Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Canım benım saclarım onden katlı gelıyor ve belımle omuzlarımın tam ortasında dıyebılrım.. OOOffffff OOfffff kart okuyucumu cocuklar bozdu yukleyemıyorum resım ama yarın almaya calısır ve yuklerım buyuk ıhtımalle daha net olur senın ıcınde...Ben sımdılık soyle dıyeyım; 1 bucuk cay bardagı su +1 bucuk yemek kasıgı 6 lık oksıdan ve yarım tup boya kullansam:26::26: ısımı gorur gıbı geldı..

kac dakıka bekleteyım yarım saat yetermı?
birde duruladıktan sonra sac kremı sureyımm

LadyEvil yıne cok soru sordum sanırım...:KK52:

Karışım yoğun olabilir yine eğer olursa bir miktar daha su ekleyebilirsin.
20-30 dk yeterli.
Duruladıktan sonra herhangi bir şey kullanmanı önermem en az 2 gün.

jnm bnm saç rengi aynı bu resimdeki gibi..uçları da böle olsun istiyorum...kuaföre gidip ne dememm lazım??

Üstler koyu küllü kumral alt tarafları açık küllü kumral-küllü sarı arası.
Direkt resmi gösterin ya da birkaç ton açık küllü sarı istiyorum diyebilirsiniz.

Lady ben sürekli saç rengi değiştiren,bir türlü memnun olmayan bir karakterim.Saçlarım 2 yıldır sarı idi bir buhran anında 7-65 palisandre boya alıp boyadım.Tahminimden çok koyu oldu.1 ay sonra biraz akınca kuaförde boyattım gene hiç beğenmedim.Birde üstüne saçlarımın kırıklarını alırken çok kısa kesti.Ben iyice bunaldım.Acil saç rengimi biraz açmam lazım.İstediğim renk 8-3 dore koyu sarı.Acaba bu rengi tutturabilirmiyim.

$132.jpg

Saçımın ilk kuaförün boyadığı hali bu canım,birazcık aktı.7 tonlarında boyamıştı oda.

Lady ben sürekli saç rengi değiştiren,bir türlü memnun olmayan bir karakterim.Saçlarım 2 yıldır sarı idi bir buhran anında 7-65 palisandre boya alıp boyadım.Tahminimden çok koyu oldu.1 ay sonra biraz akınca kuaförde boyattım gene hiç beğenmedim.Birde üstüne saçlarımın kırıklarını alırken çok kısa kesti.Ben iyice bunaldım.Acil saç rengimi biraz açmam lazım.İstediğim renk 8-3 dore koyu sarı.Acaba bu rengi tutturabilirmiyim.

Eki Görüntüle 533693

Saçımın ilk kuaförün boyadığı hali bu canım,birazcık aktı.7 tonlarında boyamıştı oda.

Sanırım 7.3 boyamış gördüğüm kadarıyla dorelik var saçta.
Ama daha önce koyu tuttuğu için tam 7 olmamış.
Açıcı bir seriden küllü bir açık sarıyla boyanıp zemin rengi kırılabilir biraz.
8-9 tonlarına kadar açılsa yeter zaten.
Daha sonra 8.3 tutar.
Zemin rengini açmak için kullanacağın boya küllü olmalı ki zemine turunculuk katmasın,çünkü 8.3 doreli bir renk zeminde gereksiz turunculuk kalırsa 3 numara yansıma daha da turuncu olmasına sebep olabilir.

YA kızlar yardım istiyorum ben beyaz tenliyim hem baya bi beyaz saçlarımı 1 buçuk yıldır hep siyah bidiğin kömür gibi kendi saç rengim koyu khve siyaha bi nebze yakın fakat çok sıkıldım bu renklerden hep koyu hep koyu artk kuaföre gittim 70 liraya açarız toplam 100 liraya düz bi renge boyayabiliriz dediler bndd biraz açıklı koyulu yani sarının tonlarında hem açık hem koyu istiyorum sonra ark biriyle konuştuk senn siyah olduğu için saçını açacaz derken iice yakarlar dedi bilemedimkii yaa Eki Görüntüle 533550 hayalimdeki bu ama ne ler yapmam gerekio beklemem mi gerekio hiç bi bilgim yok :44:

Canim ben bundan 3 sene once ne akilsa saclarimi komur gibi simsiyah boyamistim, hatta sac rengim sinem kobalinki gibiydi resimdeki gibi..
Daha sonra 2-3 hafta hic alisamadim boyle hastaymisim gibi durdu siyah sac bende
Gittim sozum ona iyi bir kuafore, benden 200lira para aldi, ustune saclarimi acarken fazla tuttu ilaci benim kafam basladi yanmaya :KK37:
Neyse artik yika dedim, saclarimi yikadi sonra ustune boya ama o kadar berbat bir renk oldu ki sana anlatamam :KK17:
saclarim bayada uzundu cogu yandigi icin bide ustune "aaa yeni trend" deyip saclarimi kisacikta kesti :2:
Onu orda gebertebilirdim :KK47:
ondan sonra 2 sene anca dinlendi saclarim kendine geldi.
Sana tavsiyem gidip birden actirma saclarini cok yipratirsin, mesela siyah mi, daha acik kahveye, sonra kahveden sariya yavas yavas gec
Benim sacim oyle gariptiki kazik gibiydi, havaya kaldirsam sac oldugu gibi kaliyordu, gittim kuafore guvendim parayida bastim ve soytari gibi ciktim
:KK50:

