- 23 Şubat 2021
- 1.715
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.716
- 53
- Konu Sahibi Homer Simpson
-
Bunlar da genelde aynı tarz içeriklere sahip sadece hap formunda olmadıkları bir de sosyal medya reklamlarından dolayı daha çok ilgi görüyorlar diye düşünüyorum.Aslında benim saçlarım yıpranmış değil yavaş uzama sorunum da yok ama saç ve cilt vitaminlerine çok meraklıyımgeçen yıl bir ara B12+folik asit+ biotin içeren bir takviye kullanmıştım saçlarım çok daha sağlıklı görünüyordu
Zeytinyağını denedim hiç bir fayda göremedimSaç derisine zeytinyağı ve hindistan cevizi yağı ile masaj yapmanın yararlı olduğu söyleniyor, ben hiç denemedim. Bir de Aloe Vera gerçekten saçı çok iyi nemlendiriyor bunu kendim de deneyimledim.
Tamam canım teşekkür ederimYıkama süresini uzatmayı bir deneyin bence. Birçok yerde haftada iki yıkamanın yeterli olduğunu okudum kendim de öyle yapıyorum. Kafa derinizin kendi sebumuyla beslenmesine izin verintemiz içerikli sülfatsız birkaç şampuan adı vereceğim az sonra dilerseniz aralarından Uygun bulduğunuzu denersiniz
egzama olabilir.bir doktora danış bence dermatoloğa yanii.Üffff benimde saç diplerimçok kuru banyo yapıyorum hiç birşey yok aradan 3 saat geçiyor beyaz beyaz görünüyor ve kaşındırıyor ne yapacağım ne kullanmam lazım bir sürü şampuan denedim ama yok muhtemelen kuruluktan oluyor
ben uzun süre perfectil adında bir vitamin kullandım ingiliz ürünü.saçlarımın dökükmesini durdurdu ve hızlı uzattı parlattı.tek kötü yanı tırnaklar da çok hızlı uzuyorlar onlaBunlar da genelde aynı tarz içeriklere sahip sadece hap formunda olmadıkları bir de sosyal medya reklamlarından dolayı daha çok ilgi görüyorlar diye düşünüyorum.
bakır 1 sene kadar kullanmıştım.çok güzel bir renk ama her banyoda akıyordu rengi ve 15 günde bir tekrar boyuyordum parlak olsun solan rengi geri gelsin diye.Saçlarıma hiçbir zaman özel bakım yapmadım ve herkesin aksine hızlı uzamasından ve yoğunluğundan şikayet ettim hep:)
İlk kez geçtiğimiz yaz bakır renge boyadım ve çoookk zor bir renk olduğunu anladım
Ayrıca asla renk koruyucu şampuanlara benim gibi saçma paralar vermeyin hiçbir işe yaramıyor
ilk defa duydum.eczanede mi satılıyorlar?tuzlu mu fiyatları?benim perfectil bayağı tuzluyduSugar Bear Hair mı kullanıyorsunuz? Ben onları çok merak ediyorum
Benim şu an baya dipleri çıktı ama boyamıyorum inatlaşıyorumbakır 1 sene kadar kullanmıştım.çok güzel bir renk ama her banyoda akıyordu rengi ve 15 günde bir tekrar boyuyordum parlak olsun solan rengi geri gelsin diye.
hem gür hem de uzun o zaman saçınız.2 kutu olabilir de 5 kutuyu hiç duymamıştım.Benim şu an baya dipleri çıktı ama boyamıyorum inatlaşıyorum
Bide ben kendim boyayamıyorum hem beceremem hem saçım çok uzun
Boyaları kendim alıp kuaföre gittim öyle bile çok maliyetli oluyor boyanın kutusu 40 ve 5 kutu boya
ogx shea serisiZeytinyağını denedim hiç bir fayda göremedim
Aloe verayı nasıl yapıcaz
Tamam canım teşekkür ederim
Kaydettim şimdi ismini olmadı onu denerim ben de teşekkürlerben uzun süre perfectil adında bir vitamin kullandım ingiliz ürünü.saçlarımın dökükmesini durdurdu ve hızlı uzattı parlattı.tek kötü yanı tırnaklar da çok hızlı uzuyorlar onla
Evet gür ve uzun:)hem gür hem de uzun o zaman saçınız.2 kutu olabilir de 5 kutuyu hiç duymamıştım.
