Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Canim bu mesaj bana mi diger arkadasa mi eger banaysa onerilere acigim :)

orası sana kalmış canım biraz doğallık istiyorsan açık küllü kumral daha fazla ışıltı istiyorsan açık küllü sarı daha canlı durucaktır
canim cok saol cok iyisin kuafore gitsem bu sac icin acici kullanirmi sence ve ne kadara bititirim bu isi eger 50den fazla degilse kuafordede yaptirmak mantikli

canim cok saol cok iyisin kuafore gitsem bu sac icin acici kullanirmi sence ve ne kadara bititirim bu isi eger 50den fazla degilse kuafordede yaptirmak mantikli

kuaföre hiç bulaşma hem maddiyat için hem de kesinlikle saçına açıcı sürerler ve ben buna cok karsıyım canım boyayla 2-3 ayda tam istediğin renge ulaşırsın hatta bazen sacın yapısına göre değişiyo boyayı hemen de tutabilir saçın

vallahi tatlım kuaför istediği tonu yapıp sana yakıştı deyip yolluyor.tamam yakıştı ancak bu rengi istemiyorum desekte anlamıyorlar.istediğin renk tam olarak ne yardımcı olmaya calısıyım

Bir defa kesinlikle fazla turuncumsu bir şey istemiyorum. 19 yaşındayım ve yaşıma yakışır bir saç istiyorum. Buğday tenliyim ve solgun durabiliyorum bu sebeple solgun renkler bana uymuyor. Bu resimlerdeki saçlar çok hoşuma gidiyor fazla açıkta değiller. Ancak her kuaför bunu yapamaz neticede.

Eklentiler

• kfdkjkjf.png
    1 MB · Görüntüleme: 380
  • ombre-sac-rengi-ve-modelleri-2014-2015.jpg
    58,8 KB · Görüntüleme: 1.463
  • tolgakuaför2.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 139
koydugun o resmı gordum bence o renk garnierın bal kumral rengı vardı onunla tutar bence
oylemi diyosunuz sacimda hic boya yok ve koyu kestane ilk sac boyama deneyimim olucak sadece o boyayla istedigim isiltili rengi elde edebilirmiyim acaba

Off bundan da korkuyorumm yaa
bende bundn korkutugum ıcın anca dogal yollarla hacısakırle fılan akıtıyorum sac boyasını bıde yag bakımlarıyla ama tamamen akıtmak zor. saclarımn dokulmesını durdurmsken acıcada kullanmak ıstemıyorum.

Resimleri gördün mü peki canım. Bunların olması imkansız mı

oylemi diyosunuz sacimda hic boya yok ve koyu kestane ilk sac boyama deneyimim olucak sadece o boyayla istedigim isiltili rengi elde edebilirmiyim acaba
bence edeblrsn bnm arkdsmn rengı koyuydu sıyaha yakn kestaneydı kumral yapmstk paletteyle ama yanı sonucta renk onemlı hemen kumral bır renk elde etmstı bence zarar az acısından garnıer daha dogal. hem rengıde hos garnıer boya yazarsan sıtede dedıgım rengı ınceleyebılrsn canım

Resimleri gördün mü peki canım. Bunların olması imkansız mı
gördüm canım bence pek imkansız degıl olabılır yanı, en azından ılk boyamada 40 dakıka tutarsın sonrada bır ay sonra yıne boyarsn aynı renge tam oturur boylece

bende oyle dusunuyorum tatlim sacim ince telli ve inatci bi yapisida yok belkide kolayca ulasirim istedigim renge ama ilk boyama olucagi icin onem veriyorum ve tedirginligim bu yuzden peki bana onerebilecegin sac boyasi varmi saci kalinlastiran parlaklik veren kalitesini bozmayan en iyi boya hangisi

gördüm canım bence pek imkansız degıl olabılır yanı, en azından ılk boyamada 40 dakıka tutarsın sonrada bır ay sonra yıne boyarsn aynı renge tam oturur boylece

Peki benim bu hafta içinde çok sırıtmayan bir renge ulaşmam gerekiyor. Daha fazla bekleyemem. Özel bir durum. Nasıl yapabilirim bunu halledeyim bari.

tamam canim ben bi arastirayim milkyminty arkadasimizin ve senin yorumlariniz cok onemli benim icin :)

bunlar da ombreli saçlar ancak zemin rengini kumral yaparsın ama küllü değil soluk istemediğin için daha sonra aralara da fındık kabuğuyla ışıltılar atabilirsin

saç boyanın içine badem yağı veya hindistan cevizi yağı damlatabilirsin canım saçın yıpranmasını en aza indiriyo ve bir saç maskesi al kendine bir ay haftada iki kez olmak üzere o maskeyi kullan saçın gayet sağlıklı gözükecek korkmana hiç gerek yok boya zaten cok yıpratmıyor saçı

Peki benim bu hafta içinde çok sırıtmayan bir renge ulaşmam gerekiyor. Daha fazla bekleyemem. Özel bir durum. Nasıl yapabilirim bunu halledeyim bari.
Canım ıstedgn begendgn resımlere baktm genelde resımdekınlerdekı o rengı garnierin altın kumral tonu var onunla elde edebılırsın veya palettenın kumralıda var onunlada elde edılebılır gayet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…