Sağol prensesim hamdolsun Rana iyi ben biraz rahatsızım bu aralar.
Başının yanında da yerim olsa olur kız tepene çıkamam ben
Canım geçmiş olsun , ben de acaba hamile misin diye geçirdim içimden ama:44:
İnşallah yoktur bir sıkıntı. Ben de bugün boyun emarı çektirdim, kan tahlili yaptırdım ve bayağı pahalı bir testdi, İstanbul' a göndereceklermiş, bir başka kan testi daha yaptırdım onu da yurt dışına gönderdiler, yurt dışına gidenin sonucu 2-3 ay sonra diğerleri bir hafta sonra çıkacakmış, bakalım hayırlı sonuçlan olsun hepimiz için.
inşşş hamişsindir
Hoş geldin topigimize canım ins bebis habercisidir bu batmalar
Yok canım daha yeni yikandimins bir sorun yoktur hiç iyi hissetmiyorum sana da çok geçmiş olsun
başımın üstü omzum nereye istersen gel
inş. canım ne güzel demişsin inş. Allah her isteyen anne baba adayını anne baba yapsın
mrb arkadaşlar topiclerde gezerken bu topiği gördüm gerçekten birbirinize olan dayanışmanız çok güzel benim hikayeme gelince 3 yıllık evliyim son 2 yıldır istiyorum ama daha olmadı eşim varikoselden ameliyat oldu geçen yıl bende de bu sene prolaktin 36 çıktı doktor gebeliğe engel dedi ilaç kullandım düştü çok şükür bu ay korunmadan deneme yaptık hormon ilacından dolayı doktor 2 ay korunma vermişti. geçenlerde aşırı sıcaklardan mı ne ishal oldum acile gittik o zaman adetime 10 gün vardı ve kanda 2 çıktı biliyorum negatif ama şimdiye kadar 2 bile çıkmamıştı hep 0 lı bişeylerdi acaba die umut ettim. benim hikayem de bu kızlar hatta eşim hadi bida ölçtürelim dior da ben yoksa daha çok üzülmeyelim die hayır diyorum Allah herkese nasip eder inş. o güzel duyguyu.
slm kizlar nasilsiniz benide araniza kabul edermisiniz
Selam kızlar herkese hayırlı ramazanlar
Efsuncum tedavin hayırlı olur ins canım
çok güzel valla kızlar buyrun gelin hepinizi beklerim size keçi sütünden yoğur ayran sıkma börek ikram edeyim
Sağol prensesim hamdolsun Rana iyi ben biraz rahatsızım bu aralar.
Başının yanında da yerim olsa olur kız tepene çıkamam ben
Canım geçmiş olsun , ben de acaba hamile misin diye geçirdim içimden ama:44:
İnşallah yoktur bir sıkıntı. Ben de bugün boyun emarı çektirdim, kan tahlili yaptırdım ve bayağı pahalı bir testdi, İstanbul' a göndereceklermiş, bir başka kan testi daha yaptırdım onu da yurt dışına gönderdiler, yurt dışına gidenin sonucu 2-3 ay sonra diğerleri bir hafta sonra çıkacakmış, bakalım hayırlı sonuçlan olsun hepimiz için.
inşşşallah sonuçların süper çıkar hatresimmm
Amin canım , sen nasılsın junyırların nasıçl, bi yaramazlık yok di mi?
valla bi sıkıntı yok gibi duruyoruz :26:
hatresim tutmaması için nolması gerekir acaba hani kanamam felan olmadı hiç :26::26::26::26:
benimledirler değil miii
Canım bir sıkıntı olmaması yani kanaman vb. bir durum olmaması iyi. Tutunmadıkları zaman kesin bir belirti de vermez, En iyi sonucu ancak kan verdiğin gün öğrenirsin.Bolca dua ve huzurla bekleyeceksin tatlım
Senin hissettiğin herhangi bir hamilelik bulgusu var mı peki?
