Sabırsızlanıyorum kızları:))

27. motifi örüyorum yarım kalmış

annem bi el işi çantası almıştı ,evlenmeden önce

güne giden kadınlar gibi oldum kaydirigubbakcemile3

çok süslü çantam ama kaydirigubbakcemile3

siyah üzerine pul işlemeli

güne giderken ayakkabımı, işimi koycam kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ilk burda öğretmenler gün yapıyorlar kankamla gittik baktık herkes de gün ayakabısı biz ev sahibinin verdiği terlikle oturduk eve gelince eşlerimize anlattık biz de istiyoruz gün ayakkabısı diye dalga geçtiler

hamaratız ama poğaça yapamıyorum eşim diyorki poğaça tatlı kaldı mı o ne dedim kurabiye unu konursa poğaça hamurunu hem de tatlı kurabiye unu kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ilk burda öğretmenler gün yapıyorlar kankamla gittik baktık herkes de gün ayakabısı biz ev sahibinin verdiği terlikle oturduk eve gelince eşlerimize anlattık biz de istiyoruz gün ayakkabısı diye dalga geçtiler

bak benimde yok gün ayakkabım :a015: kocamdan bu gece istiyeyim :roflol:

benim bi günüm bile yok :nazar: :nazar:

memlekette olsam ister istemez bi güne dahil olurdum

işten ayrılınca evlenene kadar geçen 2-3 ayda annemle günlere, gezmelere takılmaya başlamıştım kaydirigubbakcemile3

kolay gelsün bacular ne yapıyonuz bakem delikafadulden

sağol lahanam hoşgeldin

örgü örüyoruz :hulya: :hulya:

bi yandan topiğe yazıyoruz, ne hamaratız :roflol:

hamaratız ama poğaça yapamıyorum eşim diyorki poğaça tatlı kaldı mı o ne dedim kurabiye unu konursa poğaça hamurunu hem de tatlı kurabiye unu kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

ben de anneme takılırdım günlere atamam olmamıştı annem nerde ben orda anne ve küçük kızı diye gezerdik

bir yapamadım kayınvalidemden tarif aldım o baktı ben yaptım ya tadı farklı oldu malzemeleri kendi koydu ben yoğurdum ama tad farklı ben artık poğaça yapmıyım ya da dr ötker poğaça malzemesi hazırlasın

X