Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Hımm..:44:
Şimdi benim bu cila işlemini 15 günde 1 kez tekrarlamam mı gerekiyor sürekli olarak? :KK30:
Yapmazsam turunculuk yine çıkar sanırım.. :KK14:

Boyayla birlikte yansımalar da akar.
Bir süre sonra turunculukların çıkması küllü diye bilinen mavi boyanın akmasından kaynaklanıyor.
Küllü renkler çok akar,o yüzden küllü tonlarda ya da 0.11 mavi mix tonla cila yapılması gerekiyor.
Saçta çabuk akan renk mavi renktir düz mavi boyalı ya da küllü yansıma olarak kullanılan mavi olsun,saçta fazla kalmıyor malesef.
Doğal küllü sarışınlar-kumrallar şanslı o yüzden.

Bugün palette açıcı almak için bir kaç yere gittim, watson başta olmak üzere bir de gratise gittim. Gratiste yardım etmeye çalışan bir kız vardı orada çalışan, anlattım işte saçımı açmak istediğimi ve istediğim rengi, olmaz, tutmaz profosyonel yardım şart, istediğin tonlar düz renkler değil, falan dedi.

Ben açık sarılara bakıyordum rengin kırılması için, boya boyayı açmaz ancak koyu renkler tutar falan dedi. İstediğim rengi anlatmama rağmen bana çikolata kahve verdi. Bunda kızıllık var ama dedim senin istediğin bal köpüğünde daha çok var aslında falan dedi. Hatta bir ara azar çekti ben kuaförüm size yardımcı olmaya çalışıyorum dedi öylelikle öğrendim.

Sizin teninize kahve tonları gider, ancak aralarına bal köpüğü balyaj attırabilirsiniz ancak o zaman yakışır onuda yapabilecek kuaför buralarda zor bulunur. Ancak elit semtlere gidip kesenin ağzını açacaksınız çünkü farklı renkler istiyorsunuz bu saça zor dedi. Bu kutularda türlü ışık oyunları var, bu renkler tek bir boyayla elde edilmiyor bir sürü karışım yapılıyor dedi sanki bilmiyoruz. Palette açıcımı aldığım gibi fırladım dışarı.. :KK14:

Garanti olsun diye koyu renkler önermiş ki memnun kalasınız diye.:KK1:

Boyayla birlikte yansımalar da akar.
Bir süre sonra turunculukların çıkması küllü diye bilinen mavi boyanın akmasından kaynaklanıyor.
Küllü renkler çok akar,o yüzden küllü tonlarda ya da 0.11 mavi mix tonla cila yapılması gerekiyor.
Saçta çabuk akan renk mavi renktir düz mavi boyalı ya da küllü yansıma olarak kullanılan mavi olsun,saçta fazla kalmıyor malesef.
Doğal küllü sarışınlar-kumrallar şanslı o yüzden.
Benim kuzen doğuştan şanslı o zaman, maşallah sapsarı saçları var boya dilinde küllü açık kumral ya da küllü sarıya tekabül eder diye düşünüyorum.. :KK1:
Diğerleri de hep kumral, bir ben bu kadar saç yönünden koyu kalmışım ya.. :KK14:

Garanti olsun diye koyu renkler önermiş ki memnun kalasınız diye.:KK1:

Hayır bir an kendimden şüphe ettim, ben açmaya çalışırken kız bana çikolata kahve veriyor. Ben kızıllık, turunculuk olmasın diye bir tarafımı yırtarken yapıcam kafamı kahve, ama dediği gibiyse gözümü korkuttu. O renkler tutmaz dedi, bir de küllü renkler yeşillendirir dedi. Benim saçlarım sarı değil ki? Bunu da söyledim ama nafile, kuaför ya bildiğini okuyor.. :KK36:

Son düzenleme:
Hayır bir an kendimden şüphe ettim, ben açmaya çalışırken kız bana çikolata kahve veriyor. Ben kızıllık, turunculuk olmasın diye bir tarafımı yırtarken yapıcam kafamı kahve, ama dediği gibiyse gözümü korkuttu. O renkler tutmaz dedi, bir de küllü renkler yeşillendirir dedi. Benim saçlarım sarı değil ki? Bunu da söyledim ama nafile, kuaför ya bildiğini okuyor.. :KK36:

Platin saçta küllüler yeşillenme-mavilik yapar,o yüzden platin saçı boyamadan önce bakır yükleme yapılır.
Ama çok çok yoğun mavi karıştırılmadığı sürece bakırlık olan saçta küllü renkler yeşerme yapmaz.

