Sabırsızlanıyorum kızları:))

şükür bişeyimi unutmadım daha kaydirigubbakcemile3

gece ben sütyenle yatamam, sabah giyinirken de sanki unutçakmışım gibi gelir :roflol:

bazen kontrol bile ederim evden çıkmadan :roflol: :roflol: :roflol:

hahahah :roflol:

ay o ben de de var
canlarım ben kaçıyorum akşama görüşürüz

bende kaçıyorum kızlar serum yemeye gidicem kib öptük emel elif yarenle sizi :) brezilya isimleri gbi oldu

güle güle kızlarr..
mucukk

evet çok yavaş açılıyo ya

sen kendin boyuyon di mi saçlarını? bende becerebilir miyim acaba ki?

hep kardeşim boyar benim saçımı

yaparsın al boyayı sonra alnına esene kulak arkalarına krem sür boya lekesi kalmasın öce saçını ikiye ayır boyayı dök

sonra tuta tutam boya önler bitince saçını tut bir elinle arkayı boya sonra uçlarına dök şampuanlar gibi yap ben öyle yapıyorum

o da olur ben boyatmıştım kocama çıkıyorduk o zaman her yerim boya olmuştu bi de ilk defa yapıyor nasıl özeniyor nasıl yavaş belim boynum tutulmuştu resmen ilk ve son oldu aten

ben üniversiteye başladığımda başladı nasıl üzülmüştüm şimdi hemen boyuyorum görmek istemiyorum çünkü kızılı çok kullandım seviyoeum ama sıkıldım sarı olacam kocam aylardır bouyorsun niye rengi değişmedi diyor

ay bugün okula gittim nasıl çamaşır suyu kokuyordu anlatamam başım döndü midem bulandı aten evde kokladım gittim sanki çamaşır suyu şişesine düştüm bide şu ucuzlardan iğrenç kokuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…