Bu seferde büyük olmuş daha önce yazdıkların gayet iyiydi
aslında küçültmüyrm canımmm hatta 2 de yazıyrm ama senin için bu defa 3 sectim
gördüm canım gördüm bayıldım zatennnn
oruçlu olsam yine ii hatresim sineye çeker yersin akşam daaa ya junyrlarımın bi yeri düşerse :26::26::26:
kargoyla yolla bana
valla bende ölee dicektim bi arada hatresim beni yanlış anlar kırılırsın diye yazamadım valla aynen orman gibi
anneminkine çok diodum ben maşşallah sen onuda gecmişsin yaniiii şekerim bu kdr menekşe olurmu
doğuruyomu bu menekşeler ne edin sen bunlara böleee neyle besliyon
bide vermesen eşe dosta evde ranayı enişteyi zor bulcaksın desene sen
[SUP]ayyy diyorum bende sara ablam nirdeeee:84::84::84::84::84:
Allaah kolaylık versin ablam sana kayganayla
inşşallah ablam inşşallahhhh o kdr büyük bi salaklık varki üstümde görmeniz lasım27: : [/SUP]
[SUB]çocukluğum geldi yeterim aklıma yaaaa :2::2::2:
bizde köyde kar yağdığı zmn bakır tasları kapı önüne koyar
tasın içine pekmez yada şeker katıp yerdik yaaaaaa
aradannn o kdr zmn gecmişki yapmayalı siz yazmasanız hiç aklıma gelmezdi yaniii
aaahhhh çocukluğum rahmetli babaannem...
[/SUB]
Sizinkiler olsun da biz de yiyelim efsuncum
Güle güle kirlet evini, gerçi kirletmesen de olur temizlemesi çohh zor yawwww
Evet tatlım ya çok şükür nihayet erimeye başladı kilolar.darısı başına hadi diyete beraber devam edelim, zayıflama işi olunca kimse benimle arkadaş olmak istemiyor
Benim de 3 gündür ardarda misafirlerim var bu akşam da kaynımlar gelecek. Ramazanın güzellliği birlikte açılan iftarlarla daha güzel anlaşılıyor
Bu karlı pekmez işini bizim köyde de çok yaparlardı ama bana garip geliyordu tadına bile bakmamışım sanırım:44::44::44:
Ama görüyorum ki acaiplik ben de herkes bayıldığına göre
Bugünkü menüm diğer günlerime benziyor ama ek olarak içli köfte ve közlenmiş kırmızı biber ekledim, dünkü köstebek pastalarımı çok methettiler, ben de şiştim tabieşim ilkönce gidip pastaneden aldığımı zannetmiş, sonra soruyor sen mi yaptın diye halbuki şimdiye kadar misafir için hiç dışarıdan pasta almadığımı da bilir yani
Tavsiye ederim kızlar siz de deneyin hem şık hem lezzetli. Işte köstebek pastam
Eki Görüntüle 1178414
kızlar bunlar da menekşelerim
Eki Görüntüle 1178415
Eki Görüntüle 1178416
bu seferde büyük olmuş daha önce yazdıkların gayet iyiydi
Ya yanımda olsan sana da verirdim de aman junyırlarına bi şey olmasın yeter ki
He sence de orman he mi, karadenizli' ler hep yeşilin içinde olduklarından pek sevmezler evde çiçek böcek, kayınvalidemde bi keresinde çiçeğimin saksısına soğan ekmişti
Efsun evim çok büyük değil olsa daha da ekecem
Napim ben de bahçemi evime yapıyorum
Gerçi benim memleketim hem yeşil hem gölü olan bir yer ama ben bi acaip hastayım çiçeklere ya:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Ya şu donları gördüm de:92::92::92::92::92::92::92:
Zeloş geldi aklıma , kayıplara karıştı gitti, noldu acaba:44::44::44::44::44:
Efsunum ben kaçar akşama misafiri olan bir hatun pc başında bu kadar oturur mu ulennnn
Bu seferde büyük olmuş daha önce yazdıkların gayet iyiydi
Ya yanımda olsan sana da verirdim de aman junyırlarına bi şey olmasın yeter ki
He sence de orman he mi, Karadenizli' ler hep yeşilin içinde olduklarından pek sevmezler evde çiçek böcek, kayınvalidemde bi keresinde çiçeğimin saksısına soğan ekmişti
Efsun evim çok büyük değil olsa daha da ekecem
Napim ben de bahçemi evime yapıyorum
Gerçi benim memleketim hem yeşil hem gölü olan bir yer ama ben bi acaip hastayım çiçeklere ya:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Ya şu donları gördüm de:92::92::92::92::92::92::92:
Zeloş geldi aklıma , kayıplara karıştı gitti, noldu acaba:44::44::44::44::44:
Efsunum ben kaçar akşama misafiri olan bir hatun pc başında bu kadar oturur mu ulennnn
CANİM BİZ SEVERZ KARSAMBAC (pekmezli kara burada karsambac deniyor)BİZİM BURADA KÜÇÜK DÜKANLARDA SATIŞI YAPILIR YAZLARI ÇOK REVACDADIR
demek rana da öyle hee
Günaydın canlar
Rana da ben yazarken hep gelip bakar.
