saç boyamayla ilgili bi sorum olcaktı bana yardım edermisiniz saçlarım sarı palette altın kahve aldım bakırımsı biir kahve nasıl olur bana yardımcı olurmusunuz
güzelim silici sadece son yaptığın boyayı siliyor..altında sarı vardı değilmi...dip boyası için bu kadar uzun beklememelisin..bant şeklinde görüntü olur çünki..siliciyi uyguladıktan sonra..açıcıyı uçtan dibe komple uygulayıp yıkarsın daha sonra boyarsın..
Evet sarı ama sadece saçımın yüzde 75nin altında sarı var diplerden geldikçe boyadığım için kahve oldu diplerim.yani diplerden beş parmak genişliğinde solgun kahve oraların eski hali kendi saç rengim. diğer taraflar kumral (daha önceden sarı olan yerler) ve şuan diplerimden de 1 2 cm geldi.Nasıl uygulamam gerekiyor acaba siliciyi acaba ???
saçlarının boyu nekadar ne renk ve ne kadar kısmı boyalı..
sadece boyalı kısma siliiyi uygula ve yıka dipler 5 parmak boyasız yazmıştın değilmi..daha sonra o boyasız kısmı açıcı ile açmalısın..silici uyguladığın yerlere açıcı uygulamana gerek yok....
çaok açık kızıl bir ton çıkar hürreminkindende açık turuncu olur sanırım..bal köpüğü ile altın sarısını karıştırsak nasl bi renk çıkar ortaya ?
doğal bir yöntem yok..sabunla yıkamakta doğal bir yöntem değil..saçın ph ını bozuyor...syah renk cok zor aclıyr ya .. blgnz dogal bi yol var mı acmk içn
canım saclarım sırtımın yarısına kadar baya uzun yani ve hepsi aynı boyda düz kesim.diplerden yaklaşık bi 5 cm kendi sacım.gerisi boya.eger sen bana acıc olarak bir marka ve o acıcıyı nasıl uygulayacagımı söylersen bana cok yardımcı olmuş olursun.ve risk oranını da bilmek istiyorum.saclarım ince telli.yanar mı diye korkuyorum.
dün watsonsta palette blonde yogun acıcıya baktım.ne bileyim cesaret edemedim.bozuk sarı olur diye korktum ben acık küllü kumral istiyorum
Eki Görüntüle 357950 Eki Görüntüle 357951 Eki Görüntüle 357952
Canım sadece diplerimin 1 cm kendi saçım. diğer yerler boya ama işte ton farkı var gördüğün üzere. kahverengi olan yerlerin altı sarı değildi eskiden anlatabildim umarım
elde etmek istediğim resimde aşağıda.
ya ben bişey sorucaktım da ben saçlarımı bikaç ay önce açık karamel boyamıştım sonrasında renk koyu geldi daha açık bir renk boyamaya karar verdim önce koleston açıcıyla açtım o renk hoşuma gitti biraz toparlanır hem diye boyamaktan vazgeçtim şimdi diplerim çıktı 2cm filan boyamaya karar verdim şimdi tekrar boyamak istiyorum ama acaba renklerde farklılık olurmu yeniden açıcı yapmama gerek varmı :26::26:
ya ben bişey sorucaktım da ben saçlarımı bikaç ay önce açık karamel boyamıştım sonrasında renk koyu geldi daha açık bir renk boyamaya karar verdim önce koleston açıcıyla açtım o renk hoşuma gitti biraz toparlanır hem diye boyamaktan vazgeçtim şimdi diplerim çıktı 2cm filan boyamaya karar verdim şimdi tekrar boyamak istiyorum ama acaba renklerde farklılık olurmu yeniden açıcı yapmama gerek varmı :26::26:
selam kızlar, yoğun renk açıcıyla röfle setini karıştırıp platin rengi elde edenler varmış.bunu deneyen varmı acaba yada fikir verirmisiniz:44:
tabii ki arada renk farkliligi olur...
Peki uçlarımı koyu olur diplerimi acaba
ben iki un once 2 kutu Loreal Color Oops aldim sacimin her yerine uyguladim...
sari rofle saclarimin uzerine koyu kahve boyamistim zift gibi siyah olmustu onu acmak icin...
zaten boyanin bir kismi aktigindan koyu kahve renk kalmisti, bu acici da sadece sac rengini birazcik kizillastirdi o kadar...
hic bir halta yaramadi, ustune bir de saclarim yiprandi ki orielsiz yaziyodu kutunun uzerinde...
bugun kahve boya aldim kizilliklari kapatmak icin yarin boyucam sacimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?