Saç Rengi ve Saç Boyama Saç boyama ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim

1. kuafördeyken çekilmiş fotograf effasor sonrası saç açıldıktan sonra. boya yok yani.
2. sonra kuaför boyadı sağ alttaki resim gibi oldu.
3. bunun üzerine ben evde kestaneye boyadım sol attaki foto.
bu kadar boya aldım çünkü neyi ne ile karıştıracağıma emin değilim :) o nedenle senden yardım istiyorum.
ben küllü ve soğuk tonlar istiyorum. koyu küllü sarı ya da küllü kumral ama böyle grili gibi. aldığım boyalar sarı tonları. en iyi olabilecek küllü soğuk bir ton istiyorum. o boyaları ve oksidanı nasıl kullanmamı tavsiye edersin. şimdiden teşekkür ederim.yardımın çok önemli

bir de balyaj atamam ama en azından güzel bir zemin rengi tutturursam sonra balyaj yaptırabilirim.ben o dore olan değil de diğer kızların tonlarında bir renk istiyorum. yani o tonların koyusu açığı gibi. ama asla doreli olmamalı

bir numarasin..
o halde platin rofle islemlerinde 40 volume degil 20 volume oneriyorsun
sarı yerlerini de ilerde platine cevirmek istiyorum cunki..
1-platine cevirirken 20 volume+loreal krem açıcı+kac dakika?+folyoya gerek varmi?
2-turunculuklari gidermek icin once yogun acici sürcem+üzerine boya karisimini hazirlayip sac kremi ve su eklicem ki bu karisim dacila oluyo.. (hep duyardim bu imis demek)
ve 5 dak bekleticem.. degilmi.

cok tesekkur ederim..

_zeyN_ cok sukur ki seni tanidim ve ogrenicem..
yoksa yarin alip 40 volume ve loreal platinium pembe ...kullanicaktim ve alüminyumla..

Merhabalar, konu açtım ama size de sorayım. Saçlarımı bakıra boyamıştım. İlk başta tamamı aynı renk olmuştu. Fakat şu anda saç boylarım karamel üstleri daha bakır olarak aktı. Saç rengimin tamamında aktığında da baştan aşağı aynı bakırı nasıl elde edebilirim?

koyu renk bi saçın üzerine 7 açık olmazki.heleki saçında boya var.asla açılmaz zaten.

açıcıyla açtıktan sonra demeyi unuttum canım yaaa:26:..atlamışım..
yani açıcıyla açtıktan sonra yapsam, 3/2 7 no ve 3/1 6 no karıştırınca nasıl bişey çıkar..
6.5 mi yoksa ne dersin?..

ben bir soru daha soracağım. hürrem rengini hangi boyaları karıştırarak elde ederim.(bir başlıkta rastladım cevabına ama palettenin tarçın bakırı naturel serisinde var ve o boya bana iyi gelmediği için kullanmak istemiyorum) saç rengim şimdi bakırımsı bir karamel oldu diplerim koyu kahverengi gelecek. açık bir renk istiyorum oryel kullanmadan nasıl açarım saç rengimi..bir renk daha var beğendiğim onu da ekleyeyim..saçlarımı çok yıpratmadan yapabilir miyim o tonu? teşekkürler şimdiden...

Zeyn sonuç hüsran tatlım. 8.34le yaptığım pigmentasyon tuttu. ardından 8ile 7yi karıştırdım boyadım. koyu tutmuş olmasını bekliyodum çünkü baya koyu görünüyodu yıkamadan önce. Yıkadım saçımı baya beklettikten sonra sonuç yine saçım yeşil. Sanki yıkarken tüm boyadıklarım aktı gitti gibi hissettim. Napıcam ben bilmiyorum. Bakımla falan kendine gelmesini mi beklesem

schwarzkopfsizinicin. com da bişey gördüm paylaşmak istedim ne kadar doğru bilemem...

Boyama sonrası ortaya çıkan renkte hafif yeşil ton var, neden?

