Sabırsızlanıyorum kızları:))

sen daha iyi bilirsin hamilesindir ya hadi salı önemli güzel bir gün olacak arkadaşlarımız bebeklerini görecekler ne güzel

sen daha iyi bilirsin hamilesindir ya hadi salı önemli güzel bir gün olacak arkadaşlarımız bebeklerini görecekler ne güzel

Canım 2kere idrar testi yaptım ikiside pozitif çıktı
Ama göbeğimde oluşan çizgi harince bi belirtim yok
Neyse salı belli olacak allahım herşeyin hayırlısını versin

valla bilmem annemle kayınvalidem olmaz kesin annem yeğenime bakıyor babam evde kayınvalidem hem rahatsız hem de görümcem var lisede daha gelemez bakıcı olur sanırım %90

bi de böyle bi problem var ya

bebek olsa kim bakçak??

benim arkadaşım şimdi ben bakarım, kızım okula başlıcak diyo

ama bakar mı o zaman gelince bakalım?

bekleyenler
1-ömür :ecrin_bebek:2-emel :ecrin_bebek:3-aytü:ecrin_bebek:l 4-elif:ecrin_bebek: 5-ümmühan :ecrin_bebek:

oh oh maşallah hade hoppa hamişlerimiz 1-tuba:nazar: 2-elif kardeş:nazar: 3-hale :nazar:4- büşra :nazar:

:nazar: :nazar: :nazar:

inşallah sağlıkla doğum yaptıkları günleri de görcez :Saruboceq: :emir_bebek:

bekleyenler
1-ömür :ecrin_bebek:2-emel :ecrin_bebek:3-aytü:ecrin_bebek:l 4-elif:ecrin_bebek: 5-ümmühan :ecrin_bebek:

inşallah kuzucum inşallah :Saruboceq:

ya oda bişey mi bana bakıcı teklifi gelmişti kız daha hamileydim(yazarkn bile ne uzak geldi)kadının biri ben bakarım bebeğe demiş ben de hele bir bebek kalacakmı gidecekmi bilelim

ya oda bişey mi bana bakıcı teklifi gelmişti kız daha hamileydim(yazarkn bile ne uzak geldi)kadının biri ben bakarım bebeğe demiş ben de hele bir bebek kalacakmı gidecekmi bilelim

maşallah seninkiler pek hızlıymış canım
daha doğmamış bebeğe bakıcımı ayarlanır
bakıcıyı tebrik etmek lazım
bu ne hız bune azim demek lazım valla
kadında nasıl bir iş aşkı varmı heee

X