Geçen ay saçlarımı açtım diplerim kendi saç rengimdi ve sarıydı,diplere oryal kullanmadım devamı defalarca 1 numara siyaha boyanmış kopkoyu bir saçtı.
Haliyle turunculuk kaldı bir kez daha açmaya cesaret edemedim ve diplerle birlikte küllü platin kullandım devamına.
Turunculuklar biraz kapand,diplerim zaten sarı olduğu için platin oldu
üzerine cila yaptım yine turunculuk kaldı ama büyük ölçüde kapanmıştı.
Platin olmuş doğal sarı saçlarım yeşerdi mesela.
Ama devamında turunculuklar kapandı,yeşerme yapmadı.

Son düzenleme:
Platin saçta küllüler yeşillenme-mavilik yapar,o yüzden platin saçı boyamadan önce bakır yükleme yapılır.
Ama çok çok yoğun mavi karıştırılmadığı sürece bakırlık olan saçta küllü renkler yeşerme yapmaz.

Geçen ay saçlarımı açtım diplerim kendi saç rengimdi ve sarıydı,diplere oryal kullanmadım devamı defalarca 1 numara siyaha boyanmış kopkoyu bir saçtı.
Haliyle turunculuk kaldı bir kez daha açmaya cesaret edemedim ve diplerle birlikte küllü platin kullandım devamına.
Turunculuklar biraz kapand,diplerim zaten sarı olduğu için platin oldu
üzerine cila yaptım yine turunculuk kaldı ama büyük ölçüde kapanmıştı.
Platin olmuş doğal sarı saçlarım yeşerdi mesela.
Ama devamında turunculuklar kapandı,yeşerme yapmadı.

Baya meşaketli işmiş insanın kendisinin uğraşması.. :KK14:
Bazen diyorum boya koyu renge otur yerine, sen böyle uğraşacak adam değilsin diye. :KK1:
Çok açık renklerden vazgeçtim desem yeri, bir de açıcam ya şimdi korkuyorum daha bet bir renk çıkıcak diye ortaya bir de öyle bir şey ki açılınca şu çıkacak diye gitti bana bildiğiniz hürrem bakırı renklerini gösterdi. Gözlerim pörtledi bir an daha neler? dedim içimden. Benim şuan saçlarım o kadar bakır değilken ikinci aşamada o denli yoğun bakıra dönmesi bilmiyorum ama komik geldi.

Gözüm korktu bir an, hiç olmadı aynen bu gösterdiğim gibi bir şeyler olsun dedim, bunda çikolata kahveye göre daha fazla bakırımsılık olduğunu söyledi. Sen daha iyi bilirsin ladyevil.. Çağla şıkelin kuaförüne git dedi bide, google yaz çıkıyor adı dedi öldüm, bittim. Çağla şıkelin saçlarında renk yok şuan külle boyandı falan filan bir sürü şey söyledi. Ya bu kız madem bu kadar biliyor ne işi var gratisler de yazık, harcanıyor..!!

$indir.jpg

Son düzenleme:
Baya meşaketli işmiş insanın kendisinin uğraşması.. :KK14:
Bazen diyorum boya koyu renge otur yerine, sen böyle uğraşacak adam değilsin diye. :KK1:
Çok açık renklerden vazgeçtim desem yeri, bir de açıcam ya şimdi korkuyorum daha bet bir renk çıkıcak diye ortaya bir de öyle bir şey ki açılınca şu çıkacak diye gitti bana bildiğiniz hürrem bakırı renklerini gösterdi. Benim şuan saçlarım o kadar bakır değilken ikinci aşamada o denli yoğun bakıra dönmesi bilmiyorum ama komik geldi.

