Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

sen bilirsin canimm ben boya yaparken hep icine mutlaka bakim yagla5i ve ampulleri ekliyodumm sendee her boyani oyle yapp hangi numara olursa olsunn besler en azindann ben kuafore gittim hayatım da ilk defaa ve yakyi sacimii keskee kendim yapamaya devam etseydimm hic yipranma bile yoktu sacimdaa son pismanlik fayda etmiyor isteee

Saclarim kalin telli ve gur oldugindan kendim boyarken cok yoruluyorum zor oluyor diye kuafore gidiyordum ama artik gitmek istemiyorum sac kalmadi resmen kafamda yarin gidip boya alicam peki aralara rofle gibi duracak bi isilti nasil yapabilirim az az ust kisimlarda ve onde belli olucak sekilde hangi boyayla yapmam gerek bide diptenmi boyamam lazim mesela 12.01 ile aralara acik renk atsam nasil olurki

merhaba arkadaşlar
şu an saçlarım 7,1 açık küllü kumral, alttan çıkan beyazlar çabuk belli oluyor. onun içindir ki gümüş ( gri)rengine boyamak istiyorum ne önerirsiniz (hangi boya kaç volüm açıcı ) deneyimlerinize güveniyorum cevaplarsanız sevinirim

Kızlar benimde şuan saçlarım altın sarısı. oriel ile açtırdım. şimdi sarı saçtan sıkıldım ve koyu kahve yapıp uçlarına sarı tonlarında balyaj yaptırcam. çoğu kişi saçta oriel oldugundan akıp rengin bozulacagını en fazla 1 ay duzgun kullanabılecegımı soyledıler. bu konuda fikri olan yada deneyen var mı ?

saçlarımı kısa sürelerle boyatmayı düşünüyorum ne kadar aralıklarla olması lazım ki?

canım merhabalar benim saçım doğal rengi koyu kestane şimdiki rengi koyu kumral istediğim renk dore yansımaları olan güzel açık kumral bi renk fotoğrafı da ekleyeyim ne önerirsin hangi boyayla boyayayım şu anda palette 10.1 ve 9.5 karışımı kullanıyorum :)
2015-01-16-992.jpg
bal-kopugu-sac-rengi-ve-modelleri-2015.jpg
en-doğal-saç-renkleri.jpg

Merhaba arkadaşlar ben son birkaç aydır saç rengi arayışı içindeyim. Yalan söylemeyeyim gönlümde sarı yatıyor ama bir türlü cesaret edemedim.Arkadaşlarım kızıla boyamam için çok ısrar ettiler ve ben de bi gaza gelip kızıl yaptım ama pişmanım. Gerçek saç rengim cola rengi gibi. bir kere kızıla boyadım ama pişmanım bir daha boyamayacağım. Kumrala geçiş yapmak istiyorum yavaş yavaş. sizce küllü kumrala mı boyasam yoksa kahveyle mi kızılı kapatsam ? bir de hangi boya markasını önerirsiniz ?:110:

bencede palette ıyı ben boya olarak paletteyı sevıyorum lorealde kalıtelıyms oyle duydum garnıerde mukemmel ama koleston baya yıpratıryormus ama renk seceneklerınıde cok guzel
loreallerin sarıları beyazları çok iyi kapatıyor. ben saçımı yaklaşık 2 yıldır boyuyorum kolestonla ama bi yıpranma olmadı.

Merhaba arkadaslar ilk resimdeki sac bana ait 2. ve 3. Fotograftaki gibi sac rengim olsun istiyorum cikolata kahvenin hangi tonlarini kullanirsam istedigim rengi elde edebilirim? Kendi saclarimin dipleri koyu bu arada IMG_20150224_224356.jpg Screenshot_2015-02-22-02-21-12.png

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-23-21-49-48.png
    Screenshot_2015-02-23-21-49-48.png
    532 KB · Görüntüleme: 169
Merhaba arkadaşlar ben son birkaç aydır saç rengi arayışı içindeyim. Yalan söylemeyeyim gönlümde sarı yatıyor ama bir türlü cesaret edemedim.Arkadaşlarım kızıla boyamam için çok ısrar ettiler ve ben de bi gaza gelip kızıl yaptım ama pişmanım. Gerçek saç rengim cola rengi gibi. bir kere kızıla boyadım ama pişmanım bir daha boyamayacağım. Kumrala geçiş yapmak istiyorum yavaş yavaş. sizce küllü kumrala mı boyasam yoksa kahveyle mi kızılı kapatsam ? bir de hangi boya markasını önerirsiniz ?:110:
kahveyle kapatamazsın bir iki yıkamaya yine kızıllar alttan çıkar. kızıllıkları kapatmak için 8.1 le filan boyayın sonra olmadı koyu renge veya koyu düz bir kumrala geçersiniz

Canım mesajlarini okuyamiyorum daha yeniyim anlamadim
yani saçını kahveye boyamam kızılı kapatmak için kahveye boyasan bile yıkayınca alt zemin rengin kızıl oldugu ıcın cıkacak alttan o kızıllar küllü kumrala boyarsan anca gider o kızıllar kapanır

