- 25 Kasım 2011
- 1.445
- 12
- 34
Hayır sarı değildi
Saçınızın kapanması için Koleston 6/7 öneririm. İçinde hiçbir yansıma olmadığından (kızıl, bakır, dore gibi) saçlarınızı kapatır. Bunu uygularken şu adımlara dikkat edin:
1. Saçlarınızı boyamaya saçların orta kısmından başlayın ve uçlara doğru inin. Bu uygulama sırasında KESİNLİKLE diplere gelmemesine dikkat edin. 15-20 dk bekledikten sonra diplere geçin ve bu sefer de diplere boya uygularken daha önce boya sürdüğünüz yerlere boya gelmemesine dikkat edin. Yaklaşık 15 dk sonra boya kasesinde kalan boyaya çok az su ekleyip boyayı saçınıza dökün ve fırça kullanmadan saçınızı ellerinizle masaj yaparak boyayı yedirin. 2-3 dk sonra saçı BEKLEMEDEN yıkamaya gidin.
2. Saçlarınızı yıkarken KESİNLİKLE beyaz su akana kadar saçlarınıza şampuan sürmeyin.
3. Bu boyayı kullanırken oksidanı %6lık alın. Koleston tüp boya da alabilirsiniz(daha ucuz). (Resmini aşağıda yükledim)
4. Bu boyanın (koleston 6/7) bir tüpü 50 ml dır. Bir tüp 6/7 için koymanız gereken oksidan miktarı 40 ml olmalıdır. Yani burdaki mantık oksidan miktarı, boya miktarından 10 ml az olmalıdır. Eğer 2 tüp 6/7 alacaksanız hesaplamayı ona göre yapın. Ya da bana söyleyin bana şu kadar boya gidiyor, hesaplamayı benim yerime yapar mısınız diye.
Son düzenleme: