Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

merhaba , benim saçım siyah boyalı 2 aydır boyatmıyorum ama saclarım uzun sayılır gogus hizasında kendi rengi de kestane ben tarçın bakır yada bakır kızıl istiyorum orıelle açtırıp uzerıine boyatsam renk tutarmı sizce nasıl olur ? degişiklik istiyorum artık siyahı cok sevsemde cok sıkıldım

Benim de bir sorum var
Simdi ben saçlarımı bir süredir Palette 7.0 (Kumral) ve 10.1(Küllü Açık Sarı) $SG_1368412.jpg $SG_1368414.jpg renklerini karıştırarak boyuyorum gayet güzel yakalıyorum aklımdaki rengi.
Ama simdi aklımda krepe balyaj yapmak var saçlarıma.(Daha önce de krepe balyajla kızıl yapmıştım uçlarını tecrübeliyimm bu konuda:KK9:)
İstediğim tam anlamıyla bu renk $11140%7C0000123ba%7C8a40_Lauren-Conrad6.jpg $lauren-conrad-hairstyle.jpg
Ve resimlerdeki dip renk zaten benim kullandığım boyalarla elde ettiğim renk.Uçlardaki "ombre" tonu yakalamak için hangisi ideal olur?
1. $SG_1368433.jpg
2. $SG_1368432.jpg
Bu renkleri uygulayan ve güzel sonuç alanlar varsa yazabilir mi veya bilgisi olan, kuaföre gitmeyi asla düşünmüyorumm

Teşekkür ederim öncelikle,
Zemin koyu dipler de gelmiş diplerle devamı arasındaki ton farkını kapatmak için boyalar konusunda tecrübeniz yoksa kuaförde yaptırmanızda fayda var.
Kahve saç rengi üzerine 3lü yansıma dore değil bakıra dönüyor tecrübeleyle sabit.
4 de zaten bakır yansıma demek,koyu kumral dore bakır dediğimiz saç rengi (6.34) birebir aynı tutmaz,bakırlığı bol bir renk olur.
Dipler 2 numaraysa 6 numaraya kadar açılması zor,dipler için boya ayrı numaralarla ve ayrı volümle hazırlanması gerekir.
Kısacası kuaför desteği şart istenmeyen sonuçlarla karşılaşılması olası.

kuaför açma boyama yapalım deynce korktum çok yıpranır diye ama dediğin gibi profosyonel yardım almam gerekiyor sonrasnda üzülmemem için. çok teşekkr ederm ilgilendiğin için... :KK9:

merhaba , benim saçım siyah boyalı 2 aydır boyatmıyorum ama saclarım uzun sayılır gogus hizasında kendi rengi de kestane ben tarçın bakır yada bakır kızıl istiyorum orıelle açtırıp uzerıine boyatsam renk tutarmı sizce nasıl olur ? degişiklik istiyorum artık siyahı cok sevsemde cok sıkıldım

Açıcı kullanılıp istenilen tona kadar açıldıktan sonra tutar.

Benim de bir sorum var
Simdi ben saçlarımı bir süredir Palette 7.0 (Kumral) ve 10.1(Küllü Açık Sarı) Eki Görüntüle 494287 Eki Görüntüle 494286 renklerini karıştırarak boyuyorum gayet güzel yakalıyorum aklımdaki rengi.
Ama simdi aklımda krepe balyaj yapmak var saçlarıma.(Daha önce de krepe balyajla kızıl yapmıştım uçlarını tecrübeliyimm bu konuda:KK9:)
İstediğim tam anlamıyla bu renk Eki Görüntüle 494297 Eki Görüntüle 494296
Ve resimlerdeki dip renk zaten benim kullandığım boyalarla elde ettiğim renk.Uçlardaki "ombre" tonu yakalamak için hangisi ideal olur?
1.Eki Görüntüle 494298
2.Eki Görüntüle 494299
Bu renkleri uygulayan ve güzel sonuç alanlar varsa yazabilir mi veya bilgisi olan, kuaföre gitmeyi asla düşünmüyorumm

İkisini de kullanmadım ama röfle seti daha iyi olur gibi.
Forumda kullananların konularını aratarak tecrübeleri okuyabilirsiniz.

İkisini de kullanmadım ama röfle seti daha iyi olur gibi.
Forumda kullananların konularını aratarak tecrübeleri okuyabilirsiniz.

Teşekkürler =)
Ben de aslında röfle seti daha mantıklı buldumm yalnız 2. renk de yoğun renk açıcı.Yani daha sağlıklı, yıpratmadan açar mı saçlarımı kararsız kaldımm o kunuda:26:

Teşekkürler =)
Ben de aslında röfle seti daha mantıklı buldumm yalnız 2. renk de yoğun renk açıcı.Yani daha sağlıklı, yıpratmadan açar mı saçlarımı kararsız kaldımm o kunuda:26:

Rica ederim,
Aslında aralarındaki fark tam olarak ne bilmiyorum ikisi de oryal olsa gerek.İçeriklerine bakmak lazım.
Palette yoğun açıcı da oryal o yüzden yıpratmaz diyemem o saçın yapısıyla ve ne kadar işlem gördüğüyle alakalı.