Gözüm korktu bir an, hiç olmadı aynen bu gösterdiğim gibi bir şeyler olsun dedim, bunda çikolata kahveye göre daha fazla bakırımsılık olduğunu söyledi. Sen daha iyi bilirsin ladyevil..
Eki Görüntüle 594472

Açıcı saçtayken bekleme süresi iyi ayarlanmazsa çok bakırlaşabilir doğrudur,ama her açıcıdan sonra turunculuk çok fazla olacak diye bir kaide yok.
Bekleme süresi önemli.
Saç sık sık kontrol edilmeli açıcı saçtayken.
Oryal bir süre sonra saçı açamıyor açmadığı gibi bakırlaştırıyor.
İşte o aşamaya gelmeden açıcı saçtan arındırılmalı.
Eğer saç bakırlaşıyor,ama hala yeteri kadar açılmıyorsa o eski açıcı saçtan sıyrılıp yıkamadan yeni açıcı hazırlanıp yine saça uygulanmalı.
Taa ki istenen renge turuncusuz ulaşana kadar.
Bu da oldukça yorucu ve riskli bir iş saç yanabilir kopabilir o yüzden tek seferde çok çok açık sarılara kadar açmayı denemeyin derim ben hep.
Saçın bir tutamını sürekli kontrol ederek açın saçı kısacası.

3 lü yansıma dore-bakır yansımadır o yüzden öyle söylemiştir.
Zeminde turunculuk olan saça 3lü yansımalı bir renk uygulandığında iyice bakıra döner

Açıcı saçtayken bekleme süresi iyi ayarlanmazsa çok bakırlaşabilir doğrudur,ama her açıcıdan sonra turunculuk çok fazla olacak diye bir kaide yok.
Bekleme süresi önemli.
Saç sık sık kontrol edilmeli açıcı saçtayken.
Oryal bir süre sonra saçı açamıyor açmadığı gibi bakırlaştırıyor.
İşte o aşamaya gelmeden açıcı saçtan arındırılmalı.
Eğer saç bakırlaşıyor,ama hala yeteri kadar açılmıyorsa o eski açıcı saçtan sıyrılıp yıkamadan yeni açıcı hazırlanıp yine saça uygulanmalı.
Taa ki istenen renge turuncusuz ulaşana kadar.
Bu da oldukça yorucu ve riskli bir iş saç yanabilir kopabilir o yüzden tek seferde çok çok açık sarılara kadar açmayı denemeyin derim ben hep.
Saçın bir tutamını sürekli kontrol ederek açın saçı kısacası.

3 lü yansıma dore-bakır yansımadır o yüzden öyle söylemiştir.
Zeminde turunculuk olan saça 3lü yansımalı bir renk uygulandığında iyice bakıra döner

Çikolata kahve daha risk değil mi? Direkt kızıllı kahveli bir renk. Saçımıda gördü halbuki, neyse canım belki bir şeyler biliyordur gerçekten. Peki sen önerirsin bana? Ben şimdi o açıcıdan aldım, senin bahsettiğini bulamadım bir önceki kullandığımdan aldım. Umarım iyice çiğleştirmez saçlarımı..

Uyguladıktan sonra resmimi koyarım yine.
Burada cevaplarınla yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim.. :KK16:

Çikolata kahve daha risk değil mi? Direkt kızıllı kahveli bir renk. Saçımıda gördü halbuki, neyse canım belki bir şeyler biliyordur gerçekten. Peki sen önerirsin bana? Ben şimdi o açıcıdan aldım, senin bahsettiğini bulamadım bir önceki kullandığımdan aldım. Umarım iyice çiğleştirmez saçlarımı..

Uyguladıktan sonra resmimi koyarım yine.
Burada cevaplarınla yalnız bırakmadığın için teşekkür ederim.. :KK16:

Açıcıdan sonra bakalım bir renge,bakırlığın durumuna göre renk önerisi yaparım.
Açıcının çiğliği cilayla azaltılır açıcı kullandıktan sonra ortaya çıkacak rengin bir ton koyusu ve küllü bir renkle (saç 10 olmuşsa 9.1 ya da 8.1 mesela) cila yapın,
Daha sonra 6lık oksidanla istenen renge boyayın.

Rica ederim :)

Son düzenleme:
Selam..

Canım ya ben bi delilik yaptım şöyle ki; saçımı açtım ve açmadan önceki renge göre daha açık bir renk elde ettim, başak sarısı gibi, uçlarım çok tatlı bir renkti ama diplerim çiğdi. Aslında istediğim renge çok yakındı ama beni çok solgun gösterince dayanamadım boya almaya gittik ve ben küllü kumral aldım arkadaşımın ısrarıyla. Sadece 15 dk beklettim saçımda, hiçte aklıma gelmedi yeşerteceği çünkü tam sarı değildi saçlarım neyse ki bir şey olmadı bana baştan hafif yeşermiş gibi gelse de değil gibi görünüyor..:KK14:

Son düzenleme:
Selam..

