- 21 Şubat 2017
- 426
- 1.286
- Konu Sahibi Papatyali_anne
Sirke hiç denemedim sağolun onuda yapıyım biElma sirkesi sürün bi 10 dakika bekletin saçta sonra saçınızı tarayıp yıkayın doğal bi yöntem bu bit falan kalmıyor hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sirke hiç denemedim sağolun onuda yapıyım biElma sirkesi sürün bi 10 dakika bekletin saçta sonra saçınızı tarayıp yıkayın doğal bi yöntem bu bit falan kalmıyor hiç
dene canım hemen 1 gece de 40 yavru yapar bit önünü alamazsın sirkeden geçmiş olsunHiç duymadım sağolun denicem
Çok mantık geldi gelin sağolunEn iyi yöntemi açıklıyorum. Paranit alın bir güzel tarayın saçları. Ve ardından -en önemli kısmı bu bence- saç düzleştirici ile saçları ince tutamlar halinde ayırıp,saçın üstünden geçin. Aktif olan sirkeler de böylece yok oluyor. Yapın,sonra bana dua edin. Kızım 3 kere bitlendi,saçları da epey gürdür. Kısaltmadan,kazıtmadan tek seferde bu şekilde kurtuldum.
Sağolun bakıyım onadaKwellada Şampuan
Bunu kullanın 1 yıkamada geçecek
sonra sık tarakla tarayın
düzleştirin
kendi saçınızı kazımayın boyayın
Kızımın saçını yapıyorum ama kendi saçımı göremiyorum. Kalıyor gibi geliyor. Yapıcak kimsede yok. Eşimde aşırı tiksinidiği için yapamıyor son çare kazıyım dedim.Bit ilaçları bit tarakları var kazimayin onları kullanın .ilaç kullanmak istemiyorum diyorsanız sadece biti temizlemek yetmez tüm sirke(yumurtaları) citlatmaniz gerekir
İlaç kullandım ama şampuan hiç denemedimKazıtmanıza gerek yok şampuanla geçiyor
Tesetturluyseniz isiniz aslinda daha kolay. Ilaclanin iyice ama kazitmayin cunku bit bu biter gider sacinizdan niye olasinizKafamda sireke vardı geçen tararken bi tane bit düştü kafamda böcek dolaşıyor olma düşüncesi beni bitirdi (
Esinize de aferin. Ilk zorlukta tiksinmek bilmem ne. Hastalikta saglikta kime soz verdi bu adam...Kızımın saçını yapıyorum ama kendi saçımı göremiyorum. Kalıyor gibi geliyor. Yapıcak kimsede yok. Eşimde aşırı tiksinidiği için yapamıyor son çare kazıyım dedim.
İllaki sirkeyi de öldüren ilaç vardı bı araştırın benceKızımın saçını yapıyorum ama kendi saçımı göremiyorum. Kalıyor gibi geliyor. Yapıcak kimsede yok. Eşimde aşırı tiksinidiği için yapamıyor son çare kazıyım dedim.
En iyi yöntemi açıklıyorum. Paranit alın bir güzel tarayın saçları. Ve ardından -en önemli kısmı bu bence- saç düzleştirici ile saçları ince tutamlar halinde ayırıp,saçın üstünden geçin. Aktif olan sirkeler de böylece yok oluyor. Yapın,sonra bana dua edin. Kızım 3 kere bitlendi,saçları da epey gürdür. Kısaltmadan,kazıtmadan tek seferde bu şekilde kurtuldum.
Kwellada Şampuan
Bunu kullanın 1 yıkamada geçecek
sonra sık tarakla tarayın
düzleştirin
kendi saçınızı kazımayın boyayın
Saçınızı boyayın, benimde başıma gelmişti kavunvalidemin patronun küçük kızından oğluma, oğlumdan da bana geçmişti.oğlumun ki şampuanla geçti ama benimki geçmeyince marketten boya alıp boyadım hepsi geberdi.Bit olup da uyarmaya insanlardan nefret ediyorum, senin yüzünden ben uğraşmak zorunda mıyım? "Aman çok yaklaşmasınlar bizimkiler bit kapmış, daha temzlenemediler" demek çok mu zor?Merhaba hanımlar. Biz 1 buçuk ay önce memlekete gittik. Orda eltimin çocuklarının saçlarında saç biti varmış. onlardan kızıma ve oğluma da geçti en son da bana haberim olmadığı için hiç bir önlem alamadım. Bi gün kızların saçlarını toplarken fark ettim hemen kendi çocuklarımın başını kontrol ettim ve onların saçlarında da buldum. İlaç aldım sürdüm taradım tam bitti diyorum bir daha buluyorum. Oğlumda bitti yok ama kızımda ve bende var. Kendi saçımı kazıyıcam. Ama kızımın saçlarına kıyamıyorum. Daha önce başıma gelmedi ve artık çaresizim. Başına gelen varmı. Lütfen bana etkili bi ilaç varsa yazın sinirlerim bozuldu artık.