Sabırsızlanıyorum ...!

canım bence hamilesin çünkü olmadığı zaman çok düşük çıkıyor ve 5 ten yukarısı gebelik die biliyorum inşallah öyledir dua ederim senin için sende güzel haberleri verirsin bize hihoyyyt

herkes öyle diyo ama bende umutlanmak istemiyorumm yanımda olduğun bna destek olduğun ve dualarını eksik etmediğin için teşekkürler canım.

Benim cuma günü belli olcak işte bakalım inş. değerim yükselir o zaman müjdeli haberi veririm sana..

Ayy canım benım ınslalah bu ay hamıssındır dualarımız sızlerle hamıs olmak ısteyenlerı rabbım karnında kucuk bır canlıyla sevıdnrısın ınsalah rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasınnn hepınızın gonlune gore versınn

herkes öyle diyo ama bende umutlanmak istemiyorumm yanımda olduğun bna destek olduğun ve dualarını eksik etmediğin için teşekkürler canım.

Benim cuma günü belli olcak işte bakalım inş. değerim yükselir o zaman müjdeli haberi veririm sana..
[/QUOTE

ne demek canım yaa burda biribirimize destek olmamız çok güzel en azından ben öle düşünüyorum. sana bişey daha sorayım ya benim 3 aya kadar adetlerim normaldi 6-7 gün sürüyordu şimdi ise 2-3 gün içinde bitiyor sence neden olur :1hug:

Arkadaşlar Kağan Kocatepe kanda gebelik testi yaptırmamak gerektiğini söylemiş. Bakın isterseniz. Hayal kırıklığı yaratabiliyormuş. Bence de adetin gecikmesini beklemek lazım. Zor oluyor, günler geçmek bilmiyor ama sabretmek lazım. Zaten bebiş varsa o beklenen adet gelmiycek dimi.:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
benimde korunmayı bırakalı 6 ay oldu bakalım hayırlısı sende hiç belirti varmı

senefcim belirti derken bu ay göğüslerim erken başladı biraz adetten 3 gün sonra hassalaşmaya başladı.Dünden beri de karnımda ağrı var hafif hafif adet ağrısı gibi ama daha on gün var bilmiyorum ki. Kesin olan bir şey ise hiç akıntım yok sıfır kupkuru. O şaşırtıyor beni gerçi akıntı çoğaldığı için hamilelerde belirtim yok diyorum.Ama son 2-3 aydır adet günüme kadar akıntım oldu. Göğüslerim bomba gibi, kasık ağrılarım, bel ağrılarım var o kadar.Bakalım hayırlısı haftaya görücez var mı yok mu bebiş. Ama ben normalde de çok hassas oluyorum adet dönemim de PMS var bende. Mide bulantısı, göğüslerde hassasiyet, uykuya eğilim hepsi var yani o yüzden ayırt etmem çok zor. Belirtiden saymıyorum hiç birini o yüzden:)))

ne demek canım yaa burda biribirimize destek olmamız çok güzel en azından ben öle düşünüyorum. sana bişey daha sorayım ya benim 3 aya kadar adetlerim normaldi 6-7 gün sürüyordu şimdi ise 2-3 gün içinde bitiyor sence neden olur :1hug:[/QUOTE]

Canım benim seninle aynı düşüncedeyiz allah razı olsun sendende diğer arkadaşlarımdan da...Benim evlenmeden önce adetim 7 gün sürerdi evlendikten sonra değişmeye ve azalmaya başladı ilk günler kahverengi akıntı 2 gün normal adet kanaması ve son 4.5.6. günler ise tekrar kahverengi olmaya başladı bende doktora sordum...

Azalması rahim gebeliğe hazırlıyomuş öyle dedi ama bakalım allahtan hayırlısı canım..

İnş. hamileyizdir

Gunaydin hanimlar :) nasilsiniz bakem? durumlar nasil ?

Günaydın canım şükürler olsun allahıma iyiyiz.Sen nasılsın tatlım??Şeniz

Günler azaldıkça daha bi afakanlar basıyo beni yaaaaaa 3 gün kaldı adetime.

Ama yarın benim belli olur kan testi tekrar yaptırıcam çünkü

Iyiyim bende canim :)
Evet senin gunun geldi sayilir artik.. yarin hersey belli olur..insallah guzel haberlerle donersin bize canim.. ay cok heycanli ya.
Bende gunlerimi sayiyorum 9 gun kaldi cok zor beklemek :bbo: kafamçokkarıştı

iyiyiz nasıl olalım gün saymaya devam:)) Neyse ki 2 gündür olan kasık ağrım çok azaldı dün akşam dolaptan bişey almak için eğildim kalkamadım resmen sonra bu sabahta vardı şimdi azaldı. 20-23 Ocak arası bekliyorum ben adetimi ovülasyona göre bakalım seninle aynı zamanlardayız herhalde:))

iyiyiz nasıl olalım gün saymaya devam:)) Neyse ki 2 gündür olan kasık ağrım çok azaldı dün akşam dolaptan bişey almak için eğildim kalkamadım resmen sonra bu sabahta vardı şimdi azaldı. 20-23 Ocak arası bekliyorum ben adetimi ovülasyona göre bakalım seninle aynı zamanlardayız herhalde:))

evet canım senle tarihler aynı bende 24 ocağı bekliyurm ama 1-2 gün önce gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum :))

bende 24 ocak hihoyyyt
az kaldi kizlar sabredin insallah guzel haber aliriz..adet gununde test yaparsam hamilelik varsa belli olurmu ?

herkeze günaydın arkadaşlar ben yeni üyelerdenim bende bebek sahibi olmak istiyorum benim adetime 2 gün kaldı inş.herkez bebeklerini kucagına alır

merhaba şekerler benimde 29 ocak. sizlerle birlikte bende takip etmek istiyorum. birbirimize destek olalım istiyorum :enbuyukkk: inşallah uğurlu gelir burası :CüvCüv: benimde 3 ay oldu. buay inş olur artık :Saruboceq:

X