Saç Rengi ve Saç Boyama Saç açmak,saç rengi silmek,saç rengi değiştirmek,pigmentasyon, resimli..

ya ben zaten karamel istıyodum resımde gosterdım suanda kızıl yansımaları olan bı kahve gıbı
ben sence napayım sımdı karamel boya alsam dırek boyasam tutarmı
yada yıne kuaforemı gıdeyım keske paralarının hakkını verseler dunya kadar para dokuyoruzyaa
yada dıyelım bal kopüğü alsam boyasam nasıl bı renk olur

merhaba arkadaşlar, saçlarım koyu kahve ve kendi rengi, ben biraz değişiklik yapıp rengini kumral yapmaya karar verdim.. koyu kumral değilde biraz daha orta kumral tonları istiyorum..şimdi,saçlarımı palette yoğun açıcıyla açıp kumrala boyasam tutarmı sizce? ve aynı günde hem rengini açıp hemde boyayabilirmiyim? yardımcı olursanız çok sevinirim..hiç tecrübem yok bu konularda

Canım palette açıcı nasıldır bilmiyorum ama ben bir kuaförün yayınladığı ders notlarında okudum.Saçını açıyorsan aynı gün boya yapman gerekirmiş.Çünkü saç açılırken saçın içine açıcı madde yerleşirmiş,suyla durulasan bile kalırmış gözeneklerde.Ama aynı gün boyama yapınca,boyanın içinde kullandığın peroksit o açıcıyı seyreltirmiş.Burda ilk sayfalarda okudum ben,saçını açıp ertesi gün boyayanlar var ama bu yanlış bir uygulama

kızlar saçlarım çikolata kahve ve yıpranmış değil.ama açık kumral tonları istiyorum.bu renge pek alışamadım.ve saçlarımı yıpratmak istemiyorum.baya uzun çünkü.
paletteyle açıp ilk etapta hangi renge boyamam lazım..2 keremi açmam lazım..eğer iki kere olursa saç saçlıkdan cıkmazmı..çok korkuyorum saçım yanıcak diye fakat bu rengede dayanamıorum.beyaz sabunla baya akıttım.altta kızıl vardı.çıktılar ortaya..bi yardım edin kızlar.bugün çıkıp alıcam açıcıyı verdiğiniz bilgiler doğrultusunda..şimdiden saolun kızçeler.Öptüm.

saçlarımı karamele boyadım ama bakır karamel gibi birşey cıktı ortaya saçlarımda turunculuk var ben bunları nasıl yok edebilirim??

Arkadaşlar ben saçımı şarap kızıla boyadım nette o kadar baktım ama bulamadım şimdi bakır kahve aldım palette nin şimdi lütfennnnnn cevaplarsanız çokkk memnun kalıcam acaba bu kahve bakıra ne karıştırsam daha bakırımsı bir renk olur tecrübeli bilgili arkadaşların bana yardımcı olup fikir vericene inanıyorum şimdiden çooook ama çoook teşekürrrrrleeerrrrr.......

Çikolata kahve kızıllık içerir,ve attaki kızıllar da çıkmışsa şuan baya bir kızıl ağırlıktadır saçınız
Çikolata kahve kaç tonlarında?
5-6 tonlarındaysa saç turuncu şeklinde açılır,daha koyuysa koyu turuncu,kızıl şeklinde açılır
Her iki şekilde de açıldıktan sonra direkt olarak açık kumral elde edilmeyebilir
Yani 2 kere açmanız gerekebilir
Açıcıdan önceki saç tonu açıksa 2.açma işleminde açıcı daha kısa süre tutulur
Eğer açık kumralda kararlıysanız ilk açma işleminden sonra saçınızın döndüğü renge baktıktan sonra 2.açma işlemi gerekip gerekmediğine karar vermelisiniz
Saç çok turuncu ağırlıkta açılırsa açık kumral elde edilmesi zor

merhaba kızlar forumda yeniyim ve uzun araştırmalar sonunda bilgi alabileceğim tek yer burası gibi geldi :) benim saçım patlıcan moruydu yaklaşık 2 aydır boyamıyorun iyice aktı ama kızıl oldu tabi şimdi saçımı resmini eklediğim renkte istiyorum acaba açıcıyla yapabilir miyim bunu yada üzerine hangi renk boya sürmem gerek gerekir lütfen yardım edin ne yapacağmı şaşırdım ama bu rengi çok istiyorum :s

