Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

son dediğini ilk defa duyuyorum :)) daha yeni yıkadım tühh sonraki yıkamam da mutlaka denicem merak ettim sonucunu.
dorenin açılımına baktım şimdi sarıya çalan renk gibi sanırım yanlış anlamadığsam.

son dediğini ilk defa duyuyorum :)) daha yeni yıkadım tühh sonraki yıkamam da mutlaka denicem merak ettim sonucunu.
dorenin açılımına baktım şimdi sarıya çalan renk gibi sanırım yanlış anlamadığsam.
canım saç boyalarının renk kartelası vardır, önceden biliodum şimdi bazılarını unuttum. ama 6 ana renk, 6.32 noktadan sonraki 3 ve 2 yansıma tonlarını belirtir. netten daha detaylı görebilirsin.. bende denemedim ama duydum kahveyle saç durulama filan.. lazım olursa yapmak için aklımda kalanlar işte, bildiklerim bunlar konuya çok vakıf diilim şuan : ))

canım saç boyalarının renk kartelası vardır, önceden biliodum şimdi bazılarını unuttum. ama 6 ana renk, 6.32 noktadan sonraki 3 ve 2 yansıma tonlarını belirtir. netten daha detaylı görebilirsin.. bende denemedim ama duydum kahveyle saç durulama filan.. lazım olursa yapmak için aklımda kalanlar işte, bildiklerim bunlar konuya çok vakıf diilim şuan : ))

:)) biliyomusun kuaför cıraklık diplomam var uzun bi dönem çalıştım da ama sadece saca girmiyordum boya işlemine,diyer hepsini yapıyordum ama rahat 10 yıl oldu bırakalı(terzi kendi söküğünüğü dikemez diye bosuna dememişler) saçla olan çoğu şeyler silindi aklımdan gerçi.şimdi cilt bakım uzmanı makyaj uzmanıyım ama evdeyim

zahmet edip cevap verdiğin için çokk çook mersii

rica ederim canım burada olmak güzel, bişeyler öğrenioruz..bende kararsız biriyim hele de saç konusunda genelde kararsız kalıp aynı saçı yaparım ya da bazen uzun süre monoton olduysa radikal bi değişim de olabilir.. belli olmaz yani biz kadınların işi bi can sıkıntısına bakar ; ) zaten şu sıralar öyle bi dönemdeyim saçıma bi değişim lazım ama ne ? bulamıyorum daha doğrusu canım bunu düşünmek istemiyo, ben de erteliyorum.. ama düşünmem lazım gibi..yoksa bi hışımla çok komik bi sonuç çıkabilir .. aman öyle olmasın da ; )

Merhaba ;

Ben saçımı geçen hafta röfle yaptırdım ama sarısını hiç beğenmedim :KK43: . Benim istediğim saç resimdeki gibi. Bunu evde nasıl yapabilirim kuaförlere güvenim yok artık :KK43: Şimdiki hali de istediğim hali de fotoğrafta . Şimdiden ilginize teşekkürler =)

Eklentiler

• image1.JPG
    image1.JPG
    79,7 KB · Görüntüleme: 155
  • istediğim.JPG
    istediğim.JPG
    66,3 KB · Görüntüleme: 147
rica ederim canım burada olmak güzel, bişeyler öğrenioruz..bende kararsız biriyim hele de saç konusunda genelde kararsız kalıp aynı saçı yaparım ya da bazen uzun süre monoton olduysa radikal bi değişim de olabilir.. belli olmaz yani biz kadınların işi bi can sıkıntısına bakar ; ) zaten şu sıralar öyle bi dönemdeyim saçıma bi değişim lazım ama ne ? bulamıyorum daha doğrusu canım bunu düşünmek istemiyo, ben de erteliyorum.. ama düşünmem lazım gibi..yoksa bi hışımla çok komik bi sonuç çıkabilir .. aman öyle olmasın da ; )

benim aynen komik bi durum oldu hemde bunalıma giricem nerdeyse sacımla alakalı.keratin yaptırsam fiyatı fazla geriyor evde yapsam hangi marka iyi olur ki bi yanlış da orda yapsam iyice kötü olur.bende kararsın biriyim düşünüp düşünüp en yanlış olanı yaparım bide :))

cila işlemi yapabilirsin sanırım bir parmak kadar saç boyası biraz su ve biraz boyaların yanında verilen su var ya o(ismini hatırlayamıyorum su an)tam tarif yazan yazılar vardı burda yada internetten bakın isterseniz