Canım ya ben bi delilik yaptım şöyle ki; saçımı açtım ve açmadan önceki renge göre daha açık bir renk elde ettim, başak sarısı gibi, uçlarım çok tatlı bir renkti ama diplerim çiğdi. Aslında istediğim renge çok yakındı ama beni çok solgun gösterince dayanamadım boya almaya gittik ve ben küllü kumral aldım arkadaşımın ısrarıyla. Sadece 15 dk beklettim saçımda, hiçte aklıma gelmedi yeşerteceği çünkü tam sarı değildi saçlarım neyse ki bir şey olmadı bana baştan hafif yeşermiş gibi gelse de değil gibi görünüyor..:KK14:

Banyodan önce ıslak saça suda eritilmiş aspirini saça sür yeşermesi varsa da giderir.
Şuan nasıl bir renk oldu?

Son düzenleme:
sevgili ladyevil merhaba bu soruyu başka bir konuda sormuştum ama burası daha uygunmuş.benim saçım orta kestane ve hiç boya yok üzerinde. ben koleston 11.1 açık küllü sarı ve palette 7.554 altın karamel aldım. bir arkadaşım önce 11.1 i sür bir kaç gün sonra da altın karameli sürersin diyor bende saçımda hiç boya olmamasına güvenerek ikisini karıştırıp öyle mi sürsem diyorum. siz ne dersiniz ayrıca derdim tek seferde altın karamele ulaşmak değil bunu olmayacağını zaten biliyorum ama ben boyadıktan sonraki rengin ne olacağını merak ediyorum ve birazda korkuyorum :) bu arada saçlarım ince telli siz ne önerirsiniz

Banyodan önce ıslak saça suda eritilmiş aspirini saça sür yeşermesi varsa da giderir.
Şuan nasıl bir renk oldu?

Canım yeni gördüm mesajı, küllü kumral gibi koyu değil, zaten tutmadım saçta bide zemini de açınca tam küllü gibi olmadı sadece o çiğlik gitti ve yansımalar daha sarıya döndü. Bu işlemle saç rengini açabilmek çok güzel bir şey öyle bir anda yıpranma olmuyor kademe kademe çok fazla yormadan 3-4 ayda istenilen tona ulaşılabilir ama en önemlisi açıcıyı uygulayan kişi bilinçli olacak! Artık bir süre saçlarımı dinlendirmek istiyorum, çünkü 2 haftadır çok işlem gördü saçlarımda ince telli, açıcı, boya zarar vermese bile maşanın, düzleştiricinin bıraktığı etki var. Eğer biraz daha uğraşırsam elimde kalma ihtimalleri var. Nasılsa renk koyu değil 1,2 aya akar da zaten, Bir de bu asprini boyadıktan hemen sonra mı yapmak gerekiyor? Öyleyse ben geç kaldım da.. :KK5:

Son düzenleme:
kızlarr yardımm!! bn sureklı rofle kullanyrum ama ıstedıgım rengı bı turlu tuttramadım saclarım parlasın ıstyrum parlakk ve acıkk sarı olsun ıstyrum ama kesınlıklee beyazımsı degıll acabaaa hangı rofle tonunu ıstemem gerekıyor kuafrden ve nedennn parlamıyrum benım saclarımmm sampuanlarımı ozellkle ona gore secyrum ama yınede ıse yaramıyrlarr malesssff :KK43:

saçlarınızın parlamasını istiyorsanız şampuanınızın içine bir adet evigen ampul kırıp ekleyiniz ve bir tatlı kaşığıda zeytinyağı ampulun rahat cozulmesı ıcın :) ozellık koyu renklerde harıkalar yaratıyor ama sarı sactada etkısını göruyorum ben :)

