- 4 Nisan 2010
- 2.216
- 742
- 363
bozulur tabii canım keşke düzelttirseydin..dünya kadarda para almıştır..sıcak çukulatayı karamele dönüştürmek kolay çünki..kızıllık var o tonlarda..bal köpüğü için saçını açman gerekir canım..bal köpüğü boyasanda bal köpüğü olmaz zemin koyu olduğundan..
merhaba arkadaşlar, saçlarım koyu kahve ve kendi rengi, ben biraz değişiklik yapıp rengini kumral yapmaya karar verdim.. koyu kumral değilde biraz daha orta kumral tonları istiyorum..şimdi,saçlarımı palette yoğun açıcıyla açıp kumrala boyasam tutarmı sizce? ve aynı günde hem rengini açıp hemde boyayabilirmiyim? yardımcı olursanız çok sevinirim..hiç tecrübem yok bu konularda
Canım palette açıcı nasıldır bilmiyorum ama ben bir kuaförün yayınladığı ders notlarında okudum.Saçını açıyorsan aynı gün boya yapman gerekirmiş.Çünkü saç açılırken saçın içine açıcı madde yerleşirmiş,suyla durulasan bile kalırmış gözeneklerde.Ama aynı gün boyama yapınca,boyanın içinde kullandığın peroksit o açıcıyı seyreltirmiş.Burda ilk sayfalarda okudum ben,saçını açıp ertesi gün boyayanlar var ama bu yanlış bir uygulama[
teşekkür ederim canım:)) aynı günde yapmak işime gelicek doğrusu ..
kızlar saçlarım çikolata kahve ve yıpranmış değil.ama açık kumral tonları istiyorum.bu renge pek alışamadım.ve saçlarımı yıpratmak istemiyorum.baya uzun çünkü.
paletteyle açıp ilk etapta hangi renge boyamam lazım..2 keremi açmam lazım..eğer iki kere olursa saç saçlıkdan cıkmazmı..çok korkuyorum saçım yanıcak diye fakat bu rengede dayanamıorum.beyaz sabunla baya akıttım.altta kızıl vardı.çıktılar ortaya..bi yardım edin kızlar.bugün çıkıp alıcam açıcıyı verdiğiniz bilgiler doğrultusunda..şimdiden saolun kızçeler.Öptüm.
saçımda koyu kahve renk vardı saç açıcıyı uyguladım ve saçım kahveye döndü fakat ben dahada açılsın istiyorum açıcıyı kaç gün arayla uygulamalı aynı gün içinde 2 kere uygulamak saça zarar verirmi sadece uçlarım çok koyu kaldı diplerim orta kısımlar istediğim kadar açıldı ne önerirsiniz? açıcıyı kullandıktan sonra sürekli bakım yapıyorum saçlarıma serum saç kremi tararken yıpranmasın diye saç kolay tarama spreyi bu yüzden saçımda hiç yıpranmada olmadı bide keratin yüklettim canavar gibi oldular :) ne diyosunuz hemen uygularsam bi sorun olurmu daha 1 gün oldu açalı.
merhaba benım saçımda platin röfleli ama benkumral açık kumral renklerine dönmek istiyorum nasıl bir işlem uygulayabilirm açık kumral boyamaya korkuyorum platinler yeşilleşir diye
meraba kızlar.. ben saçımı 2 ay önce açık kumala boyamıstım. ama turunculasma olmustu. 1 ay öncede önce saçlarımı açtım ardından koleston 8.0 acık kumral ve 11.1 açık küllü sarıyı karıstırıp boyadım saçımın şimdiki halinin fotoğrafını ekleyebilirsem eklicem. buğay teniyim ve sarı saç istiyorum nasıl olur bilmiyorum ama sizin tavsiyeleriniz çok önemli benim için. bide kendim mi boyasam kuaföremi ggitsem bilemedim..Eki Görüntüle 374726 umarım foto ekleyebilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?