Sabırsızlanıyorum kızları:))

Nasıl dövmem Ebru. O gün nasıl vedalaştı bizimle..Çok duygusal saatler yaşadık burda..2 gün sonra gelirse döverim..:roflol:

kesinlikle hayatım.
eve git yemek yap offffffff okadar zor oluyorki hele oruçlu olunca dahada zor oluyor.
boşver kim ne yaparsa yapsın maksat doymak değilmi.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aynen öyle valla canımcım kaydirigubbakcemile3 Allah kayınvalidemin eline koluna sağlık versin :Saruboceq:

mantı yemeye geliyim mi hemşom kaydirigubbakcemile3

gel tabi ki hemşommm ama onlar bizim mantılarımızdan yapmıyolar. kayseri mantısı gibi. bizim saçaklı mantılarımız nerdeeeee :tomato: senin annende yapıyormuydu saçaklı mantı ??

yapmaz mı ümmühancım geçen gün onu anlatıyodum bende kızlara

çıngıllı diyoruz biz ona, üzerine de tavuk suyu ve tavuk eti

mmmmm ....cokacimcoook cokacimcoook

yapmaz mı ümmühancım geçen gün onu anlatıyodum bende kızlara

çıngıllı diyoruz biz ona, üzerine de tavuk suyu ve tavuk eti

mmmmm ....cokacimcoook cokacimcoook

babam da çıngıllı mantı diyo kaydirigubbakcemile3 annem bazen yapıp bana makarna gibi poşete koyup veriyo ben tavuk pişirip hemen haşlıyorum. aayyyyyy çok canım istedi şimdi yaaa cokacimcoook cokacimcoook nohutluda yapıyolar onu ya o da değişik oluyo :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

sizin şu saçaklı mantınız yufkanın üstüne tavuk didip sonra tavuk suyuyla ıslatıyorları kızlar.
beni kayın validemde yapıyor böyle birşey de onun için merak ettim.

evde olmak çokk güzell geliyoo yalnız şu ann...
dünn sabah saat 7 de kuru fasulye yaptım 7.30 da yemeğim hazırdıkaydirigubbakcemile3
bugünnde 8 de ömürcümün patatesli suluy köftesinden yptım..
şimdide halamlardayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…