Sabırsızlanıyorum kızları:))

selam kardeş y okulda işim bitmedi 2.30da çıktım okuldan eve geldim kocam yemeği hazırlamıştı yedik ortalığı topladım yorganımı yıkadım yemeği ocağa koydum anca geldim

hooos geldın bacım
bende gez allah gez
ama bugn boynumdakı nazarlıgı cıkarttım
basıma gelmeyende kalmadı
karnımı kapı koluna carptım saglık ocagında
kalbını dınleyelımde sorun olmasın dedı kadın
duyamadık once
cok korktum nasıl agladım
sonra bı basla dı tekmelemeye
rahatladım
bı akrabaya gıttık ordada ıkı kere carptım ayagımda takıldı
gelır gelmez nazarlıgımı taktım
ay korkar oldum dısarı cıkmaya ya

nazardan korkarımçok değer bana bir yere gitmiştik süslenmişim çok hoşum kadın ne güzelsin ya dedi akşama ben hasta başımı kaldıramıyorum çok olmuştur o yüzden hep kendime maşallah derim

canım tatlı cektı azcık yıyop gelıyorum
ılk sayfaları okuyom
kanamalarımı yazmısımya

o gunlere gıttım walla ya
allahım kımselere yasatmasın

kız bacım eskıden pek suslıuydum
ama kararlıyım doguma gıderken makyajımı sacımı yapıcam
cıkınca ben kesın dagıtmıs olurum herseyı
kocam benden kırkmasın sonrayerimseniben

ye kız iki gündür tatlı diyon canım çekiyor kocam alalım dediydi yok dedim yarın alayım revani yapayım

ben pek sslü değilim ama mesela her duşta muhakkak epilasyon yaparım tüyüm yok mesela kaşımı evde alırım bıyıklarımı da ağda bantlrım onunla alırım her sabah muhakkak parfüm sıkarım gibi saçlarıma fön çekmem kuaförden uaföre ha bide sık sık saçımı boyarım malum beyazlar zaten adamdan büyüğüm saçım da beyzlarsa anası sanırlar ya

aa ben suse bayılırım deodorant rolon parfum gunluk rutınım oldu
sabah hafıf bı makyaj yaparım kaclarımı belırgınlestırırım kırpık dıplerıme kalem cekerım
sarıs oldugu ıcın bellı olsun dıye
saclarımd algalı zatı acınca tokalayınca gusel oluyo dıyo esım

ben çıkarken de öyleydim evlendim hala böyleyim kuzenlerim sabah sabah bir makyaj yapıyorlar görse böyle olursunakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…