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar benim saçımda koyu kestane boya vardı açmaya karar verdim ve palette delux röfle setinden aldım saçımın bir tutamına uyguladım açılacakmı diye öyle canlı bi turuncu oldu ki anlatamam yıkayıp kurutmak suretiyle 4 kez üst üste boyadım banamısın demiyor yine turuncu yine turuncu nasıl açabilirim ben bu saçı
istediğim tam bu renk
Eki Görüntüle 367755

arkadaşımın saçının dıplerı çıkmıştı roflesının, palette açık küllü sarı ile boyadık saçı epey açıldı ve kızıla fılan donmedı çok guzel oldu...bende sore sarı ıle boyadım benım daha koyu bı sarı oldu ama cok hos duruyor turuncluk vs yok..ayrıca saçlarımız çok acık ton değil

Son düzenleme:
saçımda koyu kahve renk vardı saç açıcıyı uyguladım ve saçım kahveye döndü fakat ben dahada açılsın istiyorum açıcıyı kaç gün arayla uygulamalı aynı gün içinde 2 kere uygulamak saça zarar verirmi sadece uçlarım çok koyu kaldı diplerim orta kısımlar istediğim kadar açıldı ne önerirsiniz? açıcıyı kullandıktan sonra sürekli bakım yapıyorum saçlarıma serum saç kremi tararken yıpranmasın diye saç kolay tarama spreyi bu yüzden saçımda hiç yıpranmada olmadı bide keratin yüklettim canavar gibi oldular :) ne diyosunuz hemen uygularsam bi sorun olurmu daha 1 gün oldu açalı.

merhaba benım saçımda platin röfleli ama benkumral açık kumral renklerine dönmek istiyorum nasıl bir işlem uygulayabilirm açık kumral boyamaya korkuyorum platinler yeşilleşir diye

Son düzenleme:

Bakımların saçları daha da toparlamasını bekleyip tekrar açmak daha iyi olur
Koyu kalan yerlere açıcıyı önce uygulayın daha uzun süre kalsın saçta

merhaba benım saçımda platin röfleli ama benkumral açık kumral renklerine dönmek istiyorum nasıl bir işlem uygulayabilirm açık kumral boyamaya korkuyorum platinler yeşilleşir diye

Önce istediğiniz tonlarda boyayla pigmentasyon yapın daha sonra boyayı uygulayın yeşermeyi küllü kumral yapar önce düz kumralla pigmentasyon ve boya yapmanız yeşerme riskini ortadan kaldırır

meraba kızlar.. ben saçımı 2 ay önce açık kumala boyamıstım. ama turunculasma olmustu. 1 ay öncede önce saçlarımı açtım ardından koleston 8.0 acık kumral ve 11.1 açık küllü sarıyı karıstırıp boyadım saçımın şimdiki halinin fotoğrafını ekleyebilirsem eklicem. buğay teniyim ve sarı saç istiyorum nasıl olur bilmiyorum ama sizin tavsiyeleriniz çok önemli benim için. bide kendim mi boyasam kuaföremi ggitsem bilemedim.. umarım foto ekleyebilmişimdir

canım şuanki saç rengin çok güzel ama bence riske atma sarı saç için iyi bildiğin bir kuaföre git evde tutturmak çok zor denemiş ve hep hüsrana uğramış biri olarak nacizane önerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…