Dun yikadim mesela. Ama urun kullandim. Iste curly girl metoduna uygun leave in kremi,jolesi.Sacin yaglaninca tara bi guzel her yere yayilsin o yag
Benide babam alistirdiBazen geç saatlerde balıkların belgeseli oluyor bir kere denk gelip izlemiştim de sabaha kadar balıklı şeyler görmüştüm rüyamda sjsj.
Bizde babam meraklıdır sen babam gibi ne bulursan izliyorsun anlaşılan.
Yaglanir yaglanirDun yikadim mesela. Ama urun kullandim. Iste curly girl metoduna uygun leave in kremi,jolesi.
Sabah islatip fisfis ile tarayipHomer Simpson in uyguladigi gibi yapacagim.
Yapmadigim gun yaglanir herhal
Seninkide kusmus benimkiler gibiGecen sene bunalip belime kadar olan saçlarımi ensede kestirdim, omzuma yeni geldi daha. Ben boyle yavas uzayan bi sac gormedim yav
Ben en fazla haftada 3 yıkarım sac tipimi bilmiyorum kendimve gozlemliyorum ve sac derim kepeksiz kasinti vs yasamiyorumHaftada 2 yikiyordun. Bazen 1e indirmek istiyorumAma yaglaniyor. Gerci eskiye Gore daha gec yaglaniyor.
Benim sac tipim haftada 1yikanmaliymis
Ben kasim ayi omuzda kestim ama kat vererek ve arka dip sacimi kesmedim uzunlugu orda kaldi onunla avunuyorum atimmi özelden hahahaGecen sene bunalip belime kadar olan saçlarımi ensede kestirdim, omzuma yeni geldi daha. Ben boyle yavas uzayan bi sac gormedim yav
Ben cok yasiyorum ya kepegiBen en fazla haftada 3 yıkarım sac tipimi bilmiyorum kendimve gozlemliyorum ve sac derim kepeksiz kasinti vs yasamiyorum
Malum donemlerde haftada 10 kere yikiyorum hocam bi sıkıntı olurmuBen en fazla haftada 3 yıkarım sac tipimi bilmiyorum kendimve gozlemliyorum ve sac derim kepeksiz kasinti vs yasamiyorum
Off Of o cok zorQahahahsgsgbenim bu ara ne evde durasim var nede evden cikasim, cok garip bir ruh halindeyim
Cocuklarin psikolojisini bozmasana ya neler izliyonOff Of o cok zorbende tum gun muge esra seda evde kalsam kimse almasa
Çinko ve demir degerine baktirdin mi hic ? Dökülmenin sebeplerinden en onemlisi bu degerler. Fazla urun kullanimida iyi degil ya soyle haftada 2 yada 1 yika saçlarını birak yağlansin kendi yağinda sac derin bi yenilensin ?Ben cok yasiyorum ya kepegisu 1 aydir yok,kafeinli sampuan kullandigimdan bence. Ona baslayinca gecti. Sacimi og gibi yapti Birde dokuluyor
Simdiden dunyaya hazirlik kimin kocasi kacmis kiminki napmis ahhahaha Tobe yarabbimCocuklarin psikolojisini bozmasana ya neler izliyongit kirmizi balik falan izle
Yavrum gebesin sen o programlari biraaaaaağğkkkOff Of o cok zorbende tum gun muge esra seda evde kalsam kimse almasa
Hangimizinki normal ki bacimSimdiden dunyaya hazirlik kimin kocasi kacmis kiminki napmis ahhahaha Tobe yarabbim
Benimki bozuk onlarinki saglam kalsin haklisin
Haklisin cicegim kafa kalmiyor ki insandaHangimizinki normal ki bacim
Demir iyi, cinko bilmiyorum. D vitamin dusuk. Suana kadar tek sampuan kullandimÇinko ve demir degerine baktirdin mi hic ? Dökülmenin sebeplerinden en onemlisi bu degerler. Fazla urun kullanimida iyi degil ya soyle haftada 2 yada 1 yika saçlarını birak yağlansin kendi yağinda sac derin bi yenilensin ?
Sebebi neydikiHaklisin cicegim kafa kalmiyor ki insandabak gecenin bu vakti sac duzlestiriyorum mesela
Benim manyak kocam gene call Of duty ye tutuldu ses duymamak icin banyoya kostum bari sacim guzel olsun zjjjjajajaSebebi neydiki
Benimde canim duzlestirici cekti suan ya ahafzgzBenim manyak kocam gene call Of duty ye tutuldu ses duymamak icin banyoya kostum bari sacim guzel olsun zjjjjajaja