Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Merhabalar, Saçımla ilgili bir değişiklik bi bakıma ihtiyacım var ..Nasıl yapsam nerden başlasam bilemedim. Size danışıyım dedim..Şöyle ki, ince telli doğal renginde siyah kıvırcık saçlarım var.. Açık buğday ten ve kahverengi gözlere sahibim.Saçıma bir renk katmak yüzümü yumuşatmak için ombre yaptırmayı düşünüyorum cünkü sürekli dip boya yaptırabileceğimi sanmıyorum kendimi tanıyosam.. Sizce siyah renk saça kızıl tonları mı, kahve yada karamel tonları mı gider? Bir de saçlarım şuan uzun.. katlı kesim uygun olur mu yada olursa kestirirken katlarda işte çeneden hiza iyi olur gibi bir öneriniz var mı? Haftasonunda kesin bişiler yaptırma düşüncesindeyim. Önerilerinizi tecrübelerinizi paylaşabilirseniz çok çok sevinirim..

merhaba kızlar, saçlarım 1,5 yıl önce ve 3,5 ay önce siyaha boyamıştım. doğal rengim koyu kahve. saçlarımı uzatmaya çalıştığım için oriel sürüp kestirmek istemiyorum.
2 kutu 12,01 ve 3 kutu 12'lik oksidasyonu, saçlarıma 2 hafta aralıkla 2 kere sürsem açılma olur mu? orta kahverengiye ulaşmam yeterli olur. üstüne bakır tonları boyayıp buna ulaşmak istiyorum.

2 aydır beyaz sabun, c vitamini gibi amatörce saç boyası akıtmaya da çalıştım çok etkili olmasa da.

Eklentiler

• zzzzzzzzz.jpg
    zzzzzzzzz.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 221
Arkadaşlar merhaba.Saçlarımı açıcı kullanmadan sarı yapmak için yaklaşık 5 aydır uğraşıyorum ancak hala tam istediğim sarıyı elde edemedim şu an saçlarım açık kumral.en son palette 9.1 ve 10.2 ye boyadım ancak yine istediğim sarıyı elde edemedim.yardım edin nolur :KK43: sarısaçsevdalısı

Arkadaşlar merhaba.Saçlarımı açıcı kullanmadan sarı yapmak için yaklaşık 5 aydır uğraşıyorum ancak hala tam istediğim sarıyı elde edemedim şu an saçlarım açık kumral.en son palette 9.1 ve 10.2 ye boyadım ancak yine istediğim sarıyı elde edemedim.yardım edin nolur :KK43: sarısaçsevdalısı

örneğin nevacolor'ın 12 ile başlayan saç boyası serisi var. süper açıcı serisi olarak geçiyor ve 10 numara saç boyalarına göre 12ler daha çok açar. ayrıca oksidasyonunu yüzde 12lik kullanman daha çok açar

peki saçımı yıpratırmı daha doğrusu yakar mı ?

dediğim şey açıcı oranı daha yüksek boya, oriel gibi değil yani. ancak her boya gibi zarar verir elbette ama oriel kadar değil. 5 aydır orielsiz boyamışsınız oriel kullanmayın bunu bir deneyin derim.

ben de siyaha boyalı saçımı oriel kullanmadan nasıl açacağımı bulmaya çalışıyorum bugünlerde.
sizin saçınız 5 ay önce ne renkti?

Son düzenleme:
orjinal saç rengim kestane 5 ay önce turuncumsu bakırdı.çok şükür turunculuklardan epey kurtuldum.saçıma hiç oriel değdirmedim cünkü çok ince telli .
siyah boyalı saçı açmak cidden çok zor beyaz sabun kullanın önce derim.

merhabalar......
bilginize ve tavsiyenize ihtiyacım var......
şuanki saç rengim soldan 1.ci olan diiğer renkleri yakalamak için ne yapmalıyım......saçımda hiç boya yok....

