Merhabaa
Ben iki şey sormak istiyorum Saçım şu an Tarçın- Bakır (dün boyadım) bu rengi nasıl koruyabilirim? Altta 5 ay önceden röflem ve üzerine Toffe var
Ayrıca annemin beyazı çok ve 8 numarayla boyuyor; fakat yeşilimsi bir tonu var ayrıca beyaz tenliyiz bu nedenden dolayı biraz soluk gösteriyor. Şimdi röfle yaptıracak ama yaptırmadan fonunu değiştirmek istiyor, daha 'sıcak' bir renk arıyoruz.. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ayrıca kuaförlere inat kursa gitmenizi çok takdir ettim gerçekten. Zaten bu forumdaki çoğumuz kuaför karşıtı olduk diyebilirim.
Kolay gelsinnn
canım güzel sözlerin için teşekkür ederim.önce senden başlayalım.saçların altında röfle olduğu için mutlak suretle akacaktır.eğer tarçın bakırı birebir kullanıyosan (yani o derece turuncu :) korumak çok kolay.konunun başında pigmentasyon adı altında yazdığım işlemi uygula.bu normalde pigmentini kaybetmiş saçlara uygulanır.senin gibi röfleden sıcak tonlara geçiştede renk kazandırmak için uygulananır.pigmentasyonu tarçın bakır boyayla uygula ve yine tarçın bakır boya ile tüm boyanı yap.görüceksin çok daha kalıcı olucak.eğer hala alttan sarılar çıkıyosa anlaki saçlar röfleden çok yıpranmış boya tutmuyo.ama sen inatla devam et.
annene gelince 8 boya uygulamaktansa,8.3 numaralı boyayı kullansın.yansıma rengi dore olan bu renk istediği sıcak ışıltıyı verecektir.beyaz kapatmak içinde konunun başında yine bi yöntem verdim onu uygulayın.beyaz tenli olduğunuz için röfleden kaçının bence.çünkü yüzünüzü soluk gösterecektir.beyaz tenlerde her zaman dore-bakır tonlar idealdir.öptüm