Canim ben bundan 3 sene once ne akilsa saclarimi komur gibi simsiyah boyamistim, hatta sac rengim sinem kobalinki gibiydi resimdeki gibi..
Daha sonra 2-3 hafta hic alisamadim boyle hastaymisim gibi durdu siyah sac bende
Gittim sozum ona iyi bir kuafore, benden 200lira para aldi, ustune saclarimi acarken fazla tuttu ilaci benim kafam basladi yanmaya :KK37:
Neyse artik yika dedim, saclarimi yikadi sonra ustune boya ama o kadar berbat bir renk oldu ki sana anlatamam :KK17:
saclarim bayada uzundu cogu yandigi icin bide ustune "aaa yeni trend" deyip saclarimi kisacikta kesti :2:
Sana tavsiyem gidip birden actirma saclarini cok yipratirsin, mesela siyah mi, daha acik kahveye, sonra kahveden sariya yavas yavas gec
Benim sacim oyle gariptiki kazik gibiydi, havaya kaldirsam sac oldugu gibi kaliyordu, gittim kuafore guvendim parayida bastim ve soytari gibi ciktim

Katılıyorum,yıllardır sarı saçlarımı simsiyaha boyadım ve artık kendi rengime dönmek istiyorum fakat o zift gibi siyah saçlarımı açmaya çekiniyorum.
Terzi kendi söküğünü dikemez misali dipler sarı altlar akmış kızıllaşmış saçlarla dolaşıyorum.:KK37:
Çünkü o kadar koyu bir saçı tek seferde sarı yapmak o saçı kaybetmek demek olur.
Aşama aşama açmak gerekir,sarı ama saçtan ziyade mısır püskülü gibi görünen saçlarla dolaşılmak istenmiyorsa eğer.

Sanırım 7.3 boyamış gördüğüm kadarıyla dorelik var saçta.
Ama daha önce koyu tuttuğu için tam 7 olmamış.
Açıcı bir seriden küllü bir açık sarıyla boyanıp zemin rengi kırılabilir biraz.
8-9 tonlarına kadar açılsa yeter zaten.
Daha sonra 8.3 tutar.
Zemin rengini açmak için kullanacağın boya küllü olmalı ki zemine turunculuk katmasın,çünkü 8.3 doreli bir renk zeminde gereksiz turunculuk kalırsa 3 numara yansıma daha da turuncu olmasına sebep olabilir.

Sağol lady,
O zaman ilk önce 9.1 le boyayıp,10 gün sonra falan 8.3 deniyeceğim.
Saçlarım çok yıprandı ama alışamadım bu renge.Umarım yanmaz saçlarım.:KK1:

lady senınle gecen gun konusmustuk bana cok yardımcıolmustun.avon akaju kızılla boyayacagım arkaları cok guzel acıldı rengı boyamaya uygun ama sadece ontaraftakı kahkul tarafı koyurenk kaldı bunu nası dengelıycm neyapmamlazım cok az bı kısım bu

çok sağol canım benm verdiğin bilgi için ben boyamıyayım diyorum kendi renginden açıyım sarıyı die bu seferde saç diplerim kahve diğer yerlerde saiyah olunca çok ama çok bakımsız gösterio mecbur boyamak zorunda kalıyorum o zman da... siyah rengte aslında çok yakışıo ama bi değişiklik olsun hem merak ediyorum nasıl durur die bide kötü olursa çok üzülürülrm saçlarımda baya bi uzun yanar filan allah korusun kısa saçta bende kötü duruo nese siyahaa devamm o zman yapcak bişi yok :KK3:

lady senınle gecen gun konusmustuk bana cok yardımcıolmustun.avon akaju kızılla boyayacagım arkaları cok guzel acıldı rengı boyamaya uygun ama sadece ontaraftakı kahkul tarafı koyurenk kaldı bunu nası dengelıycm neyapmamlazım cok az bı kısım bu

Boyada kaçlık oksidan kullandınız?

canım daha boya kullanmadım sabunla falan srureklı yıkayarak akıttım :) ama on taraflar sadece koyu kaldı yoksa kızıl boyaamaya hazır hale gelmıstı sımdı boyarsam onler baska renk olacak napmam lazım :KK43:(

Sadece koyu kalan yerleri 9luk oksidanla boyayın boya ayrı hazırlanmalı çok ton farkı varsa.
Ya da ön taraflar için boya daha yoğun hazırlanmalı oksidanı biraz daha az eklenerek hazırlanmalı ve ilk önler boyanıp fazla bekletilmeli.