Canım daha önceki yardımların için teşekkür ederim, bir sorunum var ama çözemiyorum uzun zamandır. Kayın validemin saçını boyarken çok sorun yaşıyorum. Ön taraf %100 beyaz Arka orta kısım %50 beyaz ense en alt bölüm %75 beyaz var saçlarında. İstediği saç rengi olabilecek en açık renkler, açık platin fil dişi gibi. Direkt ekstra Platin alıp boyadım arkalar turuncu olarak kaldı, e önler zaten bembeyaz olduğu için boyanıp boyanmadığı bile belli olmadı. Kendi saç rengi epey koyu 4-5 numara gibi. saçı çok zayıf ince telli aynı zamandı, oriyal ile açmaktan yana da değilim pek ama, her boyama sonrası istediğim sonuca ulaşamıyorum ve kadının saçını rengarenk yapıyorum, O pek beğeniyor gerçeği , ama ben turuncu çiğ renklerden nefret ediyorum. Yaptığım işten memnun olamıyorum. En son boyamada ekstra olarak turunculuğu alsın diye Neva Color un yeni çıkardığı gümüş boya kullandım sanırm biraz fazla kullanmışım ki, bu sefer de beyaz olan yerler sürer sürmez yoğun bir gümüş rengi oldu. Hemen yıkayıp sadece platin rengi boya ile tamamladım. :KK43: ama tabi arkalar yine turuncu ... nasıl bir yol izlemeliyim, Kendi annemin saç rengi de nerdeyse böyle ama onun saçını açık kumrala boyuyorum, o alışık değil açık renklere pek. Sorun olmuyor bu tonlarda ... Ama sosyetik kayın validemin saçını tutturamıyorum :) Şaka bir yana kayın validem bakımlıdır, sever sarı saçları ince topukluları. Valla bir topuklu çizmeler giyiyor o yaşında ben ayağıma bir dakika bile sokamam. Helal olsun yakışıyor benim kayın validecime :) inşallah bizde de böyle yaşama sevinci olur bu yaşa gelince :)

kızlarr yardımm!! bn sureklı rofle kullanyrum ama ıstedıgım rengı bı turlu tuttramadım saclarım parlasın ıstyrum parlakk ve acıkk sarı olsun ıstyrum ama kesınlıklee beyazımsı degıll acabaaa hangı rofle tonunu ıstemem gerekıyor kuafrden ve nedennn parlamıyrum benım saclarımmm sampuanlarımı ozellkle ona gore secyrum ama yınede ıse yaramıyrlarr malesssff :KK43:

canım beyazımsı istemiyorsan platin röfle olmasın diye belirtmen gerekir. Bende senelerce röfle kullandım platindi benimkisi ama senin istediğin sarılıkta olması için altın sarı tonlarında olması gerekir bu şekilde kuaföre mutlaka söyle. platin daha beyazımsı ve bebek sarısıdır...

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar.
bu saç rengine nasil ulasabilirim bi bilginiz var mi? hangi boyayı kullanmaliyim? $Adsız.jpg

ya da suna? $tumblr_m3f5ui8q121ql1aiso1_500.jpg

Canım daha önceki yardımların için teşekkür ederim, bir sorunum var ama çözemiyorum uzun zamandır. Kayın validemin saçını boyarken çok sorun yaşıyorum. Ön taraf %100 beyaz Arka orta kısım %50 beyaz ense en alt bölüm %75 beyaz var saçlarında. İstediği saç rengi olabilecek en açık renkler, açık platin fil dişi gibi. Direkt ekstra Platin alıp boyadım arkalar turuncu olarak kaldı, e önler zaten bembeyaz olduğu için boyanıp boyanmadığı bile belli olmadı. Kendi saç rengi epey koyu 4-5 numara gibi. saçı çok zayıf ince telli aynı zamandı, oriyal ile açmaktan yana da değilim pek ama, her boyama sonrası istediğim sonuca ulaşamıyorum ve kadının saçını rengarenk yapıyorum, O pek beğeniyor gerçeği , ama ben turuncu çiğ renklerden nefret ediyorum. Yaptığım işten memnun olamıyorum. En son boyamada ekstra olarak turunculuğu alsın diye Neva Color un yeni çıkardığı gümüş boya kullandım sanırm biraz fazla kullanmışım ki, bu sefer de beyaz olan yerler sürer sürmez yoğun bir gümüş rengi oldu. Hemen yıkayıp sadece platin rengi boya ile tamamladım. :KK43: ama tabi arkalar yine turuncu ... nasıl bir yol izlemeliyim, Kendi annemin saç rengi de nerdeyse böyle ama onun saçını açık kumrala boyuyorum, o alışık değil açık renklere pek. Sorun olmuyor bu tonlarda ... Ama sosyetik kayın validemin saçını tutturamıyorum :) Şaka bir yana kayın validem bakımlıdır, sever sarı saçları ince topukluları. Valla bir topuklu çizmeler giyiyor o yaşında ben ayağıma bir dakika bile sokamam. Helal olsun yakışıyor benim kayın validecime :) inşallah bizde de böyle yaşama sevinci olur bu yaşa gelince :)

