Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saç bakım rutinimiz

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Aslında benim saçlarım yıpranmış değil yavaş uzama sorunum da yok ama saç ve cilt vitaminlerine çok meraklıyım 🙈 geçen yıl bir ara B12+folik asit+ biotin içeren bir takviye kullanmıştım saçlarım çok daha sağlıklı görünüyordu🤤
Bunlar da genelde aynı tarz içeriklere sahip sadece hap formunda olmadıkları bir de sosyal medya reklamlarından dolayı daha çok ilgi görüyorlar diye düşünüyorum.

Saç derisine zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı ile masaj yapmanın yararlı olduğu söyleniyor, ben hiç denemedim. Bir de Aloe Vera gerçekten saçı çok iyi nemlendiriyor bunu kendim de deneyimledim.
Zeytinyağını denedim hiç bir fayda göremedim
Aloe verayı nasıl yapıcaz
Yıkama süresini uzatmayı bir deneyin bence. Birçok yerde haftada iki yıkamanın yeterli olduğunu okudum kendim de öyle yapıyorum. Kafa derinizin kendi sebumuyla beslenmesine izin verin 😊 temiz içerikli sülfatsız birkaç şampuan adı vereceğim az sonra dilerseniz aralarından Uygun bulduğunuzu denersiniz😊
Tamam canım teşekkür ederim😘😘

Üffff benimde saç diplerimçok kuru banyo yapıyorum hiç birşey yok aradan 3 saat geçiyor beyaz beyaz görünüyor ve kaşındırıyor ne yapacağım ne kullanmam lazım bir sürü şampuan denedim ama yok muhtemelen kuruluktan oluyor😥😥
egzama olabilir.bir doktora danış bence dermatoloğa yanii.

Bunlar da genelde aynı tarz içeriklere sahip sadece hap formunda olmadıkları bir de sosyal medya reklamlarından dolayı daha çok ilgi görüyorlar diye düşünüyorum.
ben uzun süre perfectil adında bir vitamin kullandım ingiliz ürünü.saçlarımın dökükmesini durdurdu ve hızlı uzattı parlattı.tek kötü yanı tırnaklar da çok hızlı uzuyorlar onla :KK45:

Son düzenleme:
Saçlarıma hiçbir zaman özel bakım yapmadım ve herkesin aksine hızlı uzamasından ve yoğunluğundan şikayet ettim hep:)
İlk kez geçtiğimiz yaz bakır renge boyadım ve çoookk zor bir renk olduğunu anladım😐
Ayrıca asla renk koruyucu şampuanlara benim gibi saçma paralar vermeyin hiçbir işe yaramıyor😑
bakır 1 sene kadar kullanmıştım.çok güzel bir renk ama her banyoda akıyordu rengi ve 15 günde bir tekrar boyuyordum parlak olsun solan rengi geri gelsin diye.

bakır 1 sene kadar kullanmıştım.çok güzel bir renk ama her banyoda akıyordu rengi ve 15 günde bir tekrar boyuyordum parlak olsun solan rengi geri gelsin diye.
Benim şu an baya dipleri çıktı ama boyamıyorum inatlaşıyorum😀
Bide ben kendim boyayamıyorum hem beceremem hem saçım çok uzun😐
Boyaları kendim alıp kuaföre gittim öyle bile çok maliyetli oluyor boyanın kutusu 40 ve 5 kutu boya🤦🏻‍♀️

Benim şu an baya dipleri çıktı ama boyamıyorum inatlaşıyorum😀
Bide ben kendim boyayamıyorum hem beceremem hem saçım çok uzun😐
Boyaları kendim alıp kuaföre gittim öyle bile çok maliyetli oluyor boyanın kutusu 40 ve 5 kutu boya🤦🏻‍♀️
hem gür hem de uzun o zaman saçınız.2 kutu olabilir de 5 kutuyu hiç duymamıştım.

Zeytinyağını denedim hiç bir fayda göremedim
Aloe verayı nasıl yapıcaz

Tamam canım teşekkür ederim😘😘
ogx shea serisi
live clean argan serisi
Herbal essences bambulu içeriği güzel ürünler. Sert içerikler yok. İnecto da fena değil.
Aloe Vera jelini ben evde kendim hazırlıyorum. Saçlarıma dipten uca sürüp bekletiyorum. Sonra yıkıyorum. Bir de no poo diye bir yöntem var isterseniz ona da bakın.

Hayır ceycey bu da yurt dışı ürünü saçhane'de gördüm ben. Belki başka internet sitelerinde de vardır. Dolar euro artınca fiyatı da çok yükselmiş 800 küsur olmuş 😩
800 mü.davines in bir keratin bakımı vardı o da 1000 leri geçmiştir o zaman.hiç uğramayayım saçhaneye.gratis candır :KK45:

ilk defa duydum.eczanede mi satılıyorlar?tuzlu mu fiyatları?benim perfectil bayağı tuzluydu :KK12:
perfectil şu an 139₺ bu denilen sugar bearin 1 aylık kutusu 890₺ 😬 ben yanından bile geçemedim şahsen. Onun daha uygun fiyatlıları var onları deniyorum ama içerikleri neredeyse aynı perfectil de iyi bir alternatif olabilir. Yukarıya da yazdığım gibi gerçekten influencer reklamları yaptırıp fiyat yükseltiyor firmalar 🤷🏼‍♀️

800 mü.davines in bir keratin bakımı vardı o da 1000 leri geçmiştir o zaman.hiç uğramayayım saçhaneye.gratis candır :KK45:
Bence de hiç bulaşma. Şekli falan çok tatlı ama yorumları okudum öyle çok aman aman değil. O fiyatı hak edecek kadar hiç değil. daydaymama daydaymama nın dediği gibi günlük hayatta kullandığımız takviyelerden çok farklı değil ama işte bize influence edildiği için fiyatlar artıyor.

perfectil şu an 139₺ bu denilen sugar bearin 1 aylık kutusu 890₺ 😬 ben yanından bile geçemedim şahsen. Onun daha uygun fiyatlıları var onları deniyorum ama içerikleri neredeyse aynı perfectil de iyi bir alternatif olabilir. Yukarıya da yazdığım gibi gerçekten influencer reklamları yaptırıp fiyat yükseltiyor firmalar 🤷🏼‍♀️
ben pandemi öncesi çok para döktüm bu saça.ne duysam alıyordum kerastase çimento serisi yok saç botoksu yok saç serumları keratin bakımı.en son da saf keratin alıp yükledim 2 şişe.cıksss hepsi de boşa verilen para.şimdilerde 16 tl ye morfose milk şampuan alıyorum bir de elidor saç kremi 1 minute olandan.banyo sonrası diplere urban ın toniği var onu sıkıyorum nemliyken kaşıntıyı önlüyor uzatıyor da.en sonda morfose milk saç köpüğü var 40 a yakın fiyatı var onu sürüp elimle şekil veriyorum kendi kendine kuruyor.saç kırılması da bitti başka bakım da istemiyor artık saçım.saça vereceğim paraları kıyafete veriyorum daha iyi.

ogx shea serisi
live clean argan serisi
Herbal essences bambulu içeriği güzel ürünler. Sert içerikler yok. İnecto da fena değil.
Aloe Vera jelini ben evde kendim hazırlıyorum. Saçlarıma dipten uca sürüp bekletiyorum. Sonra yıkıyorum. Bir de no poo diye bir yöntem var isterseniz ona da bakın.
Ss aldım canım araştıracağım
Aloe vera annemde var deneyeyim bakalım teşekkür ederim👍😘

X