Teşekkürler =)

Rica ederim,
Aslında aralarındaki fark tam olarak ne bilmiyorum ikisi de oryal olsa gerek.İçeriklerine bakmak lazım.
Palette yoğun açıcı da oryal o yüzden yıpratmaz diyemem o saçın yapısıyla ve ne kadar işlem gördüğüyle alakalı.

Bu arada konu başında da belirttiğim gibi özelden sorulan sorulara cevap vermiyorum.
Soruları buradan sorarsak hem ben birkaç yere birden bölünmemiş olurum hem de herkes faydalanır.

merhaba
bir konuda danışmak istiyorum yardımcı olursan sevinirim konuda açmıştım ama cevap veren olmadı
ben saçlarımı koyu kahve tonlarına boyadım ama kızıllık oluştu biraz şimdi kestane tonlarına boyamak istiyorum kızıllık oluşmaması için mix tonlardan kullanmam gerekirmi gerekirse kızıllık için hangi numarayı kullanmalıyım igora royalden birde 0-99 yoğunlaştıcı ne işe yarar acaba:26:

merhaba
bir konuda danışmak istiyorum yardımcı olursan sevinirim konuda açmıştım ama cevap veren olmadı
ben saçlarımı koyu kahve tonlarına boyadım ama kızıllık oluştu biraz şimdi kestane tonlarına boyamak istiyorum kızıllık oluşmaması için mix tonlardan kullanmam gerekirmi gerekirse kızıllık için hangi numarayı kullanmalıyım igora royalden birde 0-99 yoğunlaştıcı ne işe yarar acaba:26:

Kestane-kahve arasında pek bir fark yok kestane de aktıkça kızıl yansıma bırakır.
Koyu kestaneye boyanırsa zemin rengine bağlı olarak siyah elde edilir ama aktıkça kızıl yansıma bırakarak açılır.
Kızıllık oluşmaması için kestane değil küllü kahve öneririm.
İçine bir miktar mix ton da eklenebilir (0.33 mat).
0.99 viyole yoğunlaştırıcıdır

Son düzenleme:
Öncelikle teşekkür ederim yardımcı oldugun için yoğunlaştırıcının etkisi nedir onu pek anlayamadım yoani boyaya onuda eklesem nasıl bir faydası yada zararı olur ve son sorum genel anlamda mix tonları önerirmisiniz yoksa katmasakta çok bir şey kaybetmezsinizmi dersiniz:KK34:

Öncelikle teşekkür ederim yardımcı oldugun için yoğunlaştırıcının etkisi nedir onu pek anlayamadım yoani boyaya onuda eklesem nasıl bir faydası yada zararı olur ve son sorum genel anlamda mix tonları önerirmisiniz yoksa katmasakta çok bir şey kaybetmezsinizmi dersiniz:KK34:

Konunun başında mix tonlarla ilgili ayrıntılı bilgi verdim hangi mix tonun hangi rengi yok edeceğini açıkladım.
Zemindeki yansımayı yok etmek için tersi mix ton kullanılır yani gerekiyorsa kullanılması gereken bir şey.

konunun başında verdiğin bilgiyi okudum ama tam olarak anlayamadığım için yanlış birşey yapmamak için birde direk sormak istedim

konunun başında verdiğin bilgiyi okudum ama tam olarak anlayamadığım için yanlış birşey yapmamak için birde direk sormak istedim

Yanlış mix tone kullanmamak için önce yansımayı iyi belirlemek gerekiyor,
bazen kızıl ve turuncu yansımanın ikisine de kızıl yansıma denebiliyor o yüzden yansıma kızıl (kırmızıya yakın) mı yoksa bakır (turuncuya yakın) mı onu iyi belirlemek lazım.
Turuncu yansımaysa mavi mix tone (0.11 mavi ya da igora 0.22 turuncu azaltıcı) kullanılır çok fazla eklenmez doreli saçlarda yeşerme yapabilir.
Koyu bir renk kullanacağınız için fazla eklemeye gerek yok fındık boyutu kadar eklenebilir.
Kızıl yansımayı yeşil nötrler (igora 0.33 mat adlı boya)
Koyu renk boyayacağınız için doğru boyayı seçtiğinizde (kestane kızıllık bırakır mesela kızıl yansıma istemiyorsanız boyamayın) mix tona gerek kalmayacağını düşünüyorum.
Bir de koyu renkler (siyah dahil) zamanla rengi soldukça kızıl-kahve arası bir renge dönüyor tekrar tekrar boyamamak için 2 hafta arayla cila atabilirsiniz küllü bir renkle ya da küllü mix tonla

Son düzenleme:
merhaba
ben saçımı 1.5 ay önce boyatmıştım ve aralara parıltı yaptırmıştım fakat saçım yıkandıkça çok açıldı ve bi kaç farklı ton oldu.sonra kuaförüme gidip kumral istediğimi söledim nasıl bi işlem uyguladı bilmiyorum ama koyulaştı çok hoş bi renk olmuştu şimdi tekrar açıldı ve 2 3 farklı renk oldu .aralarda turuncumsu renkler var :KK43:ben açık kumral- kumral arası düz bi renk istiyorum doğal dursun ne yapabilirim

X