Sabırsızlanıyorum kızları:))

buzdolabında bekletiyorum ben ama onu da söyliyim

köfteyi de yoğurduktan sonra buzdolabında bekletirim
sonra çıkarır şekil verir kızartırım
ya da şekil verir öyle bekletirim

ben ağzıma balık süremem. şimdi siz konuştukça bile midem kalkıyo nasıl yiyiyosunuz balığı yaaa çok fena kokuyo :çok üzgünüm:

canım köfteyi bende bekletirim canım.
ama dediğim gibi tavuğu hiç beklememiştim.deniycem.

canım ya ben balıksız bir hayat düşünemiyorum.
balığı çok severim ben canım.

ben balık hastasıyımdır ümmühancım , bayılırım balığa cokacimcoook cokacimcoook

küçükken tezgahtan alıp çiğ bile yemeye çalışırmışım :roflol: :roflol:

balık mı yesem acaba akşama :1rolleyes:

ömürle emel dalga geçerler benle :dilcikar:

evet geçeriz ton balığı yicek diye
marketten ton balığı aldım ama yemeğim var diye yiyemem dün kocacığımın yaptığı mantarlı tavuk sote var

tubayı hatırlayalım diye yazdımmm pıtırcıklar diye
kardeş koy yeğenimin cicilerini
evet bir gün çalışalım ama paramızı bir günlük almayalım

kanka senin kociş iyiymiş valla benimki elini sürmez. 4 ay evde yattı çay bile yapmadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tembel kocişim benim :asigim: :asigim:

ya adet olmadım ya üff neye göre beklesem bilmiyorum kürtajdan öncesine mi sonrasına mı öncesine göre ise 2 -3-4 eylül gibi adet olmam lazım kürtaj sonrası ise adetim gecikeli 3 gün oluyor

görüşürüz ebrucum

ümmühancım sen kaçta çıkıyodun?

6 da çıkıyorum canımmm

benimki de tembel ümmühancım :umursamaz:

tembel kocişler :eek:klava:

ya adet olmadım ya üff neye göre beklesem bilmiyorum kürtajdan öncesine mi sonrasına mı öncesine göre ise 2 -3-4 eylül gibi adet olmam lazım kürtaj sonrası ise adetim gecikeli 3 gün oluyor

bence gecikme normaldir canım sonuçta bir operasyon geçirdin. bekle derim. benim bi arkadaşım kürtaj olduktan sonra 45 gün sonra adet oldu. normal yani

bence yine de bekle canım. çok için rahat etsin istiyosan bi test alıp yap derim ama sonra üzülmekte var. beklemen daha mantıklı şuan. olursa da sürpriz olur.

X