Sabırla Bebeğini Bekleyenler

eeeee canım sen izinde olabilirsin ama biz işçiyiz çalışmamız lazım:60::60::60::60::60::6::6::40::40::40::60::60::60:fındığımızla seni çok öpüyorum canım:nazar::nazar::nazar::48::48::48::48:
çalışın tatlım çalışın...boş duranı Allah sevmez...:nazar::1::1:
leyloşum yarın doktordan döndükten sonra bizede haber vermeyi unutma canım tamam mı?

tamam canım...yarın akşam girerim muhtemelen giremezsem salı sabahı yazarım saracım...duanızı eksik etmeyin canlarım...:nazar::38::38:

topiğiniz hayırlı olsun benide aranıza kabul ederseniz sevinirimmm....
çünkü bende sabırla bebegini bekleyenlerdenimm

kardelenim dönüşün muhteşem olmuş tatlım:1::1::1::1:
:32::32::32::32::32::32::32::32:
:60::60::60::60:ama ben çok safım hep bana yutturuyosunuz:78::78::78::78::78::60::60::60::60:
:21::21::21::21::21::21::21:
meraba arkadalar ben yeni üyeyim bişey sorucam aşılamamın 13. günü yarın test yaptırsam çıkar mı ?
çıkar büyük ihtimalle,inşallah pozitiftir
hoş geldin eda cım aramıza
leyloşum selam datlum,nassıııız?:69:

3 yıla yakındır evliyim canım 26 yasındayım iki yıl boyunca istemedik sonra gecen haziran ayında hamile kaldım ve ögrendikten 3 gün sonra kanamam oldu düşük yaptım 4 ay sonra tekrar hamile kaldım 2,5 aylıktı kalbi durdu 1 subatta yani 20 gün önce kürtaj oldum cok üzgünüm yaşadıklarımdan dolayı için acıyo artık neden böle oluyo diorum ama allah hayırlısını versin tabiki o ol derse hersey olur...

3 yıla yakındır evliyim canım 26 yasındayım iki yıl boyunca istemedik sonra gecen haziran ayında hamile kaldım ve ögrendikten 3 gün sonra kanamam oldu düşük yaptım 4 ay sonra tekrar hamile kaldım 2,5 aylıktı kalbi durdu 1 subatta yani 20 gün önce kürtaj oldum cok üzgünüm yaşadıklarımdan dolayı için acıyo artık neden böle oluyo diorum ama allah hayırlısını versin tabiki o ol derse hersey olur...

çok geçmiş olsun,acını tazeledim,rabbim bidaha yaşatmasın inşallah.
ben şimdi çıkıyorum canım,çok uykusuzum,daha sonra bolca sohbet edelim oldu mu:54:

tamam canım cok sevindim beni dinlediğin için bende seni dinlemek isterim iyi gecelerr...

Saracım yeni topiğin hayırlı olsun bitanem :48: inş.bu topic uğurlu gelir sana ve tüm isteyenlere bir an önce meleklerimize kavuşuruz :38:sonrada böyle koca göbekliler oluruz:49:

günaydın kızlaaar

topiğimizin bu ilk günü hepimize hayırlı uğurlu gelsin.bol bebiş müjdeleri alıp sevinebileceğimiz bi gün olması dileklerimle........

Saracım yeni topiğin hayırlı olsun bitanem :48: inş.bu topic uğurlu gelir sana ve tüm isteyenlere bir an önce meleklerimize kavuşuruz :38:sonrada böyle koca göbekliler oluruz:49:

amiiiiiiin canım teşekkür ederim.sende hoşgeldin topiğimize nasılsın canım?

meraba arkadalar ben yeni üyeyim bişey sorucam aşılamamın 13. günü yarın test yaptırsam çıkar mı ?

hoşgeldin topiğimize canım.bence testte çıkar canım bugün bi test yap ve bizede müjdeli haber ver.

sağol edacım.tabiki senide aramıza kabul ederiz.kapımız herkese açık.her zaman bekleriz.inşallah tez vakitte sende sabrının meyvesini alırsın.

Back
X