- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
canım sen aynı boya ile boya yine daha da bekleme bant gibi bir görüntü olmasın..dipleri açmana gerek yok şu an için diplerin bira koyu olması normal..
canım keşke palette ile kademe kademe açsaydın bir defada açılmazki..
.7.1 istiyorsun kendimde uyguladım ilk sayfadaki resimde..ilk kez açıyorsan risk yok saçlarda röfle yoksa ve çok düzleştiriciye maruz kalmadıysa..iki kutu al ve sadece boyalı kısımlara sür ..bir miktar ayır..20 dakika sonra dip kısımlarada sür..tara saçlarını masaj yap ortam sıcak olsun..15-20 dakika sonra yıkaturunculuk varsa aynı işlem tekrar edilecek..karamel isteseydin tekrar etmeye gerek yoktu fakat kumral istiyorsun..kumral turunculuk içermez..iki defa açaman gerekebilir..şu an saçlarında bakırlık kızıllık varsa...kolestonun açıcısıda güzel..ben her ikisinide kullandım...
kızlar sorum var...saclarım sıcak çikolataydı kuafore gttım koyu karamel yapalım dedi bende zaten oyle ıstıyordum tamam dedım
acmadan boyadı ama kızılkahve oldu okadarda kızıllık ıstemıyorum dedım once boyadı sonra yıkarken dıplerıne kızıl surmus bıde koyu karamel dıyo sınırım cok bozuldu bısey demedım sadece ben burenk ıstemıyodum bıdahakı geldıgımde balkopugune dogru acın dedım
şimdi ben ne yapmalıyım yardım edın ya
evde boyayabılırmıyımkı
Çok teşekkürler
canım ben cesaret edemicem galiba.kısa olsa tereddüt dahi etmem.aslında herkes rengini begeniyor saclarımın ama ilte ben aslı enver,müge boz gibi olsun saclarım istiyorum.neyse artık kısmet.
ya aslında ben başka bi kuaföre danıştım.acıcıya gerek yok.acık sarı vururuz.uclara degru acılan bi renk elde ederiz.70tlye hallederiz dedi.çok inandırıcı gelmedi bna ama sen ne dşünüyorsun?
kızlar bı de buraya sorum dedım bakın su renk :
Eki Görüntüle 359698
bronz kahve denıldı buna ama yıne de bı kac arka daha sorum ogunluk ne dıyosa ona gore solıcem kuafore kızlar
ya off offf bi korkuyorum bi karar veriyorum.istedigim saç rengi o kadar belli ki.ama işte insan korkuyor.
diplerim 5-6 cm kendi rengi ve açık kumral.acıcıyı sadece geri kalan yerlere sürsem ve küllü kumrala boyasam olur mu ki acaba.güneşte sarı yansımalar olan acık küllü kumral gibi yani.
istediğim renk sarıya kaçan açık küllü kumral gibi bi renk.ya işte aşagıdaki
Eki Görüntüle 359921
Eki Görüntüle 359922
kızlar bı de buraya sorum dedım bakın su renk :
Eki Görüntüle 359698
bronz kahve denıldı buna ama yıne de bı kac arka daha sorum ogunluk ne dıyosa ona gore solıcem kuafore kızlar
canım korkunun ecele faydası yok demişle..sen tarif ettiğim şekilde uygula..kuaförde muhteşem bir şey yapmayacak sonuçta..
Eki Görüntüle 290372 Palette Blond - IL1 Yoğun Renk Açıcı -
canım bu iki kutu al bundan...çukulata kahve ise bir defa açacaksın turuncumsu olacak bir defa daha açman gerekebilir çünki istediğin ton kumral açık kumral renginde turunculuk yok biliyorsun güzelim..
çok teşekkür ederim gercekten.peki yani 4 kutu felan mı alayım sacım uzun ya tek kutu yetmeyebilir.
he bir de diplerimden 5-6 cm kendi sacım demiştim.diplere hic vurmasam acıcı sadece geri kalan kısımlara vursam boyasam nasıl olur ki acaba?yani dipler 1-2 ton koyu uclara dogru acılan bi renk elde eder miyim ki?
çok teşekkür ederim gercekten.peki yani 4 kutu felan mı alayım sacım uzun ya tek kutu yetmeyebilir.
he bir de diplerimden 5-6 cm kendi sacım demiştim.diplere hic vurmasam acıcı sadece geri kalan kısımlara vursam boyasam nasıl olur ki acaba?yani dipler 1-2 ton koyu uclara dogru acılan bi renk elde eder miyim ki?
bakır kahve diyede geçiyor canım..
canım..senin saçlarda pek turunculuk göremedim ben..senin saçların çabuk açılır..eklediğin resim 8 numara..tabi o resimde balyajda var sadece tek renk değil..bbence koleston yoğun açıcı ile iki kutu ile aç ..korkulacak bir şey yok saçlarında sağlıklı gördüğüm kadarıyla.. o beş santimlik yer hariç tümüne sür..az bir miktar ayır..20.25 dakika sonra diplerede sür ve beklet..15 dakika daha..yıka ..istediğin kadar açılmadıysa..uçlardan dibe iki kutu ile tekrar et işlemi..ama ikincide hepsi aynı renk olacaktır..daha sonra boyayabilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?