kabızlık olyında çok tırstım ama şükür bişey yok gibi
kan testine kadar beklemekten çarem yok yaniii:26:
bekliyorum artık yapcak bişe yok canımmm duadan başka
valla hamilelik belirtileri ne kiiii
ben bi öğlen yemeği yeyip ilaçlarımı alim gelim hatresim inşşallahh
bu arada kv cim kaç gündür yanıma gelmek istio öğleden sonra gelicem dedi
ama ben bi ara gelirim yine
öpüldünüzzzzzzzzzzzzz
Neyseki geçti kabızlığın. Hamile kalınca öğrenirsin
Tamam tatlım ben de gidip namazımı kılayım hem de cüzümü okuyayım inşallah.Hadi Allah' a emanet ol sen ve junyırların
inş. canım ne güzel demişsin inş. Allah her isteyen anne baba adayını anne baba yapsın
tabikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Sağol canım hepimize geçmiş olsun.
Ohhhh ne güzel yerim çok yani
Amin canım hayırlısıyla inşallah versin rabbim hepimize.
Yahu Sara hatunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nerelerdesin ulennnnnnnnnnnnnnn
Topic sessiz sessiz diyorsun topiğin kaç gündür maşallahı var gelmiyorsun çotttt ayıp çotttttt, dayak yiyecen sonunda benden
aramıza hoşgeldin canımmm
yaklaşık ayını zamnlarda evlendik demekki bende 3.yılımı doldurdum canım
hoşgedin canım aramıza
sanada hayırlı ramazanlar canımm hoşgeldinnnn
saoll canım inşşallah ahyırlı uğurlu olur bebişlerimm
oooo maşşallahh maşşallahhhh canım çekti yeterim şimdi yaawww
[COLOR="#000080"
Amin canım hayırlısıyla inşallah versin rabbim hepimize.
canım bişey sorcam adetime yaklaşık 8 gün var da sol kasığımda bir batma var ama böyle belli belirsiz eğildiğimde felan ya da üstüne bastırdığımda hissediyorum. göğüs ağrısı felan hiç yok göğüs ağrısı olmayınca da ümitlenemiyorum. ilk önce göğüs ağrısı diolar ya yane sol kasıktaki batma hariç şu an hiç bişey yok adet sancısı da yok normalde adete yakın sancılarım başlardı sence hamilelikte kasık batmaları nasıl oluyor hiç bilgin var mı şimdiden teşekkürler.
canım bişey sorcam adetime yaklaşık 8 gün var da sol kasığımda bir batma var ama böyle belli belirsiz eğildiğimde felan ya da üstüne bastırdığımda hissediyorum. göğüs ağrısı felan hiç yok göğüs ağrısı olmayınca da ümitlenemiyorum. ilk önce göğüs ağrısı diolar ya yane sol kasıktaki batma hariç şu an hiç bişey yok adet sancısı da yok normalde adete yakın sancılarım başlardı sence hamilelikte kasık batmaları nasıl oluyor hiç bilgin var mı şimdiden teşekkürler
aramıza hoşgeldin canımmm
yaklaşık ayını zamnlarda evlendik demekki bende 3.yılımı doldurdum canım
hoşgedin canım aramıza
sanada hayırlı ramazanlar canımm hoşgeldinnnn
saoll canım inşşallah ahyırlı uğurlu olur bebişlerimm
oooo maşşallahh maşşallahhhh canım çekti yeterim şimdi yaawww
ne zaman istersen canımmmm beklerim
Merhaba arkadaşlar bende 32+3 günlük ağustos annesi olucam inş. Bebişim erkek ve çoğu hazırlığımızı hazırladık sayılır. Ufak tefek bişeyler kaldı tabi yine ☺️ topiği görünce yazmak istedim.
Cümleten hayırlı ramazanlar inş.
mersindeydin dimi yeterim sen balayına geldim ben oracıklara
sanada hayırlı ramazanlar canımmm
Rabbim bi avazda kucagına almayı nasip eylesin inşşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?