Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Hayır sarı değildi

Saçınızın kapanması için Koleston 6/7 öneririm. İçinde hiçbir yansıma olmadığından (kızıl, bakır, dore gibi) saçlarınızı kapatır. Bunu uygularken şu adımlara dikkat edin:

1. Saçlarınızı boyamaya saçların orta kısmından başlayın ve uçlara doğru inin. Bu uygulama sırasında KESİNLİKLE diplere gelmemesine dikkat edin. 15-20 dk bekledikten sonra diplere geçin ve bu sefer de diplere boya uygularken daha önce boya sürdüğünüz yerlere boya gelmemesine dikkat edin. Yaklaşık 15 dk sonra boya kasesinde kalan boyaya çok az su ekleyip boyayı saçınıza dökün ve fırça kullanmadan saçınızı ellerinizle masaj yaparak boyayı yedirin. 2-3 dk sonra saçı BEKLEMEDEN yıkamaya gidin.
2. Saçlarınızı yıkarken KESİNLİKLE beyaz su akana kadar saçlarınıza şampuan sürmeyin.
3. Bu boyayı kullanırken oksidanı %6lık alın. Koleston tüp boya da alabilirsiniz(daha ucuz). (Resmini aşağıda yükledim)
4. Bu boyanın (koleston 6/7) bir tüpü 50 ml dır. Bir tüp 6/7 için koymanız gereken oksidan miktarı 40 ml olmalıdır. Yani burdaki mantık oksidan miktarı, boya miktarından 10 ml az olmalıdır. Eğer 2 tüp 6/7 alacaksanız hesaplamayı ona göre yapın. Ya da bana söyleyin bana şu kadar boya gidiyor, hesaplamayı benim yerime yapar mısınız diye.

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim ilginiz için :)
Saçın ortasından başlayın demişsiniz dipten boyasız olan kısmı bırakıp boyalı olandan mı başlayım yoksa herhangi bi ortadan mı bahsettiniz ?
Bide almış olduğum boya olmaz mı diyorsunuz ?

Mümkün ise değiştirmenizi öneririm yoksa saç daha çabuk akar. Evet aynen dediğiniz gibi boyasız yeri bırakın boyalı yerden başlayın. Rica ederim :)

talia bir konuda yardımcı olursanız sevinirim..kardeşim saçını boyamak istiyor..yarım tüp palette altın karamel ve bir tüp altın sarısı boya karışımı hoş olur mu..ne renk çıkar ortaya?kardeşim beyaz tenli göz rengi ela yeşil karışımı bir renk..

Farklı numaralarda renk karışımı diye bir şey yoktur. Renk karışımı beyaz saçlarda, boya tutmayan açılmış saçlarda ve mix tonları elde eltmede kullanılır. Bu karışım da istenilen renge göre değişir mesela beyaz saçlarda iyi kapaması için istenilen renk 7.1 ise beyaz oranına göre istenilen rengin ana tonu yani 7.0 katılır. Ama istenilen renk 7.43 ise beyaz oranına göre istenilen rengin dore ana tonu yani 7.3 katılır. Kısacası renk karışımı tavsiye etmem.

Daha sarımsı bir bakır isteniyorsa Plette değil Syoss 8-7 tavsiye ederim. Yalnız içinden çıkan oksidanla uygulamayın. Ayrıca kozmetikçilerde tekli satılan Koleston %9luk oksidan alın ve bir tüp 8-7 için bir tane %9luk oksidan katın.

Saç rengi 8 numaradan daha koyu ise boya SADECE DİPLERDE tutar.

şu an saçları bal köpüğü ve sarı karışımından boyanmış bir renk..saç uçları 5 cm kadar eskiden kalma oriyelle açıldığı için ve yıkamaktan dolayı açık sarı..diplere kadar olan kısmı (zaten kısa saçlı)o da 5 cm kadar karamel oldu... ssyosun altın karameli ile boyansa bu iki renk üstünde rengi gösterirmi.dip kısımları oriyelle açmak gerekirmi?..valla o kadar yardımcı oluyorsunuz ki belliki uzmansınız.. ...çok teşekkürler..

