Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

kızlar sorum var...saclarım sıcak çikolataydı kuafore gttım koyu karamel yapalım dedi bende zaten oyle ıstıyordum tamam dedım
acmadan boyadı ama kızılkahve oldu okadarda kızıllık ıstemıyorum dedım once boyadı sonra yıkarken dıplerıne kızıl surmus bıde koyu karamel dıyo sınırım cok bozuldu bısey demedım sadece ben burenk ıstemıyodum bıdahakı geldıgımde balkopugune dogru acın dedım
şimdi ben ne yapmalıyım yardım edın ya
evde boyayabılırmıyımkı

canım keşke palette ile kademe kademe açsaydın bir defada açılmazki..

canim ben turkiye'de degilim palette yok burada...
ayrica benim istedigim sacimin rengin acmak degil mesajimda neden oyle yazmisim bilmiyorum, onun icin toz oriel ve renk calistirici kullaniyorum 20lik 30luk falan...
ben koyu kahve boyayi silmak icin boya cikarici almistim ama pek memnun kalmadim onu yazdim, Color Oops boya silici ama benimkini bir kademe acik hale getirdi sadece ve hafif kizillik olustu...
Color Vanish diye super bir silici varmis ama sadece internette satiliyor, internetten o gelene kadar bekleyemicem almadim...

Son düzenleme:

canım ben cesaret edemicem galiba.kısa olsa tereddüt dahi etmem.aslında herkes rengini begeniyor saclarımın ama ilte ben aslı enver,müge boz gibi olsun saclarım istiyorum.neyse artık kısmet.

ya aslında ben başka bi kuaföre danıştım.acıcıya gerek yok.acık sarı vururuz.uclara degru acılan bi renk elde ederiz.70tlye hallederiz dedi.çok inandırıcı gelmedi bna ama sen ne dşünüyorsun?

kızlar bı de buraya sorum dedım bakın su renk :

bronz kahve denıldı buna ama yıne de bı kac arka daha sorum ogunluk ne dıyosa ona gore solıcem kuafore kızlar

ya off offf bi korkuyorum bi karar veriyorum.istedigim saç rengi o kadar belli ki.ama işte insan korkuyor.

diplerim 5-6 cm kendi rengi ve açık kumral.acıcıyı sadece geri kalan yerlere sürsem ve küllü kumrala boyasam olur mu ki acaba.güneşte sarı yansımalar olan acık küllü kumral gibi yani.

istediğim renk sarıya kaçan açık küllü kumral gibi bi renk.ya işte aşagıdaki

Son düzenleme:

bozulur tabii canım keşke düzelttirseydin..dünya kadarda para almıştır..sıcak çukulatayı karamele dönüştürmek kolay çünki..kızıllık var o tonlarda..bal köpüğü için saçını açman gerekir canım..bal köpüğü boyasanda bal köpüğü olmaz zemin koyu olduğundan..

Çok teşekkürler

canım sen saçını önceden bpyamış olduğun renkte 6 lık oksidan kullanmışsındır muhtemelen..diplerde aynı boya ile 9 luk oksidan kullanabilirsin..

vallahi canım ne istediğini açıkça belirt..biz hanımlar kuaför ne yapsa kabul ediyoruz..kibarlığımızdan sanırım:)

kızlar bı de buraya sorum dedım bakın su renk :

Eki Görüntüle 359698

bronz kahve denıldı buna ama yıne de bı kac arka daha sorum ogunluk ne dıyosa ona gore solıcem kuafore kızlar

bronz kahveye benziyor evet umarım kuaför istediğin gibi yapar..kuaförde internet varsa oradanda gösterebilirsin..

canım korkunun ecele faydası yok demişle..sen tarif ettiğim şekilde uygula..kuaförde muhteşem bir şey yapmayacak sonuçta..

canım korkunun ecele faydası yok demişle..sen tarif ettiğim şekilde uygula..kuaförde muhteşem bir şey yapmayacak sonuçta..

tamam canım çok sağol peki platte röfle seti mi alayım yoksa palette yogun acıcı felan mı alıyorum.üzeirnde sarışın bi kızın resmi var.hangisi?

Eki Görüntüle 290372 Palette Blond - IL1 Yoğun Renk Açıcı -

canım bu iki kutu al bundan...çukulata kahve ise bir defa açacaksın turuncumsu olacak bir defa daha açman gerekebilir çünki istediğin ton kumral açık kumral renginde turunculuk yok biliyorsun güzelim..

canım bu iki kutu al bundan...çukulata kahve ise bir defa açacaksın turuncumsu olacak bir defa daha açman gerekebilir çünki istediğin ton kumral açık kumral renginde turunculuk yok biliyorsun güzelim..

çok teşekkür ederim gercekten.peki yani 4 kutu felan mı alayım sacım uzun ya tek kutu yetmeyebilir.

he bir de diplerimden 5-6 cm kendi sacım demiştim.diplere hic vurmasam acıcı sadece geri kalan kısımlara vursam boyasam nasıl olur ki acaba?yani dipler 1-2 ton koyu uclara dogru acılan bi renk elde eder miyim ki?

canım san 4 kutu al..gez bak hesaplı olan yerden al..ilk uygulamada 2 kutuyu karıştır..uçlar koyu ya uçlardan başla yukarıya doğru..boyasız kısma kadar..beklet..yazdığı süre kadar..sonra yıka..baktın açılmadı istediğin kadar bpyasız kısma kadar işlemi tekrar et..ve yıka..bir miktar dipler içinde ayırmalısın..daha sonra bunu dip kısımlara sür masaj yap ..aynada açılma oranına bak diğer açılan kısımla orantılıysa yıka..ve daha sonra pigmentasyon..saçı içine peroksit koymadan ilık su ile koyu bir kıvam hazırlayıp saça süreceksin..bunu 30 dakika beklettikten sonra bu defa peroksit sıvı ile boyayı karıştırıp yıkamadan tekrar sürüp bekletecaksin yazdığı süre kadar..ve işlem tamam..aslında çok basit..

canım san 4 kutu al..gez bak hesaplı olan yerden al..ilk uygulamada 2 kutuyu karıştır..uçlar koyu ya uçlardan başla yukarıya doğru..boyasız kısma kadar..beklet..yazdığı süre kadar..sonra yıka..baktın açılmadı istediğin kadar bpyasız kısma kadar işlemi tekrar et..ve yıka..bir miktar dipler içinde ayırmalısın..daha sonra bunu dip kısımlara sür masaj yap ..aynada açılma oranına bak diğer açılan kısımla orantılıysa yıka..ve daha sonra pigmentasyon..saçı içine peroksit koymadan ilık su ile koyu bir kıvam hazırlayıp saça süreceksin..bunu 30 dakika beklettikten sonra bu defa peroksit sıvı ile boyayı karıştırıp yıkamadan tekrar sürüp bekletecaksin yazdığı süre kadar..ve işlem tamam..aslında çok basit..

Çok teşekkür ederim ama açıkcası acıcı kullanmaktan korkuyorum saçı turuncu halde açıyor die.İstanbuldan Loreal Efassor boya silici getirttim 2 paket bunla da uygulayabilirim gibi ama ne şekilde yapacağımı bilmiyorum.Malum üst taraflarım olan kahverengi oraya silici sürersem kendi saç rengim çıkacak,uçlarıma sürüncede sarı çıkacak.Sonuç olarak 2 farklı rengi nasıl aynı hale getiricem.Bu konuda da yardımcı olursan çok sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…