medicananın dermatoloğu önermişti bana.90 lıktan 2 kere alıp kullandım.çok faydasını gördüm.cilde bile iyi geldi parladıKaydettim şimdi ismini olmadı onu denerim ben de teşekkürler
Hayır ceycey bu da yurt dışı ürünü saçhane'de gördüm ben. Belki başka internet sitelerinde de vardır. Dolar euro artınca fiyatı da çok yükselmiş 800 küsur olmuşilk defa duydum.eczanede mi satılıyorlar?tuzlu mu fiyatları?benim perfectil bayağı tuzluydu
kestirmeyin yaa kısacık biraz kısaltın.sonra pişman olunuyor hopp uzatma çabaları başlıyor sıfırdannEvet gür ve uzun:)
Fotoğraf çekimimiz var onu bekliyorum sonrasında kısacık kestireceğim:)
800 mü.davines in bir keratin bakımı vardı o da 1000 leri geçmiştir o zaman.hiç uğramayayım saçhaneye.gratis candırHayır ceycey bu da yurt dışı ürünü saçhane'de gördüm ben. Belki başka internet sitelerinde de vardır. Dolar euro artınca fiyatı da çok yükselmiş 800 küsur olmuş
Çok hızlı uzuyor ve çok sıkıldımkestirmeyin yaa kısacık biraz kısaltın.sonra pişman olunuyor hopp uzatma çabaları başlıyor sıfırdann
perfectil şu an 139₺ bu denilen sugar bearin 1 aylık kutusu 890₺ilk defa duydum.eczanede mi satılıyorlar?tuzlu mu fiyatları?benim perfectil bayağı tuzluydu
Bence de hiç bulaşma. Şekli falan çok tatlı ama yorumları okudum öyle çok aman aman değil. O fiyatı hak edecek kadar hiç değil.800 mü.davines in bir keratin bakımı vardı o da 1000 leri geçmiştir o zaman.hiç uğramayayım saçhaneye.gratis candır
ben pandemi öncesi çok para döktüm bu saça.ne duysam alıyordum kerastase çimento serisi yok saç botoksu yok saç serumları keratin bakımı.en son da saf keratin alıp yükledim 2 şişe.cıksss hepsi de boşa verilen para.şimdilerde 16 tl ye morfose milk şampuan alıyorum bir de elidor saç kremi 1 minute olandan.banyo sonrası diplere urban ın toniği var onu sıkıyorum nemliyken kaşıntıyı önlüyor uzatıyor da.en sonda morfose milk saç köpüğü var 40 a yakın fiyatı var onu sürüp elimle şekil veriyorum kendi kendine kuruyor.saç kırılması da bitti başka bakım da istemiyor artık saçım.saça vereceğim paraları kıyafete veriyorum daha iyi.perfectil şu an 139₺ bu denilen sugar bearin 1 aylık kutusu 890₺ben yanından bile geçemedim şahsen. Onun daha uygun fiyatlıları var onları deniyorum ama içerikleri neredeyse aynı perfectil de iyi bir alternatif olabilir. Yukarıya da yazdığım gibi gerçekten influencer reklamları yaptırıp fiyat yükseltiyor firmalar
Ss aldım canım araştıracağımogx shea serisi
live clean argan serisi
Herbal essences bambulu içeriği güzel ürünler. Sert içerikler yok. İnecto da fena değil.
Aloe Vera jelini ben evde kendim hazırlıyorum. Saçlarıma dipten uca sürüp bekletiyorum. Sonra yıkıyorum. Bir de no poo diye bir yöntem var isterseniz ona da bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?