Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

mrb oncelikle
1 sene once sacimi 2kez palette patlican moruna boyadim.renk akincada cikolata kahveye boyadim.biraz kullandim ve gecenlerde rofle icin kuafore gittim.kizillik var turunculuk olabilir dedi bende vaz gectim o gun altin pariltili kahveye boyadim.simdi sacimin dipleri o renk ama asagilar kizil kahve gibi.ben sacimi evde acip guzel bir kumrala boyamak istiyorum kuaforede sadece beebek sarisi isilti attirmayi dusunuyorum.evde kendim bu iki islemi yapabilir miyim turunculuk yapmadan?ve hangi marka ve tonlari uygulamaliyim ozellikle isiltinin altina nasil bir renk olmali?sacim ince telli evde fazla yipratmadan mumkunmudur?acma+boyama?

mrb oncelikle
1 sene once sacimi 2kez palette patlican moruna boyadim.renk akincada cikolata kahveye boyadim.biraz kullandim ve gecenlerde rofle icin kuafore gittim.kizillik var turunculuk olabilir dedi bende vaz gectim o gun altin pariltili kahveye boyadim.simdi sacimin dipleri o renk ama asagilar kizil kahve gibi.ben sacimi evde acip guzel bir kumrala boyamak istiyorum kuaforede sadece beebek sarisi isilti attirmayi dusunuyorum.evde kendim bu iki islemi yapabilir miyim turunculuk yapmadan?ve hangi marka ve tonlari uygulamaliyim ozellikle isiltinin altina nasil bir renk olmali?sacim ince telli evde fazla yipratmadan mumkunmudur?acma+boyama?

Açıldıktan sonra turunculuk kalacaktır mutlaka.
Ama küllü renklerle azaltılabilir,açıcı kullandıktan sonra küllü bir renkle cila ve boyama yapılmalı.
Saç istenen ana tona kadar (orta kumralsa 7-8numaraya kadar) açılabilirse direkt olarak 8 tonlarında küllü renklerle cila + boyama yapılabilir.
Zemin istenen tona kadar açılmadıysa küllü açık sarılar kullanılmalı.
Açıldıktan sonra cila yapmak çok önemli.
Bebek sarısı ışıltı altına 8 tonlarında bir renk uygun olur.7den yukarısı olmamalı.
Yıpranma mutlaka olacaktır açıcı kullanmak riskli bir işlem ama yıpranma oranı saçın yapısına daha önce gördüğü işlemlere göre değişir.

çok tşkr ederim cevabınız için en iyisi boyalar akana kadar beklemek yaza yenilenmek :)

Arkadaşlar saçımda boyalı olan kısımları oksidanla bir ton kadar açıp - açmanın oksidanla yapıldığını sanıyorum ki yanlış biliyormuşum - başka bir renge boyadım.Bu boya tamamen akınca saçım kendi rengine mi döner yoksa önce açtığım renge sonra kendi rengine mi ?

Loreal Matrix boyayı denemek istiyorum burda kullanan ve memnun olan bana yardımcı olabilecek birisi varmı:)) bide katalogdan anlamıyorum netten alıcam saçlarım şuan açık kumral uçlar altın sarısı gibi ben karamel kahve tonları istiyorum yada bakır kumral karışımı gibi yani biraz kumrallık biraz dorelik istiyorum sanırım hangi rengini seçmeliyim?

Arkadaşlar saçımda boyalı olan kısımları oksidanla bir ton kadar açıp - açmanın oksidanla yapıldığını sanıyorum ki yanlış biliyormuşum - başka bir renge boyadım.Bu boya tamamen akınca saçım kendi rengine mi döner yoksa önce açtığım renge sonra kendi rengine mi ?

Boyanan saç tamamen akmaz rengi açılır solar vs ama tamamen akıp boyanmamış haline dönmez.
Saç boyaları kalıcıdır aksi halde işimiz daha kolay olurdu zaten renk geçişlerinde.
Oksidansız,yarı kalıcı-geçici saç boyaları hariç tabii.

Son düzenleme:
merhaba, benim saç boyama hikayem kuaförde organic sarı saç ile başladı. kendim de kumral olduğum için açma yapılmadı. sonra başka bir kuaförde loreal 700 yapıldı sanırım. yine sarı tonları yani. ancak loreal boyadan sonra saçlarım çok yıprandı tarayamaz oldum resmen:KK43: şimdi kendim boyamak istiyorum.organic 7d tonları yani kendi saç tonuma yakın bi ton istiyorum yardım ederseniz sevinirim. loreal sarı rengin üstüne ve röflelerimin üstüne evde organic kumral yapabilirmiyim

cAnImVEcAnI boyama işini naptın?haftay yapcam dyodun??senden hbr bekliyorum halaaa:44:

merhabalar beyazlayın saçları dogal kendı rengıne kavuşturan bır şamuan vardı kulanan oldumu acaba sonuçlarını merak etmıştım

mrb oncelikle

benim saçımda tarçın bakır vardı ama akmıştı bir kaç yıkmaya karamel gibiydi kuaförde röfle olmaz önce kumral boymak lazım dedi ama ben inanmadım gittim direk röfle attrdım basbaya oldu..7.0 güzel kapatıor bir de küllü tonlar bakırlıkları

merhaba, benim saç boyama hikayem kuaförde organic sarı saç ile başladı. kendim de kumral olduğum için açma yapılmadı. sonra başka bir kuaförde loreal 700 yapıldı sanırım. yine sarı tonları yani. ancak loreal boyadan sonra saçlarım çok yıprandı tarayamaz oldum resmen:KK43: şimdi kendim boyamak istiyorum.organic 7d tonları yani kendi saç tonuma yakın bi ton istiyorum yardım ederseniz sevinirim. loreal sarı rengin üstüne ve röflelerimin üstüne evde organic kumral yapabilirmiyim

Kendi saçlarınız şu an açık bir sarı mı?

merhabalar beyazlayın saçları dogal kendı rengıne kavuşturan bır şamuan vardı kulanan oldumu acaba sonuçlarını merak etmıştım

Bir bilgim yok malesef şampuan hakkında.

ben tekrar tarçın bakıra dönmek istiorum acaba röflenin üzerine direk boyasam pembeleşme falan yeşillenme olumruki

ben tekrar tarçın bakıra dönmek istiorum acaba röflenin üzerine direk boyasam pembeleşme falan yeşillenme olumruki

Kutudaki gibi bir renk elde etme ihtimaliniz yüksek ama zemin açık olduğu için boya çabuk akacaktır. Boyanın kalıcı olması için cila yapmalısınız.

7:35 te bana çok açık gelıyor ne yapmam lazım 7yı tutturmak ıçın ?

mesela sırf kumral tonu istiorsan 7.0 olanı tercih etmelisin yani 0 kumralın yoğunu demektir yanındaki rakamlar gitgide koyulaşır yada bakırlık kızıllık içerir..örneğin 7.7 yaparsan saçın çok koyu bir kumaral olur kahve tonlarında..birde her zaman istediğimiz rengi elde etmek istiyorsak onun iki ton açığına boyamalıyız..7.35 dediğin hangi markanın birde koleston çok daha koyu çıkartıor..tabi zemininde öenmli ne renk var zemininde

Son düzenleme:
X