- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Iste zararli kimyasallar vucutta birikiyor sonra sular kirleniyor falan, nebiliyim oyle isteAy kaç kişi şampuandan ölmüş ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iste zararli kimyasallar vucutta birikiyor sonra sular kirleniyor falan, nebiliyim oyle isteAy kaç kişi şampuandan ölmüş ki
200kusur tlGüncel fiyatına bakmadım ama ithal olduğu için pahalı benim dediğim agda
Benim baktığım zaman tam 100 TL idi200kusur tl
Bu yagi alabilirsin canm attigim fotodaki soldakiler de sprey seklinde krem. Dus sonrasj nemli saca onu sıkıp sonrasinda yağ suruyorum nemini koruyorEki Görüntüle 3068088
Birisi bu değil mi
Senden 10 tane daha olsa dünya kurtulur sjsjsjIste zararli kimyasallar vucutta birikiyor sonra sular kirleniyor falan, nebiliyim oyle iste
Once ucuzunu denicem param oluncada onu alcamBenim baktığım zaman tam 100 TL idi
Toptan kozmetik satan yerlere bı bak oralarda önceden aldıkları varsa uygun fiyata satarlar.
Hi kremleri söylediğini görmemiştim ondan da alayım o zaman.Bu yagi alabilirsin canm attigim fotodaki soldakiler de sprey seklinde krem. Dus sonrasj nemli saca onu sıkıp sonrasinda yağ suruyorum nemini koruyor
Cok hassasim ben ya, belgesel falan izleyip dertleniyomSenden 10 tane daha olsa dünya kurtulur sjsjsj
Ben lazere basladim yoksa bende bu agdadan alacaktımOnce ucuzunu denicem param oluncada onu alcam
Evet canim sulu yapisi sayesinde spreyle kullanisli baya ama sac diplerine sıkmaHi kremleri söylediğini görmemiştim ondan da alayım o zaman.
Durulanmayan krem o zaman dimi bunlar.
Bende lazer yapıyorum ama genital bolgede cok etkili olmuyor, jilette kasindiriyor mecbur agdaBen lazere basladim yoksa bende bu agdadan alacaktım
Tamamdır canım bunları alayım birde Argan yagim kalmamış onu da alayım kabarmasa bukle bukle olsa bana yeterEvet canim sulu yapisi sayesinde spreyle kullanisli baya ama sac diplerine sıkma
Evet doğrusu da o ama işte işe güce yağlı saçla gidince de çok rahatsız oluyorumHaftada 3 güne indirin saç yikamayi, sac deriniz kendi yağında biraz kendine gelir toparlanir. Vucut duşunu hergunde alsaniz sorun yok ama saclar her gun yikanmamali maalesef
Ben de izliyorum da sadece hayvan belgeseli izliyorum . Sonra timsah hayvanları yiyor,aslanlar da yiyor öyle işte onlara ağlıyorum falan. Ne belgeseli izliyorsun senCok hassasim ben ya, belgesel falan izleyip dertleniyom
Haftada 2 yikiyordun. Bazen 1e indirmek istiyorum Ama yaglaniyor. Gerci eskiye Gore daha gec yaglaniyor.Haftada 3 güne indirin saç yikamayi, sac deriniz kendi yağında biraz kendine gelir toparlanir. Vucut duşunu hergunde alsaniz sorun yok ama saclar her gun yikanmamali maalesef
Her tur belgeseli izlerim ben hic farketmez, hayvan, insanlarin hayatlari, fabrikalarin isleyisi... merakliyimdirBen de izliyorum da sadece hayvan belgeseli izliyorum . Sonra timsah hayvanları yiyor,aslanlar da yiyor öyle işte onlara ağlıyorum falan. Ne belgeseli izliyorsun sen
Ama sac kendi yaginda cok guzel beslenmiyormu ya yumusacik oluyor yikayincaHaftada 2 yikiyordun. Bazen 1e indirmek istiyorum Ama yaglaniyor. Gerci eskiye Gore daha gec yaglaniyor.
Benim sac tipim haftada 1yikanmaliymis
Hic dikkat etmedim. Okadar ozensizim sacima karsiAma sac kendi yaginda cok guzel beslenmiyormu ya yumusacik oluyor yikayinca
Sacin yaglaninca tara bi guzel her yere yayilsin o yagHic dikkat etmedim. Okadar ozensizim sacima karsi
Yarin yikarsam dikkat ederim
Bazen geç saatlerde balıkların belgeseli oluyor bir kere denk gelip izlemiştim de sabaha kadar balıklı şeyler görmüştüm rüyamda sjsj.Her tur belgeseli izlerim ben hic farketmez, hayvan, insanlarin hayatlari, fabrikalarin isleyisi... merakliyimdir