Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

iyiyim kuzum bende seni özlemişim :)sende iyisindir işallah
uy sen arkadaş tavsiyesine sonra bana dua edersin :)hele kuaför sevmıyorsan sakın :)))) bende sevmem o yuzden röfleye bulaşmıştım 3 ayda bır yaptırılıyor dıye ama cok beyazladı mecbur butun boyatıcam artık röfle idare etmıyor paşa paşa 5 haftada bır (kı oda ılk butun boyatmada sonra sac alısınca sure daha kısalıyormus)tutucam kuaförün yolunu.
hem ana sacın kendıne has bir parlaklığı var boyada onu yakalayamıyorsun ne kadar bıtkıselde olsa kalıtelı boyada olsa bi matlık oluyor .Kendı sacından bır, bırbucuk ton acık uclara obre attır renk ısıltısı olsun ama ana sacını beyazlayana kadar bozma

kızlar ben çok kararsızım saç konusunda ki saçım sarı hariç her renge girdiiki yıl önce 1 yıla yakın kızıl kullandım. fakat çalıştığım yer yazlık bir yerde olduğu için günde en az 2 kere duş alıyordum. tabi kızıl oluyordu sana turuncu hem de 1 hafta gibi bir zamanda. ben de zaten uzun bir süre aynı saç rengini kullanamadığımdan koyu kahveye boyayım 3-4 ay gibi bir süre boyamadım, daha sonrasında tekrar koyu kahveler, kumrallar gitti geldi. en son kendim açtım ve küllü kumrala boyadım tabii yeşil yeşil parıltılarla gezdim. ondan sonra loreal in bakır kahvesini yapmak istedim çok hoş duruyordu. fakat bir boyadım kızıl. üstüne koyu küllü kumral yaptım üzerinden 1-2 ay geçti geçmedi. şimdi aşırı sarı istiyorum. ten rengim dolayısıyla her renk de yakışıyor allah cezamı vermesin. kuaföre güvenemiyorum mahvedicek saçımı diye. kendim açmak istiyorum ama sizin bir öneriniz var mı acaba

Ikı hafta once kuaforde sacımı siyahtan açtırıp sarap kızılına boyattım ama şimdi de daha bakırımsı bir kzıl istiyorum. Buna benzer bir sey

Evde kendim hangi boyayla boyarsam tutar?

canım merhabalar benim doğal saç rengim koyu kestane saçımda güzel ışıltılar olan açık bir renk istiyorum açıcı kullanmadan hangi boya ile boyarsam bu rengi elde ederim ve boya markası olarak önerin nedir özellikle parlaklık ve saç kalitesi bakımından :)

tatlım açık renk derken hangi tonlarda mesela yardımcı olabilirim

merhaba,
neva color saç boyası kullanıcam..aşağıdaki rengi yapabilmem için sizce volkan kızılı+açık dore bakır karıştırsam olur mu ? yada şarap kızılı+yoğun bakır karışı mı gibi olur mu ? kararsız kaldım yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba umarım kendimi iyi ifade edebilirim. Soruma geçiyorum hemen. Saçlarımı 3 yıldır felan boyuyorum ama 5 defa boyamışımdır. 2 defa palette koyu kumrala boyadım. Sonra garnier açık kumrala. Bunların numaralarını vs hatırlamıyorum. Sonra da koleston 3.0 koyu kahveye ve koleston simsiyah yaptı. Öğrendim ki kolestonun böyle bir özelliği varmış. Ve internette araştırma yaptım beyaz sabunla bu boyanın akmasını sağladım. Ve ara ara eski saçım ortaya çıktı. Sonra bir kuaför saçım sertleştiği için Elseve in bir spreyini önerdi. Ve bu sprey gerçekten işe yaradı saçlarım yumuşamıştı ve renği de eski koyuluğunu kaybetmişti. Sonra 4 ay bekledim. Ve vakti geldiğini düşünerek saçımı tekrar 6 garnier kumrala boyadım. Ancak boyama sonunda yalnızca saçlarımın dip boyasının olduğunu farkettiğim yerler kumrala boyanmışken geri kalan yerler aynen eski haliyle kaldı. Ve birde o ara ara beyaz sabunla ortaya çıkan saçlarımda farklılıklar görüldü. Neticede şimdi saçım saçma sapan bişey oldu. Allahtan bir sertleşme yok. Bu son boyama işlemini 2 hafta önce yaptım. Saçımı boyatmak için hep bir kuaföre gitmek istedim ama öğrenciyim ve kuaföre fazla para veremem. En fazla 50 tl veriririm ve bu durum da benim gayet iyi bir sonuç bulunca rahatlayacağım bir durumda olur. Kısacası bende çok büyük endişe var saçlarım kötü olursa diye. Buğday tenliyim ve fazla soluk renklere saçımı boyatmak istemiyorum. Ama hiçbişeyden de memnun olamayabilirim. Saçımı hangi renge ve nasıl boyatıp düzenli hale getirebilirim? Lütfen yardım edin. Kuaförlere gitmeye çekiniyorum hepsi kendini beğenmiş ukala oluyorlar. Ve kandırılıyorum ya da uydur gitsin yapıyorlarmış gibi geliyor bana.

altın parıltılı bal ve açık küllü kumralı karıştırabilirsib

altın parıltılı bal ile açık küllü sarıyı karıştırırsan olabiir canım :)
gercekten mi kuzum bu kadar kolay mi. birde okudugum kadariyla once altlari sonra dipleri boyamaliymisim renk esitligi icin dipler sicaklik nedeniyle daha fazla aciliyomus bunu nasil yapimabilirim etrafimda eli yatkin kimsecikler yok kendim boyiycam sizin kolay bi yonteminiz varmi

açıkçası kendin boyarken zorlanabilirsin ancak saçların koyu renk ve ilk boyamada çok çok açık bir renk elde edemessin zaten bu yüzden once diplerden baslamasan da olur :) brenklere bir bak netten eger begenmessen baska renkler de önerebilirim canım

bende sıyah magduruyum canım malesefkı sıyah tonlarının ustune boya tutmuyor tamamen akmadıkca benmde yer yer aktı ama boya tutumuyor

Altin pariltili balla acik kullu kumrali mi yoksa acik kullu sariyi mi karistiriyim canim

vallahi tatlım kuaför istediği tonu yapıp sana yakıştı deyip yolluyor.tamam yakıştı ancak bu rengi istemiyorum desekte anlamıyorlar.istediğin renk tam olarak ne yardımcı olmaya calısıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…