- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
D vitamini eksikse o da etkiler canım maalesef. Bu urunleri hic kullanmadim bilmiyorumDemir iyi, cinko bilmiyorum. D vitamin dusuk. Suana kadar tek sampuan kullandim dun ve bugün sampuan disinda birsey kullandim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
D vitamini eksikse o da etkiler canım maalesef. Bu urunleri hic kullanmadim bilmiyorumDemir iyi, cinko bilmiyorum. D vitamin dusuk. Suana kadar tek sampuan kullandim dun ve bugün sampuan disinda birsey kullandim
Kalk yap bari yataga guzel girelimBenimde canim duzlestirici cekti suan ya ahafzgz kiz benimki bir ara pub g delisi olmustuz dagda savastigi yetmiyor evdede savasiyor sizofrenmidir nedir
Benim sacim cok magni ya simdi baslasam 1 saat surer ve saat 12 hemde kucağımda kedi var kalkamiyomKalk yap bari yataga guzel girelim
Ayy manyak gibiler simdi bende onunla savasmamak icin kactim yanindan
Ayy masallah diyelim dokulmesinBenim sacim cok magni ya simdi baslasam 1 saat surer ve saat 12 hemde kucağımda kedi var kalkamiyom
Memnunmusun taraklidan ya ben cok zorlaniyomAyy masallah diyelim dokulmesin
Ahahahha kedini yerim
Benim duzlestirici tarakli yoksa erinirim zaten bosver otur o zaman
Evet digeriyle ugrasmak beni yoruyordu varya bunu seviyorum cok pratikMemnunmusun taraklidan ya ben cok zorlaniyom
Su isler bi duzelsin de bende duzlestiricimi degistiricem (duzelmedi)Evet digeriyle ugrasmak beni yoruyordu varya bunu seviyorum cok pratik
Zaten erinmesem at bir insan olurum
pamuksuyu at onun saclari hem daha güsel foto bekliyorum plisBenim sacim cok magni ya simdi baslasam 1 saat surer ve saat 12 hemde kucağımda kedi var kalkamiyom
pamuksuyu at onun saclari hem daha güsel foto bekliyorum plis
Eki Görüntüle 3068110
Ipeksi saşlariyla poz verdi
Allahim deliriyorum delirceeemmm maşallah maşallah her ikisini agzindan burnundan oper misin oyşşşBunuda atam hakki kalmasin gsgsgsgs
Eki Görüntüle 3068111
Luna dogursun birazda minik kedilere deliririz birlikteAllahim deliriyorum delirceeemmm maşallah maşallah her ikisini agzindan burnundan oper misin oyşşş
Ilk dogumu mu 4 bebe gelir dimi oyleyse oyyy hayirlisi ile saglikla gelsinlerLuna dogursun birazda minik kedilere deliririz birlikte
Biktim kabarip kalkan sactan yoksa duzlestirici de zararliSu isler bi duzelsin de bende duzlestiricimi degistiricem (duzelmedi)
4 bekliyoruz inşallah ❤ kiz bu kizistiginda ben dedimki bu da benden once gebe kalirsa kendimi intihar ederim, kaldi pamuksu 15 bebe dogurdu 1 senede hep benim hakkimi yedilerIlk dogumu mu 4 bebe gelir dimi oyleyse oyyy hayirlisi ile saglikla gelsinler
Bi luna olamadik he
Yikandiktan sonra krem sürüyorum ben o zaman kabarmiyor, o attigim vardi ya sende al sizin orda ucuzdurBiktim kabarip kalkan sactan yoksa duzlestirici de zararli
Insallah duzelir de degistirirsin
Hoooaayy maşallah4 bekliyoruz inşallah ❤ kiz bu kizistiginda ben dedimki bu da benden once gebe kalirsa kendimi intihar ederim, kaldi pamuksu 15 bebe dogurdu 1 senede hep benim hakkimi yediler
Ona da bakim amanitaninki bitsin alimYikandiktan sonra krem sürüyorum ben o zaman kabarmiyor, o attigim vardi ya sende al sizin orda ucuzdur
Sadece kedi olsa iyi papaganlarimiz vardi yavrulayip durdular baliklar bile dogurdu kiskanip yolladim evden qhahahahaHoooaayy maşallah
Kediyi bile kıskandık ööffff
Cok hojdur al benceOna da bakim amanitaninki bitsin alim
Hep alip kullanmayinca vicdan azabi cekiyorum