Saçımı açtırmak istemiyorum o yüzden boyayı boyayla kapatacağım mecbur. teşekkürler :KK25:
canım açtırsan zaten farksız olacak hatta beter açtırsanki oryalle veya palete vs actıgını farzedelım onun sonucundada sac rengın kızıl-sarı çig sarı renk oluyor genelde onun üstüne boya yapsanda altta açıçı olacagı ıcın o renkte tutmıcak akıcak kızıllıklar vs en yisi küllü bi renge boyaman tek çare

merhaba kızlar, yıllardır saçımla derdim bitmedi, arkadaşlarımdan buraya yazdığımı görenler olsa 'ayy kelebecky senin bu saçların' derler, kızıl-siyah-kızıl dönüşümlerim oldu da biraz :KK70: son 6 ayı detaylı anlatmam gerek sanırım :/ saçlarım koyu kahveydi, ağustos gibi ombre yaptırayım dedim ama kuaför sağolsun, saçım ne ombre oldu ne istediğim renk oldu bide belime kadar olan saçlarım yandı:KK57: kaşar gibi sünüyodu :KK57: kestirdim ve 5.00 tonlarında kahveye boyattım ama renk hep açıldı. sonra kendim iki kere palette deluxe 4,65e boyadım çok doğal durdu beğeniyordum da amaaa bi an eşim tarafından kızıl saça izin çıkınca syoss 4,2 kızıl kahveye boyadım ama çok kötü oldu beğenmedim saçımı da biraz yıprattı. bide sonra aklıma geldi ben bebek düşünüyorum iki gün sonra hamile kalsam saçımı boyayamıcam kızıl nasıl kullancam dedim ve yine palette 4,65 aldım. tabi önceki gibi doğal durmuyo kızıl yansımalı kopkoyu bi kahve oldu. ben bunu eski haline nasıl döndürürüm? hindistan cevizi yağıyla açıcı uygulasam yanar mı çok mu açılır rengi??? yardım lütfen. S.O.S. veriyorum artık.

merhaba kızlar, yıllardır saçımla derdim bitmedi, arkadaşlarımdan buraya yazdığımı görenler olsa 'ayy kelebecky senin bu saçların' derler, kızıl-siyah-kızıl dönüşümlerim oldu da biraz :KK70: son 6 ayı detaylı anlatmam gerek sanırım :/ saçlarım koyu kahveydi, ağustos gibi ombre yaptırayım dedim ama kuaför sağolsun, saçım ne ombre oldu ne istediğim renk oldu bide belime kadar olan saçlarım yandı:KK57: kaşar gibi sünüyodu :KK57: kestirdim ve 5.00 tonlarında kahveye boyattım ama renk hep açıldı. sonra kendim iki kere palette deluxe 4,65e boyadım çok doğal durdu beğeniyordum da amaaa bi an eşim tarafından kızıl saça izin çıkınca syoss 4,2 kızıl kahveye boyadım ama çok kötü oldu beğenmedim saçımı da biraz yıprattı. bide sonra aklıma geldi ben bebek düşünüyorum iki gün sonra hamile kalsam saçımı boyayamıcam kızıl nasıl kullancam dedim ve yine palette 4,65 aldım. tabi önceki gibi doğal durmuyo kızıl yansımalı kopkoyu bi kahve oldu. ben bunu eski haline nasıl döndürürüm? hindistan cevizi yağıyla açıcı uygulasam yanar mı çok mu açılır rengi??? yardım lütfen. S.O.S. veriyorum artık.
açıçı yakar sacı yakmadan olmz zten yıpranıkmıs sacınız en temizi ilk başta her boya koyu olur Zemiminizde kpyu oldugu icn koyu olması dogal hacı sakır alın saf beya sabunla scınız yıkayn ıkı hafta ıcınde o koyuluk kaybolacaktır baya akar yanı

teşekkür ederim cevap için :) yalnız bir şeyi yazmayı unutmuşum. yazdan beri saçıma yağ bakımları maskeler serumlar kullanarak o yıpranmışlığı giderdim. yani şuan saçlarım iyi durumda, yumuşak ve daha güçlü. beyaz sabunu saçımı siyaha boyadığımda kullanmıştım ama çok bi faydası olmamıştı sanki :KK43: evet rengi, o sertliği kırıldı ama istediğim tonda olmamıştı. beyaz sabunu tekrar deneyeyim tabi, siyaha göre daha açılabilecek bi renk.

teşekkür ederim cevap için :) yalnız bir şeyi yazmayı unutmuşum. yazdan beri saçıma yağ bakımları maskeler serumlar kullanarak o yıpranmışlığı giderdim. yani şuan saçlarım iyi durumda, yumuşak ve daha güçlü. beyaz sabunu saçımı siyaha boyadığımda kullanmıştım ama çok bi faydası olmamıştı sanki :KK43: evet rengi, o sertliği kırıldı ama istediğim tonda olmamıştı. beyaz sabunu tekrar deneyeyim tabi, siyaha göre daha açılabilecek bi renk.
canım benim mavi siyaj sen nasıl akıttn kurtuldun siyahtan peki

ben de bir ay siyah sonra da mavi siyah yapmıştım sonrasında 6-7 ay hiç boyamadım. iki ay kadar beyaz sabun kullandım. o koyuluğu kırıldı ama üstüne daha açık renk tutmadı. biraz kestirdim, her ay da boyaya boyaya renk kzıl oldu. öyle ekstra bişey yapmadım ama 1 senede anca dönebildim. bi anda olmadı yani.

Merhaba.benim 18yaşım var saç rengim kahverengi ve ben saçımın rengini açmak istiyorum ama kimyasal boya vurmak istemiyorum saçıma.bana 1 kere yapmakla saç rengimi açacak doğal yöntemler yaza bilirmisiniz lütfen

X