- 29 Nisan 2011
- 14.226
- 112
Hımm..:44:
Şimdi benim bu cila işlemini 15 günde 1 kez tekrarlamam mı gerekiyor sürekli olarak?
Yapmazsam turunculuk yine çıkar sanırım..
Boyayla birlikte yansımalar da akar.
Bir süre sonra turunculukların çıkması küllü diye bilinen mavi boyanın akmasından kaynaklanıyor.
Küllü renkler çok akar,o yüzden küllü tonlarda ya da 0.11 mavi mix tonla cila yapılması gerekiyor.
Saçta çabuk akan renk mavi renktir düz mavi boyalı ya da küllü yansıma olarak kullanılan mavi olsun,saçta fazla kalmıyor malesef.
Doğal küllü sarışınlar-kumrallar şanslı o yüzden.
Bugün palette açıcı almak için bir kaç yere gittim, watson başta olmak üzere bir de gratise gittim. Gratiste yardım etmeye çalışan bir kız vardı orada çalışan, anlattım işte saçımı açmak istediğimi ve istediğim rengi, olmaz, tutmaz profosyonel yardım şart, istediğin tonlar düz renkler değil, falan dedi.
Ben açık sarılara bakıyordum rengin kırılması için, boya boyayı açmaz ancak koyu renkler tutar falan dedi. İstediğim rengi anlatmama rağmen bana çikolata kahve verdi. Bunda kızıllık var ama dedim senin istediğin bal köpüğünde daha çok var aslında falan dedi. Hatta bir ara azar çekti ben kuaförüm size yardımcı olmaya çalışıyorum dedi öylelikle öğrendim.
Sizin teninize kahve tonları gider, ancak aralarına bal köpüğü balyaj attırabilirsiniz ancak o zaman yakışır onuda yapabilecek kuaför buralarda zor bulunur. Ancak elit semtlere gidip kesenin ağzını açacaksınız çünkü farklı renkler istiyorsunuz bu saça zor dedi. Bu kutularda türlü ışık oyunları var, bu renkler tek bir boyayla elde edilmiyor bir sürü karışım yapılıyor dedi sanki bilmiyoruz. Palette açıcımı aldığım gibi fırladım dışarı..
Garanti olsun diye koyu renkler önermiş ki memnun kalasınız diye.