Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Mümkün değil, 7 tonu kumral tonudur bu yüzden size kahveye dönük geliyorsur. Canlı turuncular 8 ile başlar. Tabi keşke bulabilseydiniz. Market boyayısıyla elde etmeniz zor.

Mümkün değil, 7 tonu kumral tonudur bu yüzden size kahveye dönük geliyorsur. Canlı turuncular 8 ile başlar. Tabi keşke bulabilseydiniz. Market boyayısıyla elde etmeniz zor.
hadi yaa iade edicem o zaman.teşekkürler...

igora orange glow tüp şeklinde mi satılıyor? markette avmlerde falan bulunabiliyor mu?

Son düzenleme:
hadi yaa iade edicem o zaman.teşekkürler...

igora orange glow tüp şeklinde mi satılıyor? markette avmlerde falan bulunabiliyor mu?

Kuaför malzemeleri satan yerlerde ya da internette bulabilirsiniz koleston perfect markasını. Diğer konuda da bir bilgim yok.

slm.ben sacımı iki gün önce dip röfle yaptırdım.istediğim renk olmadı cilada yapıldı tabi röfle sonrası.röfleyi kendi sac rengım üzerinden yaptı.röfleler çook acık sarı diğer kalanlarda kahve tonunun 2 ton acık hali gibi oldu .yaslı görünüyorum.uclarının rengı önceden de işlemli oldugu için dha guzel bi renk.sapka takıp gezıcem artık boyayana kadar.şu iki gün içinde boyayabilirmiyim.sizin resimdeki sarıdan istiyorum bende.alix marka tüp boya alıcam yanında oksidasyonda alıcam yuzde kaçlık bir oksidasyonla acık altın sarısı alsam kahveler koyu sarı olurmu komple boyucam.o beyazlar bırebır tutucaktır zaten.acıklı koyulu olsun ıstıyorum.yoksa acık altın sarısı yerıne başka bir sarı rengimi tercih etmeliyim.ne önerirsiniz.

thalia490 sizin resimdeki sarı gibi olsun istiyorum bu arada.

Merhabalar;

Saçınızda röfle varken SARI boya alıp boyamanızı tavsiye etmem. Çünkü sarının üstüne sarı kullanmak saçı matlaştırabilir yani grileştrilebilir. Üstelik saçınızı görmedim, sarıların hangi ton olduğunu bilmiyorum(doğal, küllü, dore gibi) Bunu bilmeen boya adı veremem saç kötü olabilir. Bence gittiğiniz kuaförü bırakıp iyi araştırıp başka kuaföre gidin.

Merhaba kızlar saçlarımı hiç boyamadım rengi koyu kestane bildiğimiz koyu kahverengi yani:) uçlarını bir iki ton açmak istiyorum ama doğal görünüm istiyorum illa boya olması da gerekmiyor. Papatya veya oksijenli su falan olur mu veya siz ne önerirsiniz? ama böyle turuncu gibi olmasın da yani uçları da kahverengi ama bi iki ton açığı. Krepe mi diyorlar galiba.. Anlatabildim mi ? Şimdiden teşekkürler

Merhabalar;

Oksijenli su ilk başta hoş dursa da zamanla yapay bir görüntü oluşturur. Size masrafı 50 tl yi geçmeyecek ana rengin 2-3 ton açığı krepe balyaj öneririm. Bu fotoyu gösterin yaparlar. Şunun gibi:
Eki Görüntüle 732245

aynenn bu resimdeki gibi bişey kasdettim ben de .çok teşekkürler ilgilnz için peki rengini açarken sadece boya mı kullanıyo ekstra bi kimyasal falan kullanmıyo dimi
evde kendim yapabileceğim bi yöntem biliyor musunuz peki?

merhaba benimde yardıma cocok ihtiyacım var 1ay öncesi saçlarını kolestrol tup boyayla sicak cikolatya boyamistim sacim baya aktı acik kahvelere döndü ama sari olan sac diplerim çıktı sacimin uçlarında da önceden kalmış kizilliklar çıktı yani 3renk oldu diplerine sari orta acik kahve uçlarda bayanl akmış kizil rengi.bu saçı ben evde ne renk boyayla kapatırım.aslında voilanin sicAk çikolata rengini istiyorum .kapatırmi bilmiyorum. birde sac diplerim cok acik olduğu için daha uzun sure mi beklemeliyiz boyayi.cok oldu galiba.şimdiden teşekkür ederim.

