- 22 Eylül 2010
- 2.510
- 57
- 363
[COLOR="#000080"
Amin canım hayırlısıyla inşallah versin rabbim hepimize.
canım bişey sorcam adetime yaklaşık 8 gün var da sol kasığımda bir batma var ama böyle belli belirsiz eğildiğimde felan ya da üstüne bastırdığımda hissediyorum. göğüs ağrısı felan hiç yok göğüs ağrısı olmayınca da ümitlenemiyorum. ilk önce göğüs ağrısı diolar ya yane sol kasıktaki batma hariç şu an hiç bişey yok adet sancısı da yok normalde adete yakın sancılarım başlardı sence hamilelikte kasık batmaları nasıl oluyor hiç bilgin var mı şimdiden teşekkürler.[/QUOTE]
Canım ben hamileyken hiç kasık batması yaşamadım kişiden kişiye değişiyor, benim en belirgin hissettiğim göğüslerdeki ağrı ve adet olacakmışım gibi çok hafif bir de karın ağrım vardı. Rabbim gönlüne göre hayırlısıyla umutlarını yeşertsin inşallah.
[quote="BetulMuratErdem, post: 36005811"]Merhaba arkadaşlar bende 32+3 günlük ağustos annesi olucam inş. Bebişim erkek ve çoğu hazırlığımızı hazırladık sayılır. Ufak tefek bişeyler kaldı tabi yine ☺️ topiği görünce yazmak istedim.
Cümleten hayırlı ramazanlar inş.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Amin canm saol ☺️
Sizler kaç haftalıksınız?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım sana da hayırlı ramazanlar Allah bebeğini bağışlasın, hayırlısıyla kucağına almanı da nasip etsin.
Bu topicte şu an hamile olanımız yok canım, efsun da tüp tedavisi gördü bekleme aşamasında , hepimiz hayırlısıyla anne olmak istiyoruz inşallah.
Son düzenleme: