Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

saç boyasınla ilgili birşey sormak istiyorum dıyelım 1 kutu yetmıyor sacımız ıç.ın 2 kutuyu bırlıkte kulladıgımızda ıkı oksıdasyonuda kullanıyoruz dımı yoksa sadece bır tanesını mı kullanıcaz?

Oranlar her zaman 1/1 olmalı.
Yani 1 kutu boya-1 oksidan
2 kutu boyaysa 2 oksidan.

Doğal zemin ne kadar koyu,kaç numara,uygulanan kumral kaç numara bir kumral,şuan zemin kaç numara bir renk bunları bilmeden cevap veremeyeceğim.
Şuanki renge göre istenen rengin olup olmayacağını söyleyebilirim.
Ayrıca boya boyayı açmaya çalışırsa,çok koyu saç açık tonlara oryalsiz boyanırsa turunculuk kaçınılmaz.
Atıyorum zemin 8 numara "boyalı" koyu bir zeminden açıldı ve turunculuk kaldı,
Daha sonra 10 numara bir sarıya boyandığında (küllü bile boyansa) turunculuklar tam anlamıyla kapanmayacağı gibi daha da turunculuk bırakabilir.

Canım ben saçımı palette yoğun açıcı ile açtım ve loreal recital preference 8,1 ile boyadım.
Ortaya böyle bir renk çıktı.
Benim istediğim bu rengin bir kaç ton açığı?
Yani böyle sırıtmayan bir renk ama açık bir renk istiyorum..
Mesela dore sarı gibi, daha sonra aralara ışıltı attırmayı düşünüyorum?
Yalnız bu saçı tekrar açmam gerekiyor değil mi?
Yine yoğun açıcı kullansam turunculuk gider mi?

$Görüntü843.jpg

Bunlar hoşuma giden tonlar...
$Loreal-Excellence-Creme-8.3-Koyu-Sarý-Dore-Saç-Boyasý.jpg

Eki Görüntüle 592378

Son düzenleme:
Canım ben saçımı palette yoğun açıcı ile açtım ve loreal recital preference 8,1 ile boyadım.
Ortaya böyle bir renk çıktı.
Benim istediğim bu rengin bir kaç ton açığı?
Yani böyle sırıtmayan bir renk ama açık bir renk istiyorum..
Mesela dore sarı gibi, daha sonra aralara ışıltı attırmayı düşünüyorum?
Yalnız bu saçı tekrar açmam gerekiyor değil mi?
Yine yoğun açıcı kullansam turunculuk gider mi?

Eki Görüntüle 592375

Ekstra açıcı serilerden küllü bir sarıyla boyanabilir.
Ya da palettenin 11.1 numarasının iyi açtığını duymuştum,ama kendim denemedim.
Her yerde bulunmuyor ama palettenin 11.1'i
Tek seferde istenen ton olmayabilir ama cilayla ve tekrar boyamayla renk oturur.

Tek seferde istenen ton olmayabilir ama cilayla ve tekrar boyamayla renk oturur.

Sanırım ekstra açıcı boyalar ve açık küllü tonlar tercih etmeliyim bir de kusura bakmazsan bir şey sormak istiyorum cilayı kuaförde mi yaptıracağım yoksa onuda kendimiz yapabiliyor muyuz? Birde sanırım ben o bahsettiğinzi açıcıdan aldım, palette olduğunu hatırlıyorum kodunu tam olarak hatırlayamasam da bahsettiğinizin olma ihtimali yüksek..

Ben kahveye boyadığım saçlarımı palettenin açıçısı ile açtım..Koyu turuncu oldu..sonra pigmentasyon yaptım..Üzerine de 9.1 boyadım..Senin ilk koyduğun resim gibi olmasını istedim ama malesef saçımda kızıllı turunculu bir renk oldu..İstediğim gibi de açık olmadı. $FURKAN.EMİRHAN 291.jpg $FURKAN.EMİRHAN 297.jpg

Eki Görüntüle 592775 Eki Görüntüle 592776

Ben bu şekilde istiyorum..Rengi tutturup balyajı kuaföre attıracağım..

arkadaşlar lütfen yardım edin bana. benim çıt çıtlarım açık çikolata kahvesiydi rengindende memnundum ama işte her kızın içine sarı saç sevdası düşer bilirsiniz bende kendi saçımın yoğun işlemlere maruz kalmasını istemediğimden sadece çıt çıtları platin sarısı yapmak istiyorum çıt çıtları takınca falan sarı renk nasıl duruyor diye işte hevesimi alıcam. işte neyse bende kafam esti kendi başıma yapayım dedim. saç rengi açılana kadar 1 hafta arayla 2 kez açıcı kullandım. saçım açık kahveden açık turuncu rengine sahip oldu. ama 10.3 boyam var. platin sarısı almamışım, altın sarısı almışım. arkadaşım bana altın sarısına boyarsam yine turuncumsu bir ton kalabileceğini söyledi. yani turunculuğu kapamam lazım. bana küllü sarı ile kapatırsın dediler ama küllü sarı sürdükten sonra, 10.03 boyayı boyayınca platin sarısına yakın bi renk çıkar mı? yoksa yeni boyamı alayım?
şuan elimde hala açıcı var ama artık açıcıya gerek yok, boyanın kapaktaki rengi tutar diyorsanız şuan elimde 2 boya var :

bu küllü sarı boyam : http://www.istoctan.com/uploads/productsimages/446617ac-1a3e-4c87-bd85-f2da79d778cc.jpg

buda altın sarısı 10.03 boyam : http://www.metromarketler.com/content/images/thumbs/0003572_voila_sac_boya_seti_103_300.jpeg

buda çıtçıtlarımın rengi :

http://img427.yukle.tc/images/3535pp3.png

işte bu turunculuktan beni küllü sarı kurtarırmı? küllü sarıdan sonra 10.03'ü boyarsam rengi platin sarısına yakın olur mu? eğer olmaz diyorsanız direkt platin sarısı boya alıcam küllüden sonra platini boyucam :/

selamlar
benim saçım şuan bu renk:

http://www.sacrenklerimodelleri.com...12/05/pınar-altuğ-saç-kesimi-ve-modelleri.jpg
diplerden de 2 cm koyu kumral kendi saçım var

istediğim renk ise:
http://img134.imageshack.us/img134/2389/43266015.jpg

hangi renkleri karıştırmak gerekir turunculuk olmaması için.
bir de öncesinde pigmentasyon yapmak şart mı?
marka olarak da igora mı loreal majirel mi tavsiye edersin?

turuncu olmasını istemıyorsan dore yada külli karıstırman gerek

Ben kahveye boyadığım saçlarımı palettenin açıçısı ile açtım..Koyu turuncu oldu..sonra pigmentasyon yaptım..Üzerine de 9.1 boyadım..Senin ilk koyduğun resim gibi olmasını istedim ama malesef saçımda kızıllı turunculu bir renk oldu..İstediğim gibi de açık olmadı.Eki Görüntüle 592772 Eki Görüntüle 592773

resimdeki renk çok güzel gerçekten

kuaförden geçmeden bu saç zor tutar böle

aynen saçlara bakıyorum hep turunculuk kalmış,olmuyor karıştırılacak renkleri bilmiyoruz demekki

Canım bu bahsettiğin kod palette de yok ama garnier de var. Ve bir şey daha sormak istiyorum bununla boyayınca turuncluk azalır değil mi?

Son düzenleme:
1 hafta önce boyadım saçımı palette moccayla fındık kabuğu karıştırdım bildiğiniz koyu kahve oldu iğrençç. şimdi ise vital 7,55 karamelle 7,5 fındık kabuğu aldım bunlar tutrmı acaba

Canım bu bahsettiğin kod palette de yok ama garnier de var. Ve bir şey daha sormak istiyorum bununla boyayınca turuncluk azalır değil mi?

Palette'de de var ama fazla bulunmuyor.
Tek seferde yine turunculuk kalır saç açılacak çünkü ama dediğim gibi daha sonra küllü renklerle 15 günde bir cila yapılmalı.

Ben kahveye boyadığım saçlarımı palettenin açıçısı ile açtım..Koyu turuncu oldu..sonra pigmentasyon yaptım..Üzerine de 9.1 boyadım..Senin ilk koyduğun resim gibi olmasını istedim ama malesef saçımda kızıllı turunculu bir renk oldu..İstediğim gibi de açık olmadı.Eki Görüntüle 592772 Eki Görüntüle 592773

