Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Merhabalar;

Elindeki küllü sarıyı(9.1) KESİNLİKLE uygulama. Saçların yeşillenir açıklığına göre grileşebilir de. Nazlı Tolga'nın saç rengi elindeki renk değil. 8.1 üzerine uygulanmış sarı balyajlar var.

Eğer 8.1 i ya da elindeki boyayı(9.1) uygulamak istiyorsan ilk önce PİGMENTASYON(ön boyama) yapmalısın. Bunun için elindeki saç boyasını kullanacaksan pigmentasyonu 9.3 ile, 8.1 i yani Nazlı Tolganın saç rengini uygulamak istiyiorsan 8.3 ile pigmentasyon yapmalısın.

Pigmentasyonun yapılışı şudur:
8.3 ya da 9.3 hangisini tercih edersen et: Kullanacağın küllü seçimine göre Bir tüp 8.3 ya da 9.3 ü boya kabına boşalt ve BİR ÇAY BARDAĞI SU koy iyice karıştır. Saçına ilk başta dibine sürmeden kabaca yedir 15-20 dk bekle. Bir tarak yardımı ile boyayı saç uçlarına çek ve fazlasını peteçeyle al. Saçlarını YIKAMADAN 8.1 i ya da 9.1 i koy oksidanı ekle ve saçına öncelikle saçın açık olduğu kısımlara sür bir süre bekle boya tutmaya başlayınca dibine geç. Saçının boyayı aldığını düşündüğünden 5 dk sonra saçına masaj yap ve hemen yıka.

8.1 i tercih edersen oksidanın %6lık olsun. Elindeki boyayı(9.1) tercih edersen oksidanın %9luk olsun.
Eğer kafan karıştıysa hangi boyayı bana tercih edeceğini(8.1 mi 9.1 mi) bana söyle baştan anlatırım. Pigmentasyon yapmadan saçına sürersen bu sefer de saçımdaki yeşilliği nasıl gideririm diye sorarsın. Bunu mutlaka yapmalısın.

Son düzenleme:

teşekkür ederim ilgilendiğin için. çok iyi değilim bu konuda 8.1 i seçmem durumunda yapmam gereken konusunda beni aydınlatırmısın

hmm tekrar okuyunca şöyle anladım diyelim ki evdeki rengi kullanacağım 9.1 i
9.3 alıp oksidasyon koymadan bi çay bardağı su ile karıştırıp 20 dk kdr saçımda bekletip saçımdan o boyayı alabildiğim kadar sıyırıyorum sonra uzerine 9.1 i oksidasyon kremiyle karıştırıp uyguluyorum. peki bu durumda saç rengi ne oluyor işlem sonunda ??

bu arada boyam syoss 9.5 küllü sarı ve oksidasyonu yüzde 12 lik

Doğru anlamışsın. Eğer saçların uzunsa pigmentasyon için 2 tüp 9.3 almanı tavsiye ederim. 2 tüp 9.3 için 2 çay bardağı su koyman gerekir. SYOSS ve PALETTE de numara sistemi farklı o yüzden koleston ya da loreal tercih edebilirsin. Hatta kolestonun tüp boyasını tercih et derim 5 tl gibi bir şey nasıl olsa pigmentasyon yaparken sana oksidan gerekmiyor.

Syoos 9-5 almışsın güzel ama ben son dip boyamı senin elindeki boya ile yaptım ve sarıdan soğudum. İçindeki oksidanın yüzdesi yüksek olduğundan saçı aşırı derecede turunculaştırıyor. Aldığın yerden değiştirebiliyorsan değiştir derim ya da içinden çıkan %12 lik oksidanı koyma yerine %9luk al derim.

Saç renginin değiştiği falan yok. Pigmentasyon yapmanın amacı şudur: Beyaz saçları boyarken, sarı ya da röfleli bir saçı küllüye boyarken, sarı ya da röfleli saçı koyu yansımasız renge dönüştürülürken kullanılır. Bunun amacı saç yeşillenmesin ya da grileşmesin diyedir. Yoksa çıkan renk aynı olacaktır.

Daha 2 gün önce annemin sarı saçlarını koyu renge boyarken ben 8.3 ile pigmentasyon yaparak boyardım. Beyaz saçları tamamen kapandı saç yeşermedi ve saç daha iyi renk tuttu.

Başka bir şey varsa sorabilirsin.

teşekkür ederim ilgilendiğin için. çok iyi değilim bu konuda 8.1 i seçmem durumunda yapmam gereken konusunda beni aydınlatırmısın

8.1 için pigmentasyon yapman gereken boya 8.3 tür.
8.3 ü boyama kabına boşalt BİR ÇAY BARDAĞI SU ekle iyice karıştır. Saçının ilk başta dibi dışında açık olan yerlerine sür 5 dk bekle ve dibine de sür. 15 -20 dk bekle. Bu işlemi fırça ile yapmana gerek yok elinle kabaca sürebilirsin. Çünkü pigmentasyon saç boyamaz.
Daha sonra tarak yardımıyla boyayı saç uçlarına çek fazla boyayı peçeteyle al, at. Saçlarını YIKAMADAN 8.1 i +%6 lık oksidan ile hazırla ve saçlarının önce uçlarına sür.5-10 dk bekle. Orta kısımlarına geç 15-20 dk bekle, boyayı saç almaya başladıktan 5 dk sonra diplerine geç. Boyayı bütün saç alınca elinle iyice yedir ve hemen yıka.

anlıyorum canım iyi ki sana sormuşum sanırım küllü sevdasından vazgececeğim loreal de 7.3 kullu dore diyor bunun için pigmentasyona gerek varmı sence

anlıyorum canım iyi ki sana sormuşum sanırım küllü sevdasından vazgececeğim loreal de 7.3 kullu dore diyor bunun için pigmentasyona gerek varmı sence

Vazgeçmene gerek yok. 7.3 koyu bir renktir. dore bir renk olduğundan pigmentasyona gerek yoktur. Lakin 7.3 ün gerçek rengi budur;
Eki Görüntüle 726325

Boya kutusunun üstündeki renge bakma lütfen. Bence küllü renk denemelisin. İçinde ukte kalmasın.

evet cnm baya sarı aktı uçlar çünkü saçlarımdan memnunum da işte değişiklik olsun die ..sen bana ne önerirsin bu durumda

evet cnm baya sarı aktı uçlar çünkü saçlarımdan memnunum da işte değişiklik olsun die ..sen bana ne önerirsin bu durumda

Tercih meselesidir bu ben şimdi Koleston Perfect 7/77 uygulayacağım saçıma sarıdan çok sıkıldım çünkü. Tabi 7/77 yi uygulamadan önce 7.3 ile pigmentasyon yapacağım.

Koleston perfect 8/07 yi uygulayabilirsin bence;

ben sacımı 6.3 fındık kabu boyattım ama sacımın uç kısımları röfleydi o yüzden sacımın ucları biraz acık oldu sonra zaman geçtikce sacımın uc kısımları acılmaya başladı ne yapmamlazım lütfen yardım

Merhabalar;

Saçınızın fotoğrafını -GÜN IŞIĞINDA FLAŞSIZ, DİPTEN VE ARKADAN- çekip yükler misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…