Sabırla Bebeğini Bekleyenler

Bu seferde büyük olmuş daha önce yazdıkların gayet iyiydi

Ya yanımda olsan sana da verirdim de aman junyırlarına bi şey olmasın yeter ki

He sence de orman he mi, Karadenizli' ler hep yeşilin içinde olduklarından pek sevmezler evde çiçek böcek, kayınvalidemde bi keresinde çiçeğimin saksısına soğan ekmişti
Efsun evim çok büyük değil olsa daha da ekecem
Napim ben de bahçemi evime yapıyorum

Gerçi benim memleketim hem yeşil hem gölü olan bir yer ama ben bi acaip hastayım çiçeklere ya:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Ya şu donları gördüm de:92::92::92::92::92::92::92:
Zeloş geldi aklıma , kayıplara karıştı gitti, noldu acaba:44::44::44::44::44:

Efsunum ben kaçar akşama misafiri olan bir hatun pc başında bu kadar oturur mu ulennnn

Son düzenleme:

CANİM BİZ SEVERZ KARSAMBAC (pekmezli kara burada karsambac deniyor)BİZİM BURADA KÜÇÜK DÜKANLARDA SATIŞI YAPILIR YAZLARI ÇOK REVACDADIR

şidetle tavsiye ederimmmm

bende dünmü ne aklımdan geçirdim nerelerde acaba diye :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

ben severim evde çiçek böcekde seninki çiçeği böcüğü aşmış işte canımm
napsın kv hem menekşe görünce azcık renklensin ortam değişiklik olsun demişdir kadın
aanaaammm ev büyük olsa mıııı bence sen ev deme canım oraya hatresin ormanı olsun adı da
valla şaka bi yana benimde hayalim bahçeli bi evim olsun kuşlarım böceklerim eksik olmasın kapıda bacada hayal işte
aynen yaaaa bende çok merak ettim onu biz çok konusuyoduk geceleri kk da zeloş la :2::2::2::2::2::2::2::2:
Allah kolaylık versin datlum sana ağır:2:la gel misafirleriiii

CANİM BİZ SEVERZ KARSAMBAC (pekmezli kara burada karsambac deniyor)BİZİM BURADA KÜÇÜK DÜKANLARDA SATIŞI YAPILIR YAZLARI ÇOK REVACDADIR

ilk defa duydum karsambac heee güzelmiş
bizimkinin adı yoktu valla yağında kapa doldurup yerdik sadece samsunda yok öle bişe

demek rana da öyle hee
çocuklar çok acayip düşünüyor yavv
günaydınnn canlarrrrrr

yesin teyzeleri musab ve ranayııııı

yoğunluğunu hemencecik at üstünden canım da gel sohbete

ben de hiç yemedim hatresim pekmezli kar tuhaf olan bir sen değilmişsin
ben de çok severim köstebek pastayı gerçi ben her paastayı severim de neyseeee
menekşelerine bayıldım birgün benim de evimde böyle bahçem olsun nolur nolur nolurrrrr

günaydın hatunlarrrr
yahu musabı memeden keselii 1 ay olucak hala istiyo
ne zaman unutacak yahu

kızlar ya gece boyu musab uyutmadı 5 gibi onu uyutunca yanında uyumusum bir uyandım yemek yapmamışım ve iftara çok az var sebzeli tavuk attım fırına inş pişer

kızlar dün sol kasığım ağrıyordu adete 10 gün kala da kanda 2 çıkmıştı demiştim bugün affedersiniz tuvalette bir damla bile olmayacak kadar kahverengi leke geldi kasıklarımda ağrı var ama çok hafif adete 6 gün var sizce nedir hamilelik olabilir mi yerleşme kanaması felan yani yerleşme kanaması olmadan önce sol yumurtalıkta ağrı olur mu tek taraflı yoksa ikisinde de mi olması lazım bide kan testi yapsam belli olur mu?

CANIM ELBETTE HAMİLELİK BELİRTİSİ OLABİLİR AMA BU BELİRTİLER KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİR:44: ACELE ETME ADET GÜNÜ BEKLE ÖLE KAN VER İNŞŞŞ BEBİŞ GELİYORDUR

insan tecrübesiz olunca çok zor ya
nasılsın efsuncum

aynen öleee oluyo canım ya
arkadasımın 3 aylık oğluşu var kabız olmuş 4 gündür yapımıyomuş
zinco veriyomuş yengem dediki zinco gaz için gliserin fitil alsın versin 10-15 dk kalmaz halleder dedi
anne olmak çok zor insanın içi gidio onun canı yanarken daha ögrenmem gereken çok şey var
iyim canım Allaha şükür delik deşik olan göbişim ve popişim haricinde iyiyim kalçalarım çok ağrıyo ilaçlardan

kızlar ya gece boyu musab uyutmadı 5 gibi onu uyutunca yanında uyumusum bir uyandım yemek yapmamışım ve iftara çok az var sebzeli tavuk attım fırına inş pişer

çocuk olunca zor oluyo bu işler canım yaaa Allah yardımcın olsunnn

nasılsın canımmmm haberler nasıl

nasılsın canımmmm haberler nasıl

iyim canımmm
aynı devam hayatımı yatıyorum kalkıyorum gezeliyorum ev içinde
kendimi garip hissediyorum benimleler diye düşünüyorum ama sadece his bu
belirti yada anlayabileceğim bişe yok :26::26::26::26::26::26::26:
bazen içime korku düşüyo acaba yoklar mı diye
bazende benimleler efsun üzülme diyrm içimdeler
amannnn bölee bişe işte yeterim yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…