Koyu turuncuya kadar açılmış saçı cila da kurtarmaz bir kez daha açılması gerekir.
Küllü açık kumral elde etmek çok zor özellikle turuncu saça.
Bir kez daha açmak gerekir

arkadaşlar lütfen yardım edin bana. benim çıt çıtlarım açık çikolata kahvesiydi rengindende memnundum ama işte her kızın içine sarı saç sevdası düşer bilirsiniz bende kendi saçımın yoğun işlemlere maruz kalmasını istemediğimden sadece çıt çıtları platin sarısı yapmak istiyorum çıt çıtları takınca falan sarı renk nasıl duruyor diye işte hevesimi alıcam. işte neyse bende kafam esti kendi başıma yapayım dedim. saç rengi açılana kadar 1 hafta arayla 2 kez açıcı kullandım. saçım açık kahveden açık turuncu rengine sahip oldu. ama 10.3 boyam var. platin sarısı almamışım, altın sarısı almışım. arkadaşım bana altın sarısına boyarsam yine turuncumsu bir ton kalabileceğini söyledi. yani turunculuğu kapamam lazım. bana küllü sarı ile kapatırsın dediler ama küllü sarı sürdükten sonra, 10.03 boyayı boyayınca platin sarısına yakın bi renk çıkar mı? yoksa yeni boyamı alayım?
şuan elimde hala açıcı var ama artık açıcıya gerek yok, boyanın kapaktaki rengi tutar diyorsanız şuan elimde 2 boya var :

bu küllü sarı boyam : http://www.istoctan.com/uploads/productsimages/446617ac-1a3e-4c87-bd85-f2da79d778cc.jpg

buda altın sarısı 10.03 boyam : http://www.metromarketler.com/content/images/thumbs/0003572_voila_sac_boya_seti_103_300.jpeg

buda çıtçıtlarımın rengi :

http://img427.yukle.tc/images/3535pp3.png

işte bu turunculuktan beni küllü sarı kurtarırmı? küllü sarıdan sonra 10.03'ü boyarsam rengi platin sarısına yakın olur mu? eğer olmaz diyorsanız direkt platin sarısı boya alıcam küllüden sonra platini boyucam :/

Çok turuncu olmuş saç.
Küllü sarının bu turunculuğu gidereceğini sanmıyorum,10.3 gibi doreli bir rengi de uygulama hatasına düşmeyin daha da turuncu olacak saç.
Yoğun küllü platin denemelisiniz.

selamlar
benim saçım şuan bu renk:

http://www.sacrenklerimodelleri.com...12/05/pınar-altuğ-saç-kesimi-ve-modelleri.jpg
diplerden de 2 cm koyu kumral kendi saçım var

istediğim renk ise:
http://img134.imageshack.us/img134/2389/43266015.jpg

hangi renkleri karıştırmak gerekir turunculuk olmaması için.
bir de öncesinde pigmentasyon yapmak şart mı?
marka olarak da igora mı loreal majirel mi tavsiye edersin?

Çok koyu şuanki zemin,açıcı kullanmak gerekir.
Açıcısız istenilen ana tona dönmek imkansız,turunculuk bırakmadan açılırsa resimdeki renge ulaşılabilir.
Ama boya karışımı,pigmentasyon vs ile olacak bir renk değil bu,açılması lazım saçın.

Palette'de de var ama fazla bulunmuyor.
Tek seferde yine turunculuk kalır saç açılacak çünkü ama dediğim gibi daha sonra küllü renklerle 15 günde bir cila yapılmalı.

Hımm..:44:
Şimdi benim bu cila işlemini 15 günde 1 kez tekrarlamam mı gerekiyor sürekli olarak? :KK30:
Yapmazsam turunculuk yine çıkar sanırım.. :KK14:

Son düzenleme:
Bugün palette açıcı almak için bir kaç yere gittim, watson başta olmak üzere bir de gratise gittim. Gratiste yardım etmeye çalışan bir kız vardı orada çalışan, anlattım işte saçımı açmak istediğimi ve istediğim rengi, olmaz, tutmaz profosyonel yardım şart, istediğin tonlar düz renkler değil, falan dedi.

Ben açık sarılara bakıyordum rengin kırılması için, boya boyayı açmaz ancak koyu renkler tutar falan dedi. İstediğim rengi anlatmama rağmen bana çikolata kahve verdi. Bunda kızıllık var ama dedim senin istediğin bal köpüğünde daha çok var aslında falan dedi. Hatta bir ara azar çekti ben kuaförüm size yardımcı olmaya çalışıyorum dedi öylelikle öğrendim.

Sizin teninize kahve tonları gider, ancak aralarına bal köpüğü balyaj attırabilirsiniz ancak o zaman yakışır onuda yapabilecek kuaför buralarda zor bulunur. Ancak elit semtlere gidip kesenin ağzını açacaksınız çünkü farklı renkler istiyorsunuz bu saça zor dedi. Bu kutularda türlü ışık oyunları var, bu renkler tek bir boyayla elde edilmiyor bir sürü karışım yapılıyor dedi sanki bilmiyoruz. Palette açıcımı aldığım gibi fırladım dışarı.. :KK14:

X