Sarı saçlar, suyun içinde bulunan bakır, tuz veya klor gibi maddelerden veya uzun süre güneşte kalmaktan ötürü bazen hafif bir yeşil ton alabilir. Bu yeşil ton, boyalı saçlar için üretilen şampuanlarda bulunan küçük kırmızı pigmentler ile ortadan kaldırılabilir. Saçınızı şampuan ile yıkadıktan sonra iki adet aspirin hapını suyun içinde eritip, saçınızı bu su ile yıkayıp durularsanız saçınızdaki bu sorunun geçeceğini göreceksiniz.

Son düzenleme:

cok tesekkur edrım cnm :)

tatlım,bir de bu işlem den şöyle renk saç çıkar diyerek, bir görsel ekleyebilir misin bana,
zahmetli bişey istiyorum galiba:26:

saçlarının son hali çikolata kahve olan dimi.o zaman şöyle yap elindekileri bi kenara koy.6.1 7.1 ve 7 numaralı boyaları karıştır sür.en azından açıcı kullanmadan zarar vermeden bi işlem uygulamış olursun.o kızın saçları 6.1 yani koyu küllü kumral.bu verdiğim renkleri sürersen epey küllülük kazandırırsın saçına.bittikten sonra yine yaz canım.öptüm

canım krem açıcı okey kullan ama belli bi süresi yoktur böyle açma işlemlerinin çünkü uygulama sonrası elinke sıyırır bakarsın bi tutama istediğin tona geldiğinde yıkarsın.ama bu demek diilki 45 dkdan fazla beklet.eğer çok aşarsan bekleme süresünü yine ciddi hasar alır saçların.folyo kullanabileceksen iyi olur çünkü ısı açılma hızını arttırır.ama yine çok dikkat et.hızlıca sür açıcıyı ve paketle.bide kontrol aşamasında bi arkadaki saça bi öndeki saça yani karışık olarak birden fazla yere bak.

2.sorunun cevabı ise şöyle soğuk renkli yani küllü sarı bi boya kullan cila için ve çok turunculuk kalırsa içine bide igora 0.22 turuncu azaltıcı ekle çok az.cilayı anlattığım kısmı iyi oku.ölçüler şaşamasın ve eksik olmasın.öptüm

canım açık olan yerleri konunun başında beyaz kapama şeklinde anlattım ordan bakabilirsin.öptüm

Süper oldu bu
Bayadır bende saçımda değişiklik yapmak istiyorum ama korkuyorum kötü olur diye.
Saçlarım siyaha yakın koyu kahve -doğal rengim- boya yok saçımda.
Kahve rengi tonlarında istiyorum ama saçım koyu olduğu için belli olmayabilir sizce hangi renge boyasam.
Çikolata kahve,sıcak çikolata ve çikolata karamel arasında kaldım.
Teşekkürler şimdiden

tatlıgacı kırmak istemem seni ama daha önce sorduğun saçla şu an sorduğun soruların alakası yok.birde cevapsız bırakmak istemem ama bu kadar rengi karıştırmak o olursa nolur bu olursa nolur soruları biraz fazla diilmi.hem herkese yardımcı olmaya çalışıyorum yani istediğin saçı tabiki anlatmak boynumun borcu zira konuyu ben açtım.ama hem bana zor oluo artık,hemde görmeden bunca soruna cevap vermek risk almaya başladı.şöyle bi konunun geçmişine bak gerçekten bütün sorularını cevaplamışım ama bu kadarı fazla gelmeye başladı.o nedenle lütfen kırılma ama inan görmeden,cinsine bakmadan bi saçı yorumlamak çok zor heleki bu kadar soruya cevap vermek dahada zor.ama kimsenin sorusunu cevapsız bırakmak istemiyorum.çünkü eğer yardımım sonucunda iyi bişeyler çıkarda bana dua ederlerse ne mutlu bana.kırdıysam ne olur kusura bakma.öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…