Sadece koyu kalan yerleri 9luk oksidanla boyayın boya ayrı hazırlanmalı çok ton farkı varsa.
Ya da ön taraflar için boya daha yoğun hazırlanmalı oksidanı biraz daha az eklenerek hazırlanmalı ve ilk önler boyanıp fazla bekletilmeli.

Boyayı daha cok koyup oksıdanı azaltınca dahamı cok acılır dengelenır yanı sayenızde bunu da ogrenmıs oldum gercekten cok yararınız dokundu

bende saç açma ile ilgli tecrübemi paylaşmak istiyorum. saçım çok koyu kahveye boyadım daha sonra bal köpüğü rengine kafayı taktım nasıl açarım ne yaparım derken bir kozmetik mağazasında tek kullanımlık toz açıcı diye bir şey gördüm arkasını okuduğumda saça hiç bir zararı olmadığı hatta saçı beslediği yazıyordu.. aldım saçımın görünmeyen bir kısmında denedim bir haftada gözlemledim herhangi bir sorun olmadı. daha sonra saçımın tamamına uyguladım saçım bir güzel açıldı koyu sarı oldu üzerinede bal köpüğü boya ile boyadım hayal ettiğim saç rengine kavuştum.

merhaba ladyevil canım benim saçlarım koyu kahveydi ne kadar açık renge boyadıysamda istediğim gibi açılmadı en son loreal excellence koyu sarıya boyadım çok az bişey açıldı rengi şimdi ise kolestondan çok açık doğal sarı aldım sence daha fazla açılır mı boyasam?

$20042012293.jpg $20042012293.jpg
slm kızlar kendi çapımda fotograf eklemeye çalıştım :) saçımın uçlarında röfle var ilk kez dip boya yapacağım ve saç rengime yakın bir ton olsun istiyorum pek bilgim yok genel tavsiye çikolata kahve uçlarda renk farkı olmaması için ne yapmalıyım yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Saçlarımı açık kumrala boyamak istiyorum, saçlarım koyu renk, acaba açık kumral boya alsam o rengi elde edebilir miyim, yoksa açıcı mı lazım, veya kumral için açık sarıya mı boyamam lazım?

anlayamadığım bir şey var,benim doğal saç rengim koyu kumral gibi bir renk şuanda,koyu kahve mi öyle bir şey işte. bunun üstüne parlak çikolata kahve tonu boyamak istersem direk çikolata kahve yazan boyayı almıyorum sanırım,o rengi tutturmak için daha açık sarımsı bir ton alıyorum ki sonucu çikolata kahve oluyor galiba öyle mi?

LadyEvil bu rengi hangi boyayla elde edebilirim?:26: (Doğal saç rengim)
Kuaför koyu kumral olduğunu söylemişti ama tüm markaların koyu kumralına
baktım,kutudaki renkler daha açıkmış gibime geldi:44: (şuanki saç rengim
Palette kahve.Kutudaki renge aldandım aynı renk olurmuş gibime geldi ama
daha koyu oldu hatta ilk boyadığımda siyaha yakın bir renk oldu)

$248210_2077693426945_735399_n.jpg

merhaba ladyevil canım benim saçlarım koyu kahveydi ne kadar açık renge boyadıysamda istediğim gibi açılmadı en son loreal excellence koyu sarıya boyadım çok az bişey açıldı rengi şimdi ise kolestondan çok açık doğal sarı aldım sence daha fazla açılır mı boyasam?

Açılır ama fazla bir açılma olacağını sanmıyorum.
Set boyaların içinden çıkan oksidan 6lık yani saçın rengini açma özelliğine pek sahip değil boyasız saçları 2 tona kadar boyalı saçları da zemindeki boyaya göre (çok koyuysa hiç açmaz) 1 tona kadar açma özelliği var.

Eki Görüntüle 535338 Eki Görüntüle 535338
slm kızlar kendi çapımda fotograf eklemeye çalıştım :) saçımın uçlarında röfle var ilk kez dip boya yapacağım ve saç rengime yakın bir ton olsun istiyorum pek bilgim yok genel tavsiye çikolata kahve uçlarda renk farkı olmaması için ne yapmalıyım yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Boya daha yoğun hazırlanabilir,oksidanı düşük tututabilir (saçın tamamı 9lukla boyanacaksa diğer yerler 6lık gibi)
Röfleyi pek belirgin göremedim resimde çok seyrek ve koyu görünüyor ama resim beni yanıltıyorsa başka işlemler yapmak da gerekebilir.

Saçlarımı açık kumrala boyamak istiyorum, saçlarım koyu renk, acaba açık kumral boya alsam o rengi elde edebilir miyim, yoksa açıcı mı lazım, veya kumral için açık sarıya mı boyamam lazım?

Zeminin boyalı olup olmadığına ve ne kadar koyu olduğuna göre değişir.

X