- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.555
- 35
-
- Konu Sahibi Homer Simpson
Gzama ablamda var ne yaptıysa hangi doktora gittiyse biröizüm bulamadıegzama olabilir.bir doktora danış bence dermatoloğa yanii.
Morfose'un o milk therapy şampuanı bana hiç iyi gelmedi mesela. Çok sert oluyordu saçlarım onunla yıkayınca. Ama annemin saçlarını tan tersi yumuşacık yaptı. İnecto Argan yağlı kullanıyorum bu aralar memnunum.ben pandemi öncesi çok para döktüm bu saça.ne duysam alıyordum kerastase çimento serisi yok saç botoksu yok saç serumları keratin bakımı.en son da saf keratin alıp yükledim 2 şişe.cıksss hepsi de boşa verilen para.şimdilerde 16 tl ye morfose milk şampuan alıyorum bir de elidor saç kremi 1 minute olandan.banyo sonrası diplere urban ın toniği var onu sıkıyorum nemliyken kaşıntıyı önlüyor uzatıyor da.en sonda morfose milk saç köpüğü var 40 a yakın fiyatı var onu sürüp elimle şekil veriyorum kendi kendine kuruyor.saç kırılması da bitti başka bakım da istemiyor artık saçım.saça vereceğim paraları kıyafete veriyorum daha iyi.
inecto ben de de var serumu.devamlı kullanırım uygun da fiyatı.Morfose'un o milk therapy şampuanı bana hiç iyi gelmedi mesela. Çok sert oluyordu saçlarım onunla yıkayınca. Ama annemin saçlarını tan tersi yumuşacık yaptı. İnecto Argan yağlı kullanıyorum bu aralar memnunum.
urban tonik benim dipleri çok rahatlatıyor.saçım nemliyken diplere sıkıp elimle masaj yapıyorum bırakıyorum.E
Gzama ablamda var ne yaptıysa hangi doktora gittiyse biröizüm bulamadı
Bir süredir syoss'un curl me saç kremini övüyorlar. Baktım içeriği de temiz. Saç kremim bitsin onu deneyeceğim. Fiyatı uygun miktarı da fazla. Saçlarım dalgalı olduğu için ağırlaştıran ve kurutan şeyler kullanmak istemiyorum.dolar 10 tl oldu teyy teyyy.ucuz ama iyi ürünler bulmalıyız a dostlarrrr
syoss almıştım saçımı kazık gibi yaptı attım çöpe kızdım.asla almam bir dahaaaBir süredir syoss'un curl me saç kremini övüyorlar. Baktım içeriği de temiz. Saç kremim bitsin onu deneyeceğim. Fiyatı uygun miktarı da fazla. Saçlarım dalgalı olduğu için ağırlaştıran ve kurutan şeyler kullanmak istemiyorum.
Bunu da deneyeyimurban tonik benim dipleri çok rahatlatıyor.saçım nemliyken diplere sıkıp elimle masaj yapıyorum bırakıyorum.
Hangisini kullandın ceycey şu açık mavi şişeli olanı mı?syoss almıştım saçımı kazık gibi yaptı attım çöpe kızdım.asla almam bir dahaaa
indirimde değillerse alma ama.indirim candırrrBunu da deneyeyim
Ayy yarın üşenmezsem gidip saç için alışverişini yapayım
siyahtı dışı galibaaHangisini kullandın ceycey şu açık mavi şişeli olanı mı?
aasenin artık kiracın vardı ya unuttum.ye anacığımm ilk kirayı çatır çatırrr sefan olsunnBunu da deneyeyim
Ayy yarın üşenmezsem gidip saç için alışverişini yapayım
Yaaa indirimi bekleyene kadarindirimde değillerse alma ama.indirim candırrr
Ahahha kız harcadım bile kirayıaasenin artık kiracın vardı ya unuttum.ye anacığımm ilk kirayı çatır çatırrr sefan olsunn
ben yıllık alıyorum zaten az .hemen harcıyorum arabaya kasko vergi vs.kalanını da kocaya verdim vallaYaaa indirimi bekleyene kadar
Ahahha kız harcadım bile kirayı
Ne kadar alıyorsun kızzzzzben yıllık alıyorum zaten az .hemen harcıyorum arabaya kasko vergi vs.kalanını da kocaya verdim valla
12 bin yıllık aldımçok küçük benim dükkanNe kadar alıyorsun kızzzzz
Bende yıllık istedim ama olmadı
Olsun kız neyin kötüsü12 bin yıllık aldımçok küçük benim dükkan
benimki 18 bin eder yıllık ama başka şehşrde olduğundan ve uğraşmak istemediğimden güvenilir kişilere uyguna veriyorum hep.tek şartım peşin vermeleri.ilerde kız da meslek sahibi olunca ondan da harçlık alırsam geçinir giderimm.boşa doktor ol demiyorum çocuğaOlsun kız neyin kötüsü
Benim ev seninkinden 2 az