kesinlikle doğru olanı yapıyorsunuz. saç boyasının kurumasını engellemiş oluyor ve renk daha çabuk daha kolay giriyor saça.
ilk foto koyu sarı canım ikincisi de küllü kumral
tatlım açık renk derken hangi tonlarda mesela yardımcı olabilirimcanım merhabalar benim doğal saç rengim koyu kestane saçımda güzel ışıltılar olan açık bir renk istiyorum açıcı kullanmadan hangi boya ile boyarsam bu rengi elde ederim ve boya markası olarak önerin nedir özellikle parlaklık ve saç kalitesi bakımından :)
tatlım açık renk derken hangi tonlarda mesela yardımcı olabilirim
Tatlim bu tarz birsey istiyorum daha cok altin yansimasida olabilir ne onerirsin :)
gercekten mi kuzum bu kadar kolay mi. birde okudugum kadariyla once altlari sonra dipleri boyamaliymisim renk esitligi icin dipler sicaklik nedeniyle daha fazla aciliyomus bunu nasil yapimabilirim etrafimda eli yatkin kimsecikler yok kendim boyiycam sizin kolay bi yonteminiz varmialtın parıltılı bal ve açık küllü kumralı karıştırabilirsib
altın parıltılı bal ile açık küllü sarıyı karıştırırsan olabiir canım :)
bende sıyah magduruyum canım malesefkı sıyah tonlarının ustune boya tutmuyor tamamen akmadıkca benmde yer yer aktı ama boya tutumuyorMerhaba umarım kendimi iyi ifade edebilirim. Soruma geçiyorum hemen. Saçlarımı 3 yıldır felan boyuyorum ama 5 defa boyamışımdır. 2 defa palette koyu kumrala boyadım. Sonra garnier açık kumrala. Bunların numaralarını vs hatırlamıyorum. Sonra da koleston 3.0 koyu kahveye ve koleston simsiyah yaptı. Öğrendim ki kolestonun böyle bir özelliği varmış. Ve internette araştırma yaptım beyaz sabunla bu boyanın akmasını sağladım. Ve ara ara eski saçım ortaya çıktı. Sonra bir kuaför saçım sertleştiği için Elseve in bir spreyini önerdi. Ve bu sprey gerçekten işe yaradı saçlarım yumuşamıştı ve renği de eski koyuluğunu kaybetmişti. Sonra 4 ay bekledim. Ve vakti geldiğini düşünerek saçımı tekrar 6 garnier kumrala boyadım. Ancak boyama sonunda yalnızca saçlarımın dip boyasının olduğunu farkettiğim yerler kumrala boyanmışken geri kalan yerler aynen eski haliyle kaldı. Ve birde o ara ara beyaz sabunla ortaya çıkan saçlarımda farklılıklar görüldü. Neticede şimdi saçım saçma sapan bişey oldu. Allahtan bir sertleşme yok. Bu son boyama işlemini 2 hafta önce yaptım. Saçımı boyatmak için hep bir kuaföre gitmek istedim ama öğrenciyim ve kuaföre fazla para veremem. En fazla 50 tl veriririm ve bu durum da benim gayet iyi bir sonuç bulunca rahatlayacağım bir durumda olur. Kısacası bende çok büyük endişe var saçlarım kötü olursa diye. Buğday tenliyim ve fazla soluk renklere saçımı boyatmak istemiyorum. Ama hiçbişeyden de memnun olamayabilirim. Saçımı hangi renge ve nasıl boyatıp düzenli hale getirebilirim? Lütfen yardım edin. Kuaförlere gitmeye çekiniyorum hepsi kendini beğenmiş ukala oluyorlar. Ve kandırılıyorum ya da uydur gitsin yapıyorlarmış gibi geliyor bana.
bende sıyah magduruyum canım malesefkı sıyah tonlarının ustune boya tutmuyor tamamen akmadıkca benmde yer yer aktı ama boya tutumuyor
Merhaba umarım kendimi iyi ifade edebilirim. Soruma geçiyorum hemen. Saçlarımı 3 yıldır felan boyuyorum ama 5 defa boyamışımdır. 2 defa palette koyu kumrala boyadım. Sonra garnier açık kumrala. Bunların numaralarını vs hatırlamıyorum. Sonra da koleston 3.0 koyu kahveye ve koleston simsiyah yaptı. Öğrendim ki kolestonun böyle bir özelliği varmış. Ve internette araştırma yaptım beyaz sabunla bu boyanın akmasını sağladım. Ve ara ara eski saçım ortaya çıktı. Sonra bir kuaför saçım sertleştiği için Elseve in bir spreyini önerdi. Ve bu sprey gerçekten işe yaradı saçlarım yumuşamıştı ve renği de eski koyuluğunu kaybetmişti. Sonra 4 ay bekledim. Ve vakti geldiğini düşünerek saçımı tekrar 6 garnier kumrala boyadım. Ancak boyama sonunda yalnızca saçlarımın dip boyasının olduğunu farkettiğim yerler kumrala boyanmışken geri kalan yerler aynen eski haliyle kaldı. Ve birde o ara ara beyaz sabunla ortaya çıkan saçlarımda farklılıklar görüldü. Neticede şimdi saçım saçma sapan bişey oldu. Allahtan bir sertleşme yok. Bu son boyama işlemini 2 hafta önce yaptım. Saçımı boyatmak için hep bir kuaföre gitmek istedim ama öğrenciyim ve kuaföre fazla para veremem. En fazla 50 tl veriririm ve bu durum da benim gayet iyi bir sonuç bulunca rahatlayacağım bir durumda olur. Kısacası bende çok büyük endişe var saçlarım kötü olursa diye. Buğday tenliyim ve fazla soluk renklere saçımı boyatmak istemiyorum. Ama hiçbişeyden de memnun olamayabilirim. Saçımı hangi renge ve nasıl boyatıp düzenli hale getirebilirim? Lütfen yardım edin. Kuaförlere gitmeye çekiniyorum hepsi kendini beğenmiş ukala oluyorlar. Ve kandırılıyorum ya da uydur gitsin yapıyorlarmış gibi geliyor bana.