Sabırsızlanıyorum kızları:))

merhaba kızlar nasılsınız.. bi kaç gün giremedim, misafirlerim vardı..
acayip bir bel ağrısı çekiyorum 4-5 gündür.. resmen bıçakla oyuyorlar belimi.. tek tarafıma ve boşluğumda oluyor ağrı... hep aynı yere giriyor.. böbrek ağrısı olabilirmi diye düşündüm..
hep aynı yerde olunca ağrı aklıma geldi.. ayyy daha aklıma neler geliyor :KK43: çünkü çok garip bir ağrı..
korkuyorum. yarın kontrole gidicem bakalım doktoruma... :KK43:

merhaba kızlar nasılsınız.. bi kaç gün giremedim, misafirlerim vardı..
acayip bir bel ağrısı çekiyorum 4-5 gündür.. resmen bıçakla oyuyorlar belimi.. tek tarafıma ve boşluğumda oluyor ağrı... hep aynı yere giriyor.. böbrek ağrısı olabilirmi diye düşündüm..
hep aynı yerde olunca ağrı aklıma geldi.. ayyy daha aklıma neler geliyor :KK43: çünkü çok garip bir ağrı..
korkuyorum. yarın kontrole gidicem bakalım doktoruma... :KK43:

günaydın halecim bebektendir korkma böbrek ağrısı belinde tam kaburganın altında oluyo ben hastanelk olmuştum sırt üstü yat dinlen doktorunada görün geçer canım

ah canım ya allah yardım etsin vallahi zor yani.

halecim hoşgeldin canım.
bencede git doktoruna hayatım.sebebini öğren hayatım.

tuğbişim hoşgeldin canım.

tugba bacım hosgeldın
bı arkadasın kanaması olmus
dr 37. haftaya kadar yatıcaksın demıs
uzuldum kıza allah kımseye weremesın

günaydın halecim bebektendir korkma böbrek ağrısı belinde tam kaburganın altında oluyo ben hastanelk olmuştum sırt üstü yat dinlen doktorunada görün geçer canım

canım böbrekağrısı öndemi oluyor yoksa arkadamı..
benim arka sağ boşluktan giriyor ağrı. tektaraflı yani.. bıçak keser gibi bir ağrı bu..
biraz bana anlatırmısın böbrek ağrısını :KK43:(((

günaydınnn pıtırcıklarımmmm zemuszemus
nasılsınızzzzzzzzzkaydirigubbakcemile2

canım hoşgeldin..
kız doğurmadınmı sen dahaaaaaaaa :))))))))))))))

halecim, tuğbikim günaydın opuyorumnanaktan

hoşbulduk canım...
:1hug:

arkada kaburganın tam altında olmuştu canım eğilip kalkamıyodum ben onu bırak kıpırdadığımda bile ağrıyodu benim idrar yolu enfeksiyonu ilerleyip böbreği iltihaplandırmıştı canım ateşim sürekli yükseliyodu arkadaysa seninde böbrek olabilir doktoruna görün canım

arkada kaburganın tam altında olmuştu canım eğilip kalkamıyodum ben onu bırak kıpırdadığımda bile ağrıyodu benim idrar yolu enfeksiyonu ilerleyip böbreği iltihaplandırmıştı canım ateşim sürekli yükseliyodu arkadaysa seninde böbrek olabilir doktoruna görün canım

evet canım benimde arkadan geliyor ağrı..
sanki nöbete girer gibi bir başlıyor 15-20 dk sürüyor, sonra yine geçiyor...
gün içinde böyle bi kaçkez oluyo..
peki bunun bebeğe bir zararı varmıı :KK43:
ve sadece bizim doktorumuz anlarmı böbrek ağrısı olup olmadığını.. yani başka doktora gitmeme gerek yok dimi?

X