Sabırsızlanıyorum kızları:))

ıspanak yapıyorum yarın catlatma ıgnemı olursam yemek yapmam zor olur.emel neler aldın anlatsana.benımde ayakkabıya ıhtıyacım var sıyah bulamadım kafama göre.

dünür dünürrrrr
dogumda hazırol yanımda haaaa

abla kaynanam gelırse kesın normal dogum yaparım

cunku o sırada acı duyan yerlerımı hıssetmem

tum hıncımı alıwerırımlülülülülülü

ıspanak yapıyorum yarın catlatma ıgnemı olursam yemek yapmam zor olur.emel neler aldın anlatsana.benımde ayakkabıya ıhtıyacım var sıyah bulamadım kafama göre.

dunur kafna goer ayakkabı bakarsan bulamazsın taabıı
aygına gore bak yawrumşakkıdı
hahahaha ay noldu kı bana aksam aksamlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

olduu ben başladım kardeş bayrama ooooodelikafadulden:roflol:

wall aeger dogumdan sonra uyanık kalırsam kendıme gelırsem onumuzdeı 40 gun
bende kocamla bı bayram dusunuyom
anam adam ıyıce fenalarda yalnız ha
allahtan ıkı dag arasında calısıyo
kız ıstanbulda olsak kafayı yerdım kıskanclıktan kızlar mızlar neydı bı ara:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

bir siyah bir beyaz gömlek aldım bir spor eşafman üstüne takılacak çanta cüzdan aldım çoraplar aldım atlet don aldım bide c.tesi 2 eşafman bir spor ayakkabı 2 bluz aldım

bekle lohusalığın çıksın bari :roflol: yazık adamlara da valla zor eşleri hamileyken halleri :roflol:

kafama göre bakmısım dogru ya anlatım bozuklugu yaptım.

saka yaıyom alınlma ha dunurcum
kafam ıyı galıba
hawa carptı:bbo:

o dızıyı bende ızlıyorum

ama atw dekı dızının uzantısı

kıtaplarını da cok okudum

hep uzerıne oyunlar oynanıyo bazı seylerın bu dızıler bence boyle ucuz olmamalı neyse yaa

tepıkledı ahanda oglumlülülülülülü

daha ayakkabı var sırada gezmelik çanta bi de biz kocamla aldık mı toptan alıyoz böyle ilçede olunca bişey alamıyoruz
kardeş bebişe acıdım valla siz bayram yapacaksınız bebiş aç kalacak yanlız

bekle lohusalığın çıksın bari :roflol: yazık adamlara da valla zor eşleri hamileyken halleri :roflol:

daha beklıyemıcem adas:sm_cool::sm_cool:
adamda balataları yakmadan
wermem lazım

gönlümü:lepi:delikafaduldenalkisalkisalkis:jeyyar::jeyyar:

inşallah aytülüm ama ben sanki 9.gün çatladı bide bugün 16mm lik bide 2 minik yumurtlayıp çatlayıp duracam

daha ayakkabı var sırada gezmelik çanta bi de biz kocamla aldık mı toptan alıyoz böyle ilçede olunca bişey alamıyoruz
kardeş bebişe acıdım valla siz bayram yapacaksınız bebiş aç kalacak yanlız

ablaaa
taze sut

entegreeeee
eee kocısımede yazuuukkkşakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…