Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Tamamdir kizlar arastirmalarim son hiz devam edicek sonucu mutlaka paylasirim insallah guzel olur cok opuorum ikinizide cok saolun :)

kızlarrr biri bana yardım etsin lütfen :KK43: bu rengi nasıl bulucammm? neva color kullanıcam
78bb1076ac4e686a5de0fcc495a7c67f.jpg

Kızlar benimde bir sorum var. Saçımın yarısı ombre ( N 1 İle ) ile boyalı ve ben artık sıkıldım. Üstüne küllü kumral boyasam ombrenin rengi ne kadar değişir ? Ara tatilde halletmek itiyorum. Kararsız kaldım şimdi maymuna da dönmeyelim diye korkuyorum yahu. Yardımcı olursanız sevinirim gerçekten :110:

Hanımlar merhaba,
Dün saçımı boyattım kuaförde ana maalesef istediğim rengi yaklayamadık. Bakır-kahve gibi bir renk isterken saçım rockçı kızlara döndü. Kıpkırmızı şu anda. Napabilirim size danışmak istedim. Şu anki fotomu ve istediğim rengi koyucam. Nasıl bir boya almam gerekiyor? Kırmızı saç şu anki rengi, diğer fotoda saçım bakır gibi ama kaç numara bilemedim..

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    105,8 KB · Görüntüleme: 1.345
  • image.jpg
    image.jpg
    72,6 KB · Görüntüleme: 303
Merhaba benim saçım koyu kestane renginde ve ilk defa açıcı kullancam sacimi 2 3 ton açmak istiyorum hafif kural istiyorum yani hangi aciciyi önerirsiniz ve nasıl kullanmam gerektiğini belirtir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim :):KK24:

Hanımlar merhaba,
Dün saçımı boyattım kuaförde ana maalesef istediğim rengi yaklayamadık. Bakır-kahve gibi bir renk isterken saçım rockçı kızlara döndü. Kıpkırmızı şu anda. Napabilirim size danışmak istedim. Şu anki fotomu ve istediğim rengi koyucam. Nasıl bir boya almam gerekiyor? Kırmızı saç şu anki rengi, diğer fotoda saçım bakır gibi ama kaç numara bilemedim..

Kırmızı yı iyice akıtman lazım..istediğin renk senin koyu bakır sanırım.

açma işlemi zaten yapıldıysa gerek yok tekrarlamaya ama arkadaşın dediği anladığım kadarıyla tekrar boyamadan biraz beklemen ve kızılın biraz akması ki zaten kızıl çabuk akan bir renk, korkma... hatta belki akınca istediğin tonu bile görebilirsin boyamaya gerek kalmaz..

X