Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Saçlarımı siyaha boyanmış şeklinden platine nasıl açabilirim yakmadan yardımcı olabilir misiniz (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu renk nedir kızlar işin içinden cıkamadım küllü sarı dedı kulllanan kişi ama 9.1 10.1 tonumu küllü sarının yada bu farklı bır renkmı hayatmda grdgum en guzel sarı

Kızlar merhaba. Bende bişey sormak istiyorum. Saclarimin rengi suan kumral dore ön tarafin uclarida acik sari. Diplerim yani kendi saçım 5 numara. Ben saçımı yeşillik dorelik olmadan boyamak istiyorum. 7.3 ile 8.1i karıştırsam nasıl olur sizce fikir verir misiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar bilgisi olan lütfen yardım.
Saçlarımın doğal rengi cikolatakahve. ilkkez evde kendim boyamak istedim. istedigim renk tarçın bakır palette 8.77. Sacimin renginden dolayı tarçın bakır değil koyu bakır oldu saçlarım. ben turuncuya yakın bi bakır istiyorum. ne onerirsiniz? tarçın bakirla herhangi bi sarı karistirmalimiyim?

8.77nin koyu çıkması normal. Saçının zemini istediğin renge göre koyu. Boyayla bi iki ton acabilirsin sadece. 7.77 ve ekstra açıcı sarı karıştır ve 30luk(%9 volume) oksidan gir

Son düzenleme:
kızlar bana da bir yardım edin ya başka bir konuda da yazdım ama cvp alamadım benim saçlarım şu an aşağıda ki gibi diplerden 4 5 parmak uçlara göre daha açık ve ben küllü kumral istiyorum nasıl yapabilirim boya alacağım ona göre lütfen ya hangi boyaları ne kadar oranda karıştırıp boyamaya nereden başlamalıyım ve ne kadar süre bekletmeliyim kuaförlere sordum onların dediği şekilde olmuyor güvenmiyorum artık onlara lütfen kızlar cevaplarınız bekliyorum.

evet canım şu an bu renk zemin bu durumda. kuaförlerin iş bilmezliği yüzünden çok işlem gördü saçlarım en son hali böyle hem diplerle altların aynı renk olmasını hem de küllü kumral olsun istiyorum ona göre boya alacağım

Kizlar merhaba benim merak ettigim boya kutularindan cikan oksidasyonu az koyarsak renk daha koyu mu olur.saclarim platin sari palette'in altin pariltili bal rengine boyamak istiyorum.malum saclarim fazlaca acildigi icin akicaktir engellemek icin az koysam oksidasyonu olur mu.bilgisi ve tecrubesi olan var miiii:)

canım bundan önce röfle vardı sıkıldım kendi ana rengin kestane aslında röfleden sıkılınca defalarca üzerine küllü kumral tonları boyadım kiminde yeşiillenme oldu kiminde kızıllık en başında röfle vardı yani boyana boyana en son hali resimdekiler gibi zemin şu an öyle

9.11 8.1. Boya ve %6 ve %9 oksidanla gir boya. Ama diplere surme ilk önce uçlara sür 20 25 dk beklet sonra diplere geç 10 15 dk falan daha bekle ve yıka

Oksidanla hiç bi alakası yok bunun violety. Saçında ki renk pigmentleri çok seyrek durumda. Biraz daha koyusuna boyasan yikandikca o pigmentler bittiği için renk açılır. Saçına pigment yüklemesi yapman lazım. Istediğin renk boyanın kutudaki renginden biraz daha koyusu çıkacak zaten. Boyayı sık içine oksidan kullanma su koy o şekilde kıvama getir. Baska bi seçeneğinde var boyanı normal bi şekilde hazırla ve nemli saça sür. Eğer kendi saçın çok koyuysada dipler Turunculuk olabilir. Bende içine 10 gr falan mix ton mavi rengini al ve onu sık

haticeozde cevabın için teşekkür ederim canım birşey daha soracağım benim şu anki saç rengim 1 haftalık yani tam 1 hafta önce 8 ve 7 numara karıştırıp boyamıştım. yani 1 hafta oldu boyamak için biraz daha beklesem mi sence bu arada hep bakım yapıyorum saçlarıma bc şampuan bakım kürü kullanmıyorum argan yağı ve dax supergro diye bir bakım yağı var onlarla bakım yapıyorum çünkü saçlarım çok yıprandı 3 defa röfle sonra beğenmeyince üzerine defalarca küllü kumral tonları boyadım ben bile unuttum sayısını sence beklemelimiyim yoksa dipler gelmeden boyasam mı birde hangi markanın boyasını önerirsin ben colormax almayı düşünüyordum ya da loreal majirel senin bu konuda fikrin varmı canım ne dersin?

Tesekkur ederim haticeozde arkadasim vakit ayirip cevap verdigin icin.daha evvel platin sari sacimi palette'in tarcin bakir rengine boyayip husrana ugramistim akip durmustu bana tek avantaji turuncu gomlek yakalari,havlu ve yastik kiliflari olmustu.bu yuzden platin sacimi birax daha koyu bir renge boyamak istiyorum ancak yine husrana ugramak istemiyorum.yalniz biraz daha bilgi istesem yakalamisken seni:) sacimin uzunluguna bagli olarak 3 kutu boya aldim hicbirisinin oksidasyonunu mu eklemeyecegim.bir de nemli saci tutar mi ki sasirdim o cevabina acikcasi.

Pigmentler yüklemesi o şekilde olur ya oksidan kullanmayacaksin ya da nemli saça normal boya süreceksin. Eğer nemli saça uygulamalak istemiyosan boyanın içine hiç oksidan kullanma sadece su koy o şekilde kıvama getir

Tesekkur ederim haticeozde arkadasim verdigin bilgiler icin

Rica ederim canım. Kuaförüm ben ama mesleği bıraktım. Sormak istediğin bişey olursa burdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…