Koyu olan saçları açıcıyla açmak en doğrusu gibi görünüyor,turunculuk kalan yerler de açıcıyla giderilebilir.
Yavruağzına kadar açılsa platin boyayla beyaz olan yerler eşitlenebilir.
Ama şuanki rengi tam olarak görmeden de net bir yorum yapamayacağım.

sevgili ladyevil merhaba bu soruyu başka bir konuda sormuştum ama burası daha uygunmuş.benim saçım orta kestane ve hiç boya yok üzerinde. ben koleston 11.1 açık küllü sarı ve palette 7.554 altın karamel aldım. bir arkadaşım önce 11.1 i sür bir kaç gün sonra da altın karameli sürersin diyor bende saçımda hiç boya olmamasına güvenerek ikisini karıştırıp öyle mi sürsem diyorum. siz ne dersiniz ayrıca derdim tek seferde altın karamele ulaşmak değil bunu olmayacağını zaten biliyorum ama ben boyadıktan sonraki rengin ne olacağını merak ediyorum ve birazda korkuyorum :) bu arada saçlarım ince telli siz ne önerirsiniz

Önce 9 vol.ile 11.1 boyayıp zeminin ne kadar açıldığına bakıp daha sonra altın karameli uygulamak daha mantıklı.
Çünkü zemin iyi açılırsa altın karameli 6lık oksidanla da uygulayabilirsiniz böylece saç çok fazla yorulmamış olur.
Ama kolestonun içinden çıkacak olan oksidan 9luk değil 6lık sanırım.
O yüzden istenen sonuca ulaşılamayabilir,9luk oksidan almanız gerekir.

Önce 9 vol.ile 11.1 boyayıp zeminin ne kadar açıldığına bakıp daha sonra altın karameli uygulamak daha mantıklı.
Çünkü zemin iyi açılırsa altın karameli 6lık oksidanla da uygulayabilirsiniz böylece saç çok fazla yorulmamış olur.
Ama kolestonun içinden çıkacak olan oksidan 9luk değil 6lık sanırım.
O yüzden istenen sonuca ulaşılamayabilir,9luk oksidan almanız gerekir.

çok teşekkür ederim. alırken zaten 9luk oksidan almıştım. son bir sorum daha var 11.1 le kestane rengi saçım en fazla kaç ton açılır ve iki boyayı kaç gün aralıkla yapmamı tavsiye edersiniz? saçımı yıllar sonra ilk kez boyayacağım için biraz telaşlıyım sizi sıktıysam kusura bakmayın lütfen

Koyu turuncuya kadar açılmış saçı cila da kurtarmaz bir kez daha açılması gerekir.
Küllü açık kumral elde etmek çok zor özellikle turuncu saça.
Bir kez daha açmak gerekir

Yardımın için teşekkür ediyorum.. $FURKAN.EMİRHAN 297.jpg

Açıcı kullanmadan saçımı açık küllü kumral değilde bu resimdeki gibi yapabilir miyim ve kaç numara almam lazım?

$images (2).jpg

Canım yeni gördüm mesajı, küllü kumral gibi koyu değil, zaten tutmadım saçta bide zemini de açınca tam küllü gibi olmadı sadece o çiğlik gitti ve yansımalar daha sarıya döndü. Bu işlemle saç rengini açabilmek çok güzel bir şey öyle bir anda yıpranma olmuyor kademe kademe çok fazla yormadan 3-4 ayda istenilen tona ulaşılabilir ama en önemlisi açıcıyı uygulayan kişi bilinçli olacak! Artık bir süre saçlarımı dinlendirmek istiyorum, çünkü 2 haftadır çok işlem gördü saçlarımda ince telli, açıcı, boya zarar vermese bile maşanın, düzleştiricinin bıraktığı etki var. Eğer biraz daha uğraşırsam elimde kalma ihtimalleri var. Nasılsa renk koyu değil 1,2 aya akar da zaten, Bir de bu asprini boyadıktan hemen sonra mı yapmak gerekiyor? Öyleyse ben geç kaldım da.. :KK5:

Hemen boya öncesi yapılmasına gerek yok,hafif yeşermeler olunca öneriyorum asipirini herhangi bir zaman olabilir.

X