Sabırsızlanıyorum kızları:))

ben de yaprak istiyoeum ömür yanına mrcimekli çorba yoğurt salata tartlı olarak sütlü bir atatlı ardından kahve sonra çay çayın yanında tuzlu bişeyler isitiyorum

sorma ömür ben de bi sürü başlamayı bekleyen yünler var yarım kalanlar var yün gördüm mü dayanamıyorum giyim eşyası sevmiyoum atkı falan şal onları sevyorum ama halı klozet takımı çok hoşuma gidiyor amcamın eşi halı ördü bir haftada 2 mye 3m halı ördü klozettakımı yastıklar merdiveme bile ördü kadın ya ama çok şık olmuş kızına da kırık beyaz sakallı yünden halı rengarenk yastıklar ve klozet takımı örmüş çok güzel olmuştu diyor annem anneme de örecem bayrama kadar bitirebilirim sanırım okul açılsın yünleri alıcam annemekalsa ne gereği var hazırı varken ama ben seviyoummm

bugün yemekler kocamda tabi vazgeçnezse tavuklu mantarlı sote pilav var yoğurtlu dövme çorbası var biliyor musunuz bunu

Hayır dünürüm aynı gün gelin ve ortak bi menüde anlaşın ya da misafir umduğunu değil bulduğunu yerkaydirigubbakcemile3

tamam tavuk suyuna mercimek çorbası tavuklu pilav yaprak sarması salata supangleli sütlü tatlı oratka menü buuu

tavuk suyuna mercimek çorbası mı kaydirigubbakcemile3

yemek nerde emel?

yaprak sarmayla pilav mı yicez ??

bi de pirinç çorbası yapsın tam olur kaydirigubbakcemile3

bi de bol pirinçli sütlaç kaydirigubbakcemile3

X