• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabun tozu

SIMALYILDIZI

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2007
42
1
96
İzmir
kızlar geçen sene bebeğimin çamaşırlarını yıkamak için h. şakirin sabun tozlarından almıştım 2 paket ama kullanamadım, atmaya da kıyamıyorum. Acaba başka ne işe yarar. Mesela halıları güzel temizliyormu. çamaşır dışında kullanan varmı önerilerinizi bekliyorum

Canım benimde aynen elimde kalmıştı sabun tozları, birgün aklıma geldi beyazları atarken makinaya deterjana karıştırdım, aman yarabbim! Çamaşırlar pırıl prıl çıktı makinadan ve miss gibide koktu, halı yıkama derim ben çünkü, matik için yapılmış bu sabun tozları soğuk suda güzel erimiyo.

beyaz sabunu neden kullanamadınız ki süper bişi bence biz beyazları ve tülleri hep onunla yıkarız bembeyazz çıkıyor ve çok güzel kokuyor ama hacı şakir değil biz roxy ile yıkıyoruz beyazlar ve tüller gerçekten temiz oluyor tavsiye ederim.

deterjan ve sabun tozunu karışık kullanmak, beyazları sarartır diye duymuştum.
ben yazlık badylerımı yıkıyorum. durulanması çok kolay oluyor.

Granül sabununu diyosunuz galiba hacı şakirin Eğer matik ise düşük ısıda her türlü hassas giysinizi yıkayabilirsiniz. Ben makineye atmaya kıyamadığım herşeyi hacı şakir granül sabunla yıkarım yerimseniben

Back