Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

bu tonlarda istiyorum nasıl yapabilirim acaba bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim

Eklentiler

• saç157.jpg
    saç157.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 1.204
teşekkürler=) yaz tabi canım umarım istediğin gibi olur..
Selamlar, herkese iyi haftalar dilerim. :) Önce pigmentasyon işlemi yapıp saçımı 7.11 + 7.0 + 9 - 10 gr. kadar mavi mix boya ile boyadım, sonuç istediğim gibi olmadı. Çok koyu oldu, alacalı oldu, bazı yerlerde kızıl yansımalar kaldı. Kazıtacağım bu gidişle... Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhabalar ben garnier 110 kullanıyorum ama artık platin bi renk istiyorum. En üstteki benim saçım koyudan açığa doğru olan, diğer uzun saç da istediğim renk ama kıbrısta öğrenci oldğum icin boyada bulmak sıkıntı bu loreal paris preference var mıdır hiç emin değilim ama çok açık sarı 1 vardı onu gördüm, eger bulamassam preference sizce 1'i almalı mıyım yoksa bulmaya mı çalışıyım ve sizce preference serisinden hangisi benim istediğimi elde etmeme yardımcı olur? Deneyenlerden özellikle fikilerini istiyorumm teşekkürler

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 252
  • image.jpg
    image.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 277
  • image.jpg
    image.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 1.155
  • image.jpg
    image.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 250
  • image.jpg
    image.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 237
Merhabalar ben garnier 110 kullanıyorum ama artık platin bi renk istiyorum. En üstteki benim saçım koyudan açığa doğru olan, diğer uzun saç da istediğim renk ama kıbrısta öğrenci oldğum icin boyada bulmak sıkıntı bu loreal paris preference var mıdır hiç emin değilim ama çok açık sarı 1 vardı onu gördüm, eger bulamassam preference sizce 1'i almalı mıyım yoksa bulmaya mı çalışıyım ve sizce preference serisinden hangisi benim istediğimi elde etmeme yardımcı olur? Deneyenlerden özellikle fikilerini istiyorumm teşekkürler

excellence platin yapmaz canım çok çok açık sarı diyor zaten.. diğerleri istanbulda da yok malesef.. ama senin saçın platin gibi zaten çok yakın.. garnier 11.1 ile boyayabilirsen bir iki defaya iyice platin olur diye düşünüyorum..

arkadaşlar saçımı gri yapmaya karar verdim bayağı oldu siyaha yakın bir saçım vardı yavaş yavaş açtım bazı yerlerdeaz turunculuklar kalsada yeterince açıldığını düşünüyorum hatta diplerim çok çok açık :KK53:neyse ben nevacolor gümüş boyasını aldım bir tutam denedim ama yeşil gibi bir gri oldu istediğim daha koyu bir gri sizce boyaya az mavi katsam güzel bir gri elde edermiyim o_O

böyle konu açtım ama kimse birşey yazmadı buraya yazıyorum o yüzden :KK76:

arkadaşlar saçımı gri yapmaya karar verdim bayağı oldu siyaha yakın bir saçım vardı yavaş yavaş açtım bazı yerlerdeaz turunculuklar kalsada yeterince açıldığını düşünüyorum hatta diplerim çok çok açık :KK53:neyse ben nevacolor gümüş boyasını aldım bir tutam denedim ama yeşil gibi bir gri oldu istediğim daha koyu bir gri sizce boyaya az mavi katsam güzel bir gri elde edermiyim o_O

böyle konu açtım ama kimse birşey yazmadı buraya yazıyorum o yüzden :KK76:

nasıl bir yeşil oldu canım ?

çok seviyorum dediğin rengi elde edersen paylaş plz !!

en üstteki kendi rengini nasıl elde ettin canım zemini açtın mı ?

Merhaba kuaförde saçlarımı boyattım ve rengi çok beğendim ama artık kendim boyamayı düşünüyorum. Kuaförde affinage infiniti 5.44 açık kestane yoğun bakır rengin ismi. bu markayı marketlerde vs bulamıyorum diğer markalarda bu rengi karşılayan hangi boyayı alabilirim sizce?

Beyaz ten sıcak alt tonlu birine nasıl sarılar gider? Gözler kahverengi.

Ya da açık kumral ve sarı balyaj falan mı iyi olur? Kaşları koyu ama açıcak oluyor.

Saçlarım yeşilimsi bi renk oldu ne yapmam lazım ombre yaptırmıştım ama platin beyaz gibi bişi oldu gittim karamel cila attırdım yıkadıkça sanki yeşil gibi bişi oldu gün ışığında sarımsı karamelimsi ama beyaz ışıkta yeşil parlıyo napsam geçer bu yardımmm

Biraz aspirini ezip sulandırıp saçında beklet canım yada rondodan geçmiş bikaç domatesle salça ve zeytinyağı bekletmelisin :)))

X