- 21 Temmuz 2007
- 2.446
- 19
- 39
- Konu Sahibi kuzularinannesi
demek ki hamile kalırsak napıyoruz kaydirigubbakcemile3
yeşil mercimek ve patates yiyoruz :roflol: :roflol: :roflol:
çorba ve patateslede 9ay geçmezki canım yamafoldumben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demek ki hamile kalırsak napıyoruz kaydirigubbakcemile3
yeşil mercimek ve patates yiyoruz :roflol: :roflol: :roflol:
yokk kuzumm yaa olurmuu bir tek çorbayla patattes..ama bol bol yeşil mercimek yiyin..çorba ve patateslede 9ay geçmezki canım yamafoldumben
:mymeka: insanlara nasıll yanlış aktarıyoo beslenme düzenimi:mymeka: benimde bir beslenme düzenim varkaydirigubbakcemile3Büşra Tuğba geçirdi 9 ayı böyle sende geçirirsin korkmakaydirigubbakcemile3
yokk kuzumm yaa olurmuu bir tek çorbayla patattes..ama bol bol yeşil mercimek yiyin..
kaydirigubbakcemile3
:mymeka: insanlara nasıll yanlış aktarıyoo beslenme düzenimi:mymeka: benimde bir beslenme düzenim varkaydirigubbakcemile3
patron değilmi iştelaelaelaelaelae1de çıkçam tuğbacım, yarım saatim kaldı
bi aksilik olmazsa tabi
benim patronun son dakika gelmeleri meşhurdur
tamamm canıımmm sende kendine çook ii bakk öpüyorumm seniiii ...inşş görüşecezzzŞeniz benim için dua edin aklınıza geldikçe..Kızlar ben çıkıyorum akşama misafirim var..Yemeklerimi hazırlıyım..İşim bitince gelmeye çalışırım..Dünürüm sen olmazsın heralde..
Tuğbacım gelemezsem kendine çok iyi bak..İnternete girmeye bak..Seni kocaman öpüyorum canım arkadaşım..Seni seviyorum bitanem..ŞenizŞenizŞeniz
bende seni kocamann öpüyorumm..gelecemm inşşş kendinize çok ii bakınnbende kaçıyorum kızlar yakalanmıyayım şimdi, görüşürüz
tuğbacım çok öptüm seni, Allah'a emanet ol
bizi unutma, seni çok seviyoruz mafoldumben
geldim eve kocişçimin işi varmış gelir birazdan
namaz kılıp geliyorum
mutlu hafta sonlarıı arkadaşlarrr!opuyorumnanaktanNapıyosunuz kızlar