Saç biti

Bit ilaçları bit tarakları var kazimayin onları kullanın .ilaç kullanmak istemiyorum diyorsanız sadece biti temizlemek yetmez tüm sirke(yumurtaları) citlatmaniz gerekir

Çok mantık geldi gelin sağolun

Bit ilaçları bit tarakları var kazimayin onları kullanın .ilaç kullanmak istemiyorum diyorsanız sadece biti temizlemek yetmez tüm sirke(yumurtaları) citlatmaniz gerekir
Kızımın saçını yapıyorum ama kendi saçımı göremiyorum. Kalıyor gibi geliyor. Yapıcak kimsede yok. Eşimde aşırı tiksinidiği için yapamıyor son çare kazıyım dedim.

Mesajlari okurken kasinti tuttu.

En son ilkokul 1'e gidiyordum bit gordugumde, hala var demek bu meret, Allah onlari bildigi gibi yapsin.

Neyse annanem bizim kafalarımizi gaz yagina bogup cozmustu bu isi, sonrada igne uclu tarakla iyice taramisti. Ama asagida alinti yaptigim yontemlerde asiri mantikli geldi bana.

Kwellada Şampuan​

Bunu kullanın 1 yıkamada geçecek
sonra sık tarakla tarayın
düzleştirin
kendi saçınızı kazımayın boyayın

Ben daha öncede yazmıştım erkek traş köpüğü sürüp streç sar iki güne bir yok olurlar kızımın saçını öyle temizledim ben saçları da çok uzun üstelik

Saçınızı boyayın, benimde başıma gelmişti kavunvalidemin patronun küçük kızından oğluma, oğlumdan da bana geçmişti.oğlumun ki şampuanla geçti ama benimki geçmeyince marketten boya alıp boyadım hepsi geberdi.Bit olup da uyarmaya insanlardan nefret ediyorum, senin yüzünden ben uğraşmak zorunda mıyım? "Aman çok yaklaşmasınlar bizimkiler bit kapmış, daha temzlenemediler" demek çok mu zor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…