Bun görün ce anne bu neden bana dil çıkarıyor?
Bunu görünce anne bu neden bana kızıyor?
Anne bu neden ağlıyor , niye üzgün? diye sorup duruyor
Bazen de yazarken smileler kaybolunca anne az aşağı az yukarı çık da göreyim onları diye talimat veriyor küçük hanım
günaydınnn canlarrrrrr
yesin teyzeleri musab ve ranayııııı
yoğunluğunu hemencecik at üstünden canım da gel sohbeteMerhaba kızlar ben bu aralar cok yogun oldugumdan gelemedim ama hep aklımdasınız evimi temizlefim heryer mis gibi oldu dunde kaynanamlari iftara aldim bugunde bendeler insallah yarın gidecekler bende artık dinlenecem cok yorgunum aksamlar iftardan sonra ağrı kesici olmadan ayakta duramıyorum fırsatım olunca hepinize tek tek yazıcam prensesim gelmissin seni gördüğüme çok sevindim yetercim karlı pekmez yedinmi hic cok güzel oluyo hatresim kilo vermissin darısı başıma efsuncum insallah hamileyim diye yazarsın yagmur ve fatma hatunlar topigimizi senlendirdiginiz icin sagolun ben kaçtım görüşmek üzere hoşçakalın
Sizinkiler olsun da biz de yiyelim Efsuncum
Güle güle kirlet evini, gerçi kirletmesen de olur temizlemesi çohh zor yawwww
Evet tatlım ya çok şükür nihayet erimeye başladı kilolar.Darısı başına hadi diyete beraber devam edelim, zayıflama işi olunca kimse benimle arkadaş olmak istemiyor
Benim de 3 gündür ardarda misafirlerim var bu akşam da kaynımlar gelecek. Ramazanın güzellliği birlikte açılan iftarlarla daha güzel anlaşılıyor
Bu karlı pekmez işini bizim köyde de çok yaparlardı ama bana garip geliyordu tadına bile bakmamışım sanırım:44::44::44:
Ama görüyorum ki acaiplik ben de herkes bayıldığına göre
Bugünkü menüm diğer günlerime benziyor ama ek olarak içli köfte ve közlenmiş kırmızı biber ekledim, dünkü köstebek pastalarımı çok methettiler, ben de şiştim tabiEşim ilkönce gidip pastaneden aldığımı zannetmiş, sonra soruyor sen mi yaptın diye Halbuki şimdiye kadar misafir için hiç dışarıdan pasta almadığımı da bilir yani
Tavsiye ederim kızlar siz de deneyin hem şık hem lezzetli. İşte köstebek pastam
Eki Görüntüle 1178414
Kızlar bunlar da menekşelerim
Eki Görüntüle 1178415
Eki Görüntüle 1178416
iyi pazarlar kızlar
günaydın hatunlarrrr
yahu musabı memeden keselii 1 ay olucak hala istiyo
ne zaman unutacak yahu
iyi pazarlar kızlar
günaydın canımmm
valla ne kdr sürede kesiliyo ne zmn unutur ben bilmiyrm hiç
sanada iii pazarlar yetercimm
kızlar ya gece boyu musab uyutmadı 5 gibi onu uyutunca yanında uyumusum bir uyandım yemek yapmamışım ve iftara çok az var sebzeli tavuk attım fırına inş pişer
kızlar dün sol kasığım ağrıyordu adete 10 gün kala da kanda 2 çıkmıştı demiştim bugün affedersiniz tuvalette bir damla bile olmayacak kadar kahverengi leke geldi kasıklarımda ağrı var ama çok hafif adete 6 gün var sizce nedir hamilelik olabilir mi yerleşme kanaması felan yani yerleşme kanaması olmadan önce sol yumurtalıkta ağrı olur mu tek taraflı yoksa ikisinde de mi olması lazım bide kan testi yapsam belli olur mu?
insan tecrübesiz olunca çok zor ya
nasılsın efsuncum
kızlar ya gece boyu musab uyutmadı 5 gibi onu uyutunca yanında uyumusum bir uyandım yemek yapmamışım ve iftara çok az var sebzeli tavuk attım fırına inş pişer
[sıze=2]aynen öleee oluyo canım ya
arkadasımın 3 aylık oğluşu var kabız olmuş 4 gündür yapımıyomuş
zinco veriyomuş yengem dediki zinco gaz için gliserin fitil alsın versin 10-15 dk kalmaz halleder dedi
Anne olmak çok zor insanın içi gidio onun canı yanarkenDaha ögrenmem gereken çok şey var
iyim canım allaha şükür delik deşik olan göbişim ve popişim haricinde iyiyim kalçalarım çok ağrıyo ilaçlardan[/sıze]
[sıze=2]çocuk olunca zor oluyo bu işler canım yaaa allah yardımcın olsunnn[/sıze]
nasılsın canımmmm haberler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?