Saç Uzatma Yöntemleri Saç bakımı/uzatma maceram :)

Ahahaha ciddi olamazsın ayy ben de kaşlarım niye deli gibi uzuyor diyorum Sadece kaşlarım değil tabiii Hay Allah saç uzatacağız derken maymun gibi olacağım ahaha güzellik uğruna katlandıklarımız

Evet aynen ya bi de çekiyorum çekiyorum gelmiyo da alamıyorum yani Öyle olunca dedim bu içten beslemeyle olmayacak ormana dönmeyim en son

Bıraktım En son 12 kasımda içmiştim

Evet aynen ya bi de çekiyorum çekiyorum gelmiyo da alamıyorum yani Öyle olunca dedim bu içten beslemeyle olmayacak ormana dönmeyim en son

Bıraktım En son 12 kasımda içmiştim

enammm içmeyin arkadaşlar kuru maya kürünü..onu daha çok kemoterapi alan kişiler yapıyormuş kaş, kirpik, saç çıkması için..
içince istenmeyen kıl köklerinizi de güçlendirebilir..
yapmayın etmeyin arkadaşlar siz sadece onu saçınıza sürün benden söylemesi :)))

Burda gördüm ben de içeenii şiddetle tavsiye ediyordu ben de dedim vardır bildiği iyi gelmiştir

Bu yönden hiiiç mi hiç düşünmeden başladım o gazla içmeye

Sonradan dank etti

Göze alabilen içsin

valla haklısın napıcan sözkonusu saçlarımız olunca ne duysak yapıveriyoruz ama bu riskli durum sen sadece saçına maske yap nerden dönersen kar :))
bende bu maskeyi yapıyordum işe de yarıyor ama ısırganı keşfettikten sonra ve sonuç mükemmel olunca bıraktın mayayı açıkcası,,
herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim..:)))

valla haklısın napıcan sözkonusu saçlarımız olunca ne duysak yapıveriyoruz ama bu riskli durum sen sadece saçına maske yap nerden dönersen kar :))
bende bu maskeyi yapıyordum işe de yarıyor ama ısırganı keşfettikten sonra ve sonuç mükemmel olunca bıraktın mayayı açıkcası,,
herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim..

Bilmiyorum şimdilik sinameki ve ısırganı kullanıyorum sadece çok abartmayım diye

Isırgan bana da süper geldi zahmetsiz uygulayıveriyorum Yumuşatıyor parlatıyor dökülmeyi azaltıyor :) Mis gibi :)

Ama poşet çaylarım bitince napacağım bilmiyorum Gittiğim marketlere de baktım ama bulamadım. Artık otunu kaynatırım üşenmezsem

Son düzenleme:

aynen çok katıp karıştırmamak lazım sırayla
ısırganı belki marketlerde değilde pazarlarda bulabilirsin ben öyle yapıyorum kurusunun rengi çok koyu oluyor gibime geliyor kokusuda oluyor..taze olarak demlendiğinde olmuyor koku da rengde sanki

Markette otunu buldum da poşet çayını bulamadım canım

bende bugün turp suyuna başlayacm ama yumurta koymasak olmaz mı? koymaya arkadaşlar var mı?

bende bugün turp suyuna başlayacm ama yumurta koymasak olmaz mı? koymaya arkadaşlar var mı?

Yeni girişimin hayırlı olsun :) Bence koymalısın, eğer kokar diye korkuyorsan hele hiç durma; kuruduğunda koku falan kalmıyor. Bunu saçlarını sirke ile durulayan biri olarak söylüyorum ! :) Üstelik yumurta saçlara çok faydalı. Ben diplere tek başına her zaman kullanmıyorum; fakat ayda bir aklıma geldikçe içine zeytinyağı koyduğum bir yumurta sarısını özellikle saçlarımın uçlarına ve boy kısmına uyguluyorum. Bir saat bekledikten sonra önce ıslatmadan kuru şampuanı sürüp köpürtüyorum, sonra da sıcak olmayan bir suyla yıkıyorum. Kırıklara çok iyi geliyor.

teşekkür ederim bende başladım artık yazarım uyguladıkça.1 ay evvek kesip boyamıştm saçımı,henüz 1 cm uzamış.ay ay ölçüp sonucu söylerim umarım işe yarar

kızlar merhaba bu yumurta saçlarda yıkadıktan sonra koku falan bırakıyomu birde bu jojoba yağını nerden bulabiliriz

Ya ben de kullanmak istiyorum bu tarifi ama intarnette sinemaki otunun saç rengini açtığına,hatta aşırı açtığına dair bilgiler var sizde böyle birşey oldumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…