O zaman boya tutar. Yalnız boyanın tutması ve ton farkı olmaması için şu şekilde uygulayın:
1. Boyamaya öncelikle saç renginin en açık olan yerden başlayın. 10 dk bekleyin.
2. Boyasız olan yeri bırakarak (kendi boyanmamış saçını) saçın daha önce boya sürdüğünüz yerlere GELMEMESİNE DİKKAT EDEREK, saçın dip dışında kalan kısmına uygulayın 15 dk bekleyin.
3. Boyanan yerler boyayı aldığında dip kısmına geçin ve KESİNLİKLE boyalı yerlere taşırmamaya dikkat edin.
4. Dip boya rengini alınca, kapta kalan boyaya ÇOK AZ su koyun karıştırın ve boyayı saça dökün 1 dk masajla boyayı saça yedirin. BEKLEMEDEN saçı yıkamaya gidin BEYAZ SU AKANA KADAR KESİNLİKLE saça şampuan sürmeyin.

Merhabaa ben saçımı boyatmak istiyorum rengin fotoğrafınıda ekliycem, tam olarak ne renk olduğunu ve saçım açılmadan uygulanabilir mi söyler misiniz Profilimdeki albümde fotoğrafım var ordan saç ve ten rengime bakıp olup olmayacağını söylerseniz sevinirimEki Görüntüle 733136

Merhabalar;

Saçınızda boya var mı ? Varsa en son hangi MARKA ve NUMARA olduğunuz yazın.

arkadaşlarr bana da yardım lütfenn
benim de saçların doğal rengi koyu kestaneydi yani baya koyu bir renkti.biraz açmak işte açık kahverengi falan yapmak istiyordum.çünkü ten rengim de esmer cok baska renkler zaten hoş durmıcak diye düşündüm.yani acık kahverengiler en fazla fınfık kabukları flan.dun lorealin 9.1yle boyadım harika acıldı sac rengim baya bir acıldı hem de.sorun su sac uçların cok da guzel renk almasına ragmen dipler apaçık oldu parlıyor acayıp cok fena yani.hem de boyamaya önce uclardan basladık yani yine de dipler parlıyor.biraz moralim bozuldu acıkcası ama zaten bu işlemi sadece acmak için yapıcaktım diye simdi bu parlaklıgı nasıl gideririm diye size soruyorum.bu rengin ustune istedigim boyayı yapsam tutar mı ? yani o dipteki parlaklık yok olur mu ? lütfen yardımm

Merhabalar;

Küllü üzerine kullu vurmayın. Saçınızı ne zaman boyadınız bilmiyorum ama bekleyin 15 gün sonra parlaklığı gitmiş olur. Küllü renkler kızıl gibidir 15-20 gün sonra parlaklığı akıyor. Eğer çok rahatsız olursanız. 9.3 alın (Syoss ve palette için geçerli değil çünkü numara sistemi farklı) Ve içinden çıkan oksidanla DEĞİL, gidip kozmetikçiden %6 lık oksidan alın. Ve öncelikle diplerini boyayın. EN FAZLA 10 DK bekleyin. 10 dk bitince hemen ortalarına ve uçlarına gelişigüzel(fırçasız) sürün 5 dk daha bekleyin ve hemen saçı yıkayın. Toplam boyama süresi 20 dk yi GEÇMESİN. 1 kutu boya yeterli olur. Önemli olan burda baoyama değil parlaklığını almak çünkü

Son düzenleme:

ya gercekten cok tesekkür ederim.ama anlayamadıgım ben tekrar 9.3 boyarsam yani baya sarı o da dipler sararmasın iyice ben koyumasını isterken ? ben hiç anlamam bu boya işlerinden kusura bkamayın iş ögretir gibi olmak istemiyorum da korkuorum.saçımı dun boyadım ama bu cuma boyamak istiyorum cunku böyle dısarı cıkamam.bir de sunu sorucam ben bunun üzerine acık kahverengili çikolata kahveli bir sey boyasam tam o renk tutar mı dipteki açıklık ve parlaklık gider mi ? bunu da yanıtlarsanız cok sevinirim

Kesinlikle kutu üstündeki renklere aldanmayın ve 7 numaradan daha koyu bir renk düşünmeyin. Çünkü siyaha yakın tutuyor.

Bence şu anki renginden memnunsanız koyu düşünmeyin belli bir süre, yaz geldi açık renkler moda. Açıktan koyuya geçmek kolaydır biliyorsunuz ama koyudan dönmek zordur.

Hayır saçlarınız sararmayacak. Zaten farkındaysanız size içinden çıkan oksidanı kullanmayın dedim. %6 lık oksidan kullanın dedim. Bu oksidan sarı saçın parklaklığını biraz kırar sadece. Dediğim gibi daha sarı KESİNLİKLE YAPMAZ. Ve dediğim gibi boyayı toplamda en fazla 20 dk tutun yoksa biraz fazla koyulaşabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…