Evde yapmanızı önermem çünkü ben bile o kadar tecrübeme rağmen evde krepe balyajı denemiyorum. Çünkü açıcı ile yapıyorsun krepeyi. Eğer paketledikten sonra her paketi ayrı ayrı yıkaman gerek Yoksa ton farkı oluşur. Açıcı olduğundan saçta sarı yapacak şekilde değil de daha az beklemek gerek bu sürenin iyi ayarlanması gerek. Kuaföre gitmeni öneririm.

Merhabalar;

Sizin hatanız sarı saçtan dönerken pigmentasyon yapmadan koyu renge dönmeniz olmuş. Mesela bakınız:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...esillenmeden-saci-2-ton-koyusuna-boyamak.html

Size voilanın sıcak çikolatasını önermem ilk başta kapatsa da yine akar. Ve bir diğer hatanız kutunun üstündeki renge aldanmanız. Almak istediğiniz renk bu renk tutar.

Size koleston 6/7 öneririm. İlk başta biraz koyu durur. Ama renk farklılığını bir daha ortaya çıkarmaz.

Merhaba yardımınıza ihtiyacım var. Saçlarım karamel tonlarına yakın biraz küllü gibi. Diplerim baya çıktı. Saçlarım orta uzunlukta . Geçen ay bi kutu boya ile bal kahve tonlarında boyadım kutuda belirtilen süre kadar beklettim ama tutmadı be dipleri ne uçları. Bugün 2 kutu loreal excellence açık kestane dore aldım. Ve size sorum şu ne kadar beklemeliyim dipleri daha mı çok bekleymeliyim tutmadı için yoksa dipler boyasız olduğundan daha kolay mı açılır? Diplerim koyu kestane siyaha yakın
Cevaplarsanız çok sevinirim :)))

Merhabalar;

İlk önce şunu söylemeliyim ki aldığınız renk kutunun üstündeki renk değil. Herkes kutunun üstüne bakar ne yazık ki Önemli olan numarasıdır. Aldığınız renk budur:

İnanın neden tutmadığını anlamadım. Anlattığınız kadarı ile doğru uygulamışsınız. Tabi bir de benim anlamadığım bir konu var epey bir karışık yazmışsınız. Saçlarınız karamel iken mi siz bal kahve boyadınız ? Yoksa bal kahveye boyadınız da akınca karamel gibi durdu ?

Bir de şu sorularımı da yanıtlar mısınız ?
1. Bal kahveyi uygularken kutunun içinden çıkanları mı koydunuz ? İçine ilave oksidan ya da boya koydunuz mu ?
2. Saçlarınızı neresinden boyamaya başladınız ? Diplerinden, ortasından uçlarından ?
3. Saç boyarken boya fırçası kullandınız mı ?
4. Saçınızı yıkarken şampuanlamak için beyaz su akana kadar bekliyor musunuz ?

Kısaca yazayım derken önemli kısımları atlamışım galiba
Saçımı kuaförde boyaymıştım kahve tonlarına sonra o akınca karamel kızıl gibi bişey oldu dipleri çık çıktı. Bal kahve boyadımama tutmadı . Kutudan çıkan dışında bişey kullanmadım . Fırça kullandım. Dipten başladım boyamaya biraz bekleyip uçlara da sürdüm kutuda yazandan 10 dk fazla beklettim acaba bi kutu mu az geldi dicem ama diplere hiç etkisi olmadı .
Şimdi aldığım boyayı nasıl uygulamalıyım şimdi ben

açıklama için çok sağolun . krepe balyajı ben de yapmaya cesaret edemem hiç saçını boyamayan biri olarak zaten. evde boya dışında yapabileceğim bir yöntem var mıdır onu sormak istemiştim. doğal yöntem veya başka bi kimyasal olabilir?

Kuaförde boyatmadan önce saçlarınız sarı tonlarında mıydı ?

Hayır bilmiyorum. İyi bir şey istiyorsanız, saçlarınız yıpratmak istemiyorsanız LOREAL MAJİREL, KOLESTON PERFECT boya markalarını kullanan bir kuaföre gitmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…