- 13 Mayıs 2015
- 5
- 1
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlar, herkese iyi haftalar dilerim. :) Önce pigmentasyon işlemi yapıp saçımı 7.11 + 7.0 + 9 - 10 gr. kadar mavi mix boya ile boyadım, sonuç istediğim gibi olmadı. Çok koyu oldu, alacalı oldu, bazı yerlerde kızıl yansımalar kaldı. Kazıtacağım bu gidişle... Yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler=) yaz tabi canım umarım istediğin gibi olur..
Küllü bi sarı yapacağım. Gümüş - sarı - extra doğal küllü açıcı kullanacağım
Merhabalar ben garnier 110 kullanıyorum ama artık platin bi renk istiyorum. En üstteki benim saçım koyudan açığa doğru olan, diğer uzun saç da istediğim renk ama kıbrısta öğrenci oldğum icin boyada bulmak sıkıntı bu loreal paris preference var mıdır hiç emin değilim ama çok açık sarı 1 vardı onu gördüm, eger bulamassam preference sizce 1'i almalı mıyım yoksa bulmaya mı çalışıyım ve sizce preference serisinden hangisi benim istediğimi elde etmeme yardımcı olur? Deneyenlerden özellikle fikilerini istiyorumm teşekkürler
arkadaşlar saçımı gri yapmaya karar verdim bayağı oldu siyaha yakın bir saçım vardı yavaş yavaş açtım bazı yerlerdeaz turunculuklar kalsada yeterince açıldığını düşünüyorum hatta diplerim çok çok açık neyse ben nevacolor gümüş boyasını aldım bir tutam denedim ama yeşil gibi bir gri oldu istediğim daha koyu bir gri sizce boyaya az mavi katsam güzel bir gri elde edermiyim
böyle konu açtım ama kimse birşey yazmadı buraya yazıyorum o yüzden
en üstteki kendi rengini nasıl elde ettin canım zemini açtın mı ?Merhabalar ben garnier 110 kullanıyorum ama artık platin bi renk istiyorum. En üstteki benim saçım koyudan açığa doğru olan, diğer uzun saç da istediğim renk ama kıbrısta öğrenci oldğum icin boyada bulmak sıkıntı bu loreal paris preference var mıdır hiç emin değilim ama çok açık sarı 1 vardı onu gördüm, eger bulamassam preference sizce 1'i almalı mıyım yoksa bulmaya mı çalışıyım ve sizce preference serisinden hangisi benim istediğimi elde etmeme yardımcı olur? Deneyenlerden özellikle fikilerini istiyorumm teşekkürler
çok yeşil değilde gri gibi ama yeşilimsiydi bu arada bdb deki konuyu gördünmünasıl bir yeşil oldu canım ?
çok seviyorum dediğin rengi elde edersen paylaş plz !!
çok yeşil değilde gri gibi ama yeşilimsiydi bu arada bdb deki konuyu gördünmü
oy 18 e taşınmış o mu kuscamçok yeşil değilde gri gibi ama yeşilimsiydi bu arada bdb deki konuyu gördünmü
geç kaldın 18+ ya gelay bakayım neymiş
Yok zemini açmıyorum, sadece kendim boyuyorum garnierla işte ama platin hangi boyayla yapabilrim bi fikriniz var mı?en üstteki kendi rengini nasıl elde ettin canım zemini açtın mı ?
zeminin açık renk demek kiYok zemini açmıyorum, sadece kendim boyuyorum garnierla işte ama platin hangi boyayla yapabilrim bi fikriniz var mı?
7 no kumral uçlara sarı ombre super olurBeyaz ten sıcak alt tonlu birine nasıl sarılar gider? Gözler kahverengi.
Ya da açık kumral ve sarı balyaj falan mı iyi olur? Kaşları koyu ama açıcak oluyor.