Eki Görüntüle 458177 Eki Görüntüle 458178 LADYEVİİİİİİİLLL:))) canım yukarda saçlarımnın fotografını koydum bunlar saçımı açtıktan sonraki hali orda turuncu çıkmış ama aralarda kızılda var.önce şöyle söliyim saçlarım kızıldı 6 cm kadarda diplerde kendi rengim vardı. saçlarımı 3 gün arayla syoss 9.5 acık küllü sarıyla açtım daha sonra palette açık küllü sarıyla açtım. açmadan önce daha koyuydu.şimdi resmen turuncu oldu aralarda kızılllar kaldı. bu hale geldi ama saçımda hiç yıpranma olmadı. açmadan önce hindistan cevizi yağı sürdüm. yanlız saçımı acarken diplerim kendi rengi olan yerlere değdirdim yanlışlıkla oralar çok sarı oldu BİRAZ DA YEŞİİL. şimdi saçlarıma ne yapıyım kızıllık ve turunculuk istemiyorum. hangi boyarı kullanmam geriyo bu renkten kurtulmam için. ve saçlarımı tekrar açıyım mı. hindistan cevizi yağı sürdüğüm için saçımda yıpranma olmuyo.yeniden açıcıyla acsam açıcının içine turuncu azaltıcı koysam olur mu.bide igranın 10. dk açan serisi var. sitesine baktım aynen şöle yazıyo hatta rsminide koyuyum.bunu alsam saçımı acsam olurmu sonra üstüne içinde kızıllık olmayan bi acık kahve boyarım.
Sarı-turuncu etki yaratmayan sandre tonu
10 dakikada 4 tona kadar açar.
Sıcak, nötr ve soğuk renk yönüne sahip 6 renk serisi içerir.
Saçı yeniden yapılandıran aminoasit, ARGININ ve GLYCIN içerir.
Saçtaki protein yapısını dengeler ve korur.
Diğer özel açıcı serilerine göre %40 fazla bakım içerir. Dip açmalarda ve röflelerde kullanılabilir.
İGORA ROYAL COLOR10 SAÇ BOYASI - 10 DAKİKADA 4 TONA KADAR AÇMA 11.1 SÜPER SARI-SANDRE