kk7.jpg kk3.jpg adsız.JPG

canım çok klise olucak ama bulaşma boya işine bırak doğal saçın kalsın ne zaman beyazlamaya başlarsa o zaman boyatırsın. Gereksiz zaman,para,sağlıklı saç kaybı ben yıllarca kendı ana sacıma rofle attırdım artık butun boyaya gecmek zorundayım cunku beyazlarım arttı.Kim ne derse desin BOYA SAÇI ERKEN BEYAZLATIYOR.papatya özlü şampuan paptya suyu vb doğal yöntemlerle rengını kır ılla değişiklik diosan uclara balyaj attır (obre)ama benden sana arkadaş tavsiyesi doğal saça boyaya bulaşma sonra çok ağlanıyorsunda iş işten geçmiş oluyor:KK43:

canım çok klise olucak ama bulaşma boya işine bırak doğal saçın kalsın ne zaman beyazlamaya başlarsa o zaman boyatırsın. Gereksiz zaman,para,sağlıklı saç kaybı ben yıllarca kendı ana sacıma rofle attırdım artık butun boyaya gecmek zorundayım cunku beyazlarım arttı.Kim ne derse desin BOYA SAÇI ERKEN BEYAZLATIYOR.papatya özlü şampuan paptya suyu vb doğal yöntemlerle rengını kır ılla değişiklik diosan uclara balyaj attır (obre)ama benden sana arkadaş tavsiyesi doğal saça boyaya bulaşma sonra çok ağlanıyorsunda iş işten geçmiş oluyor:KK43:
Canim benim özlemişim seni... arkadaşım nasılsın iyisin umarım. .. bende ombre düşündüm rofle de ama karar veremedim bir türlü. Köklere dokunmak istemiyorum aslında. .. ama çok çok haklısın. .. ben 40 yılda bir kuaföre giderim herseyi kendim yaparım. Şimdi dip boya felan bana zor geliyor. ...tavsiyene uyucam canım. ..

dediğim şey açıcı oranı daha yüksek boya, oriel gibi değil yani. ancak her boya gibi zarar verir elbette ama oriel kadar değil. 5 aydır orielsiz boyamışsınız oriel kullanmayın bunu bir deneyin derim.

ben de siyaha boyalı saçımı oriel kullanmadan nasıl açacağımı bulmaya çalışıyorum bugünlerde.
sizin saçınız 5 ay önce ne renkti?
canım nevacolorun 12.0 ı var sadece sanırım o da açıcı görevi görüyo galiba sadece

merhabalar
ben saçımı evde kendim boyarım boyadıktan sonra yıkama işlemine geçene kadar bone takarım yani kapatırım.sizler evde boyadığınızda beklerken sarıyormusunuz?.yaptığım yanlışmı? boyama işlemini etkilermi sarmak yada sarmamak,yardımcı olursanız sevinirim

merhabalar
ben saçımı evde kendim boyarım boyadıktan sonra yıkama işlemine geçene kadar bone takarım yani kapatırım.sizler evde boyadığınızda beklerken sarıyormusunuz?.yaptığım yanlışmı? boyama işlemini etkilermi sarmak yada sarmamak,yardımcı olursanız sevinirim
kesinlikle doğru olanı yapıyorsunuz. saç boyasının kurumasını engellemiş oluyor ve renk daha çabuk daha kolay giriyor saça.

Merhaba kızlar lütfen bana yardimci olur musunuz.
Benim doğal sac Rengimm koyu kestane. Fakat saclarim platin rofleliydi. Ben kendi sac rengine yakin olsun diye palette kestane rengine 5-68 boyadim.
Ama sac Rengim kizil kahve gibi oldu yoğun bir kizillik var yani. Ben sacimi koyu kestane boyamak istiyorum ama kizillik istemiyorum.
Küllü koyu kestane boyasam soluk bir renk olurmu?
Yada kumral tonlari boyasam daha doğal bir görünüm elde etmiş olurmuyum lütfen fikir verin bana.

Hanımlar saçımı 2-3 gün önce palettenın gece mavısıne boyadım ama sonuc husran ılk kez boyadım sacım yazın acmıstm papatya suyuyla sarı-kumral rengıydı, ee beyaz tenlı olunca cok soluk durdu. sızce ne kadar sure olur bu boyanın akması beyaz sabun hacı sakırler bır kez yıkadım baya aktı altında kı sarı reng cıktı bıryerınde ama hacı sakırde cok sert yaptı sacımı krem kullandım eskı yumusaklıgına dondu sızce renk kendılıgınden kac ayda akar ? beyaz sabun kullanmalımıyım?