Bu renkte olabilir hatta bu daha güzel olur =) yukarıda saçımı verdim yardım help kızlar =(

Eklentiler

• güzel sarı.jpg
    güzel sarı.jpg
    134,3 KB · Görüntüleme: 995
Merhaba ben bugday tenlym saçlarim kestane kendi rengm plattenin 6.65 kullanmak istyorum olur mu sizce yada olmazsa hang renk olur kahve tonlarini düşünym yardmci olurmusunz

kizlar merhaba
ben bi hata yapip sacimi koyu kahveye boyadim ve saclarim tabiki siyah oldu.sonra biraz rengi acilsin istedim arkadas da sicak cikolataya boyayalim dedi bu sefer de kizilliklar oldu.beterin beteri oldu yani bana gore.
ben aslinda sari yansimalar olan boyle karamel kahve bir renk istiyorum.nasil elde edebilirim bu rengi?esmerim ama ten rengim cok koyu degil.kizilligi hic sevmiyorum bu sari yansimali rengi nasil yapabilirim ya?
cvp lar icin simdiden cok tsklr

kizlar merhaba
ben bi hata yapip sacimi koyu kahveye boyadim ve saclarim tabiki siyah oldu.sonra biraz rengi acilsin istedim arkadas da sicak cikolataya boyayalim dedi bu sefer de kizilliklar oldu.beterin beteri oldu yani bana gore.
ben aslinda sari yansimalar olan boyle karamel kahve bir renk istiyorum.nasil elde edebilirim bu rengi?esmerim ama ten rengim cok koyu degil.kizilligi hic sevmiyorum bu sari yansimali rengi nasil yapabilirim ya?
cvp lar icin simdiden cok tsklr
Benimde saçım şuan akmış bakir çikolata ve bende karamel kahve aralarda sarılı bir renk istiyorum umarım cevap veren biri çıkar

Kizlar açicyi sürdkten sonra ortalama kac dk bekletiyorsunz.ben kahve tonu bisey istym acmama gerek varmi simdidn tskrler

merhaba,
bikaç hafta önce saçlarımı kumral boyattım ancak rengi çok açık ve yapay oldu hoşuma gitmiyor. geçen gün kuaföre gittim üstleri 2 ton koyulaştırıp altlara ışıltı versek nasıl olur diye. boyalı saç olduğu için renk tutmaz orielle açmamız gerek dedi. yani bana çok saçma geldi sonuçta daha koyu bir saç istiyorum. orielden nefret ediyorum saçlarım kendime gelemiyor.

yani acaba kuaför uydurdu mu sonuçta oriel işin içine girince ücret epey fark ediyor. yoksa doğru mu söylüyor. saçımın rengi fotodaki gibi. tavsiyelerinizi bekliyorum.

Eklentiler

• WP_20141116_004[1].jpg
    WP_20141116_004[1].jpg
    2 MB · Görüntüleme: 178
benim saç koyu kahverengi uçlara platin sarısı yaptım snrada tamamen altın kahve boyadım guzel bı renk oldu sonra aktı boya balyaj gıbı guzel duruyo uçları flan ama ben daha değişik bi kahve elde etmek istiyorum esmer oldugum ıcın her renkte gıtmıyo bana yardımcı olursanız sevınırım.sınem kobalın o karamelı nasıl elde edebılırız?

kate_winslet.preview.jpg

ben nevacolor kullanıyorum sizce nevacolorun hangi rengini yapsam bu rengi yakalarım,saçımda bronz kahve var şuan,nevacolor kullanan varsa yardım ederse sevinirim

X