bunlar da ombreli saçlar ancak zemin rengini kumral yaparsın ama küllü değil soluk istemediğin için daha sonra aralara da fındık kabuğuyla ışıltılar atabilirsin
Canım ıstedgn begendgn resımlere baktm genelde resımdekınlerdekı o rengı garnierin altın kumral tonu var onunla elde edebılırsın veya palettenın kumralıda var onunlada elde edılebılır gayet
lightinbabylon, buldunmu renkleri yada boyadın mı? çok gzlmişkızlarrr biri bana yardım etsin lütfenbu rengi nasıl bulucammm? neva color kullanıcam
Eki Görüntüle 1375278
Benim saçım şu an bu renk. Şarap kızılına boyatmıştım saçlarımı kuaförde. Biraz boyası akınca bu renk oldu.kızlarrr biri bana yardım etsin lütfenbu rengi nasıl bulucammm? neva color kullanıcam
Eki Görüntüle 1375278
Benim saçım şu an bu renk. Şarap kızılına boyatmıştım saçlarımı kuaförde. Biraz boyası akınca bu renk oldu.
lightinbabylon, buldunmu renkleri yada boyadın mı? çok gzlmiş
Benim saçım siyahtı kızıla boyamadan önce açmışlardı şimdi boya akınca hafif turunculaştı. Dediğin gibi sanırım kızılın içine bakır atarsan olur.sanırım bu boyası akmış bi renk :) şarap kızılının için azcık bakır atsam nasıl acaba?
Benim saçım siyahtı kızıla boyamadan önce açmışlardı şimdi boya akınca hafif turunculaştı. Dediğin gibi sanırım kızılın içine bakır atarsan olur.
Sonuç nasıl oldu?aldım boyaları palette şarap kızılının içine yoğun bakır katıp bugün yapıcam :) bakalım nolcakkk
Sonuç nasıl oldu?
Güle güle kullantam istediğim gibi oldu :)
önce biraz açtım tam sarı olmadı da ço0k açık kumral oldu..sonra palette şarap kızılı yarım tüp+palette yoğun bakır yarım tüp koydum..dipler biraz krımızı ama akınca tam istedğim olucak sanırım :)
akaju kızıl sanırım bumerhaba,
neva color saç boyası kullanıcam..aşağıdaki rengi yapabilmem için sizce volkan kızılı+açık dore bakır karıştırsam olur mu ? yada şarap kızılı+yoğun bakır karışı mı gibi olur mu ? kararsız kaldım yardımcı olabilir misiniz? Eki Görüntüle 1374959
Hanımlar merhaba,
Dün saçımı boyattım kuaförde ana maalesef istediğim rengi yaklayamadık. Bakır-kahve gibi bir renk isterken saçım rockçı kızlara döndü. Kıpkırmızı şu anda. Napabilirim size danışmak istedim. Şu anki fotomu ve istediğim rengi koyucam. Nasıl bir boya almam gerekiyor? Kırmızı saç şu anki rengi, diğer fotoda saçım bakır gibi ama kaç numara bilemedim..
Bu saçı yaptırırken açma işlemi yapıldı zaten. Herhangi bir işlem görmeden direkt boyayla elde etmem mümlün olmaz mı?Kırmızı yı iyice akıtman lazım..istediğin renk senin koyu bakır sanırım.