Sabırsızlanıyorum kızları:))

selam hemşom yanlız başımıza takılıyoz

bugün çok fena oldum ben, oruç başıma vurdu iyice kaydirigubbakcemile3

sen nasılsın??

bende çalışıyorum hemşom pazartesi işte acayip yoğunluk var. biraz fırsat buldum size bakayım dedim. müdürüm izinde bu hafta çok yoğunum :bbo: tuğba gitti dimi?

hoşgeldin canım.

h.b. canım Şeniz

keşke bende hamile olsamda izne çıkıp dinlensem :çok üzgünüm: başka türlü bu işlerden kurtulamıyorum. bazen hiç çalışmak istemiyorum ama mecbur çalışmak zorundayız. tek umudum bebiş şuan.inşallah tez zamanda hamile olurum da bari en azından 4-5 ay uzaklaşırım kaydirigubbakcemile3

keşke bende hamile olsamda izne çıkıp dinlensem :çok üzgünüm: başka türlü bu işlerden kurtulamıyorum. bazen hiç çalışmak istemiyorum ama mecbur çalışmak zorundayız. tek umudum bebiş şuan.inşallah tez zamanda hamile olurum da bari en azından 4-5 ay uzaklaşırım kaydirigubbakcemile3

bende bazen hiç çalışmak istemiyorum ama evde olunca da canım sıkılıyo
en iyisi şu çözümü buldum
hep cumartesi pazar olsun, ve sadece cts yarım gün çalışalım kaydirigubbakcemile3
nasıl :lepi: :lepi:

bebişçikler bi gelse keşke de mafoldumben mafoldumben

uyuyakalmışım yaaaaaaaaaaaaa mirmirmirmir

bayılma da şekercim uyuyakal yeter ki Şeniz

doğru diyorsun hemşom keşke öyle olsa valla kaydirigubbakcemile3 sen bunu bi meclise sun bakalım belki kabul edilir tüm çalışan bayanlar dua eder sana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

pazardan geldım kızlarrr
karnım agrıdı
dınlenınce gectı ama
bebegıma battanıye aldık
kundak aldık
alt acma bezı falanda alıncakda bakalım
babamız bı gelsın

doğru diyorsun hemşom keşke öyle olsa valla kaydirigubbakcemile3 sen bunu bi meclise sun bakalım belki kabul edilir tüm çalışan bayanlar dua eder sana kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nasıl düşünemedik bunu derler kesin fisfisfis :roflol: :roflol:

pazardan geldım kızlarrr
karnım agrıdı
dınlenınce gectı ama
bebegıma battanıye aldık
kundak aldık
alt acma bezı falanda alıncakda bakalım
babamız bı gelsın

güle güle kullanmayı nasip etsin Allah inşallah yiğit aliye
sende koy hadi resimlerini
nasıl tatlı bi heyecan ya kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

X