Merhaba kızlar lütfen bana yardimci olur musunuz.
Benim doğal sac Rengimm koyu kestane. Fakat saclarim platin rofleliydi. Ben kendi sac rengine yakin olsun diye palette kestane rengine 5-68 boyadim.
Ama sac Rengim kizil kahve gibi oldu yoğun bir kizillik var yani. Ben sacimi koyu kestane boyamak istiyorum ama kizillik istemiyorum.
Küllü koyu kestane boyasam soluk bir renk olurmu?
Yada kumral tonlari boyasam daha doğal bir görünüm elde etmiş olurmuyum lütfen fikir verin bana.

Canım bana sorarsan küllü renkte olanlar eğer açık tenliysen boya aktıkça haftalar gectıkce renk soluyor

Hanımlar saçımı 2-3 gün önce palettenın gece mavısıne boyadım ama sonuc husran ılk kez boyadım sacım yazın acmıstm papatya suyuyla sarı-kumral rengıydı, ee beyaz tenlı olunca cok soluk durdu. sızce ne kadar sure olur bu boyanın akması beyaz sabun hacı sakırler bır kez yıkadım baya aktı altında kı sarı reng cıktı bıryerınde ama hacı sakırde cok sert yaptı sacımı krem kullandım eskı yumusaklıgına dondu sızce renk kendılıgınden kac ayda akar ? beyaz sabun kullanmalımıyım?
siyah saçımı açmaya çalışan biri olarak baya şey okudum, denedim.
c vitamini tabletleriyle saç açanlar var yaş maya ile saç açanlar var. o şekilde başlıklar da var aratırsan bulursun.
beyaz kalıp sabun kullanabilirsin.
kepek şampuanıyla saçlarını yıkayabilirsin.
c vitamini tabletlerini ezip, karbonat, şampuan, zeytinyağı karıştırıp saçlarında 1-2 saat bekletip yıkayabilirsin.
2 yaş mayayı zeytinyağında eritip saçlarına sürüp 1-2 saat bekletip yıkayabilirsin.
2 yaş maya 10-15 tane tablet c vitaminini, zeytinyağında eritip saçlarına sürüp 1-2 saat bekletip yıkayabilirsin.

ölçüleri kendi saçının gürlüğüne uzunluğuna göre yaparsın.
hepsini denedim saçları biraz kurutuyor hepsi ama saçlarını yıkamadan sonra kremlersen bir sorun kalmıyor. bunların yaptığında akacağına eminim. kolay gelsin

siyah saçımı açmaya çalışan biri olarak baya şey okudum, denedim.
c vitamini tabletleriyle saç açanlar var yaş maya ile saç açanlar var. o şekilde başlıklar da var aratırsan bulursun.
beyaz kalıp sabun kullanabilirsin.
kepek şampuanıyla saçlarını yıkayabilirsin.
c vitamini tabletlerini ezip, karbonat, şampuan, zeytinyağı karıştırıp saçlarında 1-2 saat bekletip yıkayabilirsin.
2 yaş mayayı zeytinyağında eritip saçlarına sürüp 1-2 saat bekletip yıkayabilirsin.
2 yaş maya 10-15 tane tablet c vitaminini, zeytinyağında eritip saçlarına sürüp 1-2 saat bekletip yıkayabilirsin.

ölçüleri kendi saçının gürlüğüne uzunluğuna göre yaparsın.
hepsini denedim saçları biraz kurutuyor hepsi ama saçlarını yıkamadan sonra kremlersen bir sorun kalmıyor. bunların yaptığında akacağına eminim. kolay gelsin

Cok sagol peki beyaz sabun denicem birde ben elidor kepege karsi olanindan kullaniyorum elidor sampuanin icine biraz cam terebenti ve badem yagi katsam zarari olurmu genelde yaglari bitkisel sampuana katin